Jojo... Taky u mě vede... Teď záleží na cenový nabídce... Pokud tam nebude velký rozdíl, tak jdu do Tripla...... Ještě se mi známej dívá na kolik by to vyšlo z Německa, ale zatím jsem rozhodnutej pro Invelt...
Jestli bílá nebo černá je to uplně jedno pač barva nejezdí. Ale kdybych si měl vybrat tak radši ALPIN WEIS pač TRIPL BLACK se mi nelíbí
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mam GSA a snížené sedlo Kahedo. Není to špatné, nemohl jsem jinak, ale sedíš v té motorce takový utopený a určitě se zhoršila trochu ovladatelnost. Takové to souznění s motorkou. S originálem to bylo daleko lepší, ale co chvíli bych se asi někde válel při nedošlápnutí. Jinak co se týče sezení při dlouhých trasách není to nejhorší, nesem tak choulostivý. Chce to mít trochu lépe vypracovaný gluteus maximus. Ani nevím z čeho kahedo je, kupované je v TT ČR. A jinak, za mě radějí alpine weis.
Podle mě je fakt černá nádherná. Ta bílá je taková roztříštěná, černá je elegantní... *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Reno napsal:
Super, dík za rady... Měřím 172 cm... Teď ještě zjistit, který bude lepší, jetli to od DDTining nebo Sargenta. A Sargenta je gelový sedlo???
No vidíš, já mám 166cm (včera mě přeměřila paní doktorová ) a mám ADV a Sargent v nižší verzi... A myslím že se to takto v klidu dá. Nic bych nesnižoval, bude ti to akorát.
Toho Sargenta ti vřele doporučuju, loni jsme jeli přesun 1700km jen s pauzama na tankování a zadek v pohodě. S obyč sedlem by to bylo utrpení.
ahoj. absolutny súhlas so SARGENTOM. Meriam 170 cm, sedadlo mám tri roky a odsedene s ním cca 60 000 km. nikdy, opakujem nikdy ma nebolí prdel a ani kríže. Asi najviac jazdenia bolo smer NORDKAPP ked sme za 14 dní najazdili 9 000 km a absolutne v pohode (mám aj vyhrievané, v Norsku som krochkal blahom) Iba raz som ho vymenil za origo ked sme boli v Maroku cca 4500 km po Maroku a prdel zažila sado-maso. Chalani v TT ti dajú aj možnosť vyskúšať si na moto SARGENTA a previezť sa. Ja mám LOW, sedadlo má dve polohy. Aj v tej polohe - normal je o niečo nižšie ako origo a ani ho nedávam do tej nižšej polohy. No a kupil som si to vyhrievané-skrátka ked už tolko peňazí tak nech je to FULL paráda. A ver mi že keď sa ochladí a iba trchu si z regulátorom nastavím vyhrievanie je to rovnako fajn pocit ako keď si zapneš vyhrievanie rúk. No a moja polovička si nevie vynachváliť vyhrievanie a aj tvar sedadla, skrátka komfort pre mňa aj pre "batôžtek"
Upravil Bedo dne 04.02.2012 14:48
Béďo
mam 177cm a advika samozrejme me byl velkej tak jsem si nechal udelat sedlo snižené od DD TUNING cena 2700 jen za ridiče mam na něm najeto teměř 20 tisic km a musim říct že luxusní