tom_P napsal:
Chystáme se s klukama do Anglie na jaře a předpokládám plnně onroad cestu, co doporučujete za silniční gumy?? Nechce se mi jet na touranckách, ty znám, chtěl bych vyzkoušet i něco lepšího čistě na silnici ......
zalezi jakej jses jezdec, tedy co poznas.
Obutim Anakee rozhodne nic neznazis... jedou trochu jinak, ale ne o moc.
V zatackach s nakladem maji vic "kolejovej" projev... pri spravnym nahusteni... jak to do zatacky posadis, tak to vyjede.
Tourancky jsou vic strmy a podle mne je s nima trochu vetsi legrace. A rozhodne mi prislo, ze sjety Anakee jsou i na lehkej off na zabiti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj, tak jestli ti můžu poradit tu Anglii jeď na Touranskách... A pak si kup Heidenau K60 Scout... a budeš spokojený
Georgino přiložený následující obrázek:
Georgino napsal:
Ahoj, tak jestli ti můžu poradit tu Anglii jeď na Touranskách... A pak si kup Heidenau K60 Scout... a budeš spokojený
no ehm ehm...
17 cm
Georgino napsal:
no ehm ehm...
taky jsem pro ehm ehm,jak psal o scoutech jeden klučina:neskutečný nájezd a sedí jak přibité,je si třeba uvědomit,že vždy je něco za něco
neskutčný nájezd zatím nemohu posoudit, ale je třeba si uvědomit, že se na nich musí jezdit než dělat ehm ehm je to guma kompromisní, alébrž universální, což má samo své +/-. Mě zatím podržela vždy, tak nevím proč bych haněl...
Ahoj, samozřejmě každý má své zkušenosti s tím na čem jezdí.... ehm ehm beru od těch co na Heidenau Scout jezdili a mají s nimi špatné zkušenosti. Já sám za sebe bez problémů. Přešel jsem na ně z Tourancek....a ani proti nim nemám co se týká běžného ježdění výhrady...Ale protože jsem potřeboval i polňačky a šotolinu tak jsem je zvolil jako kompromis a nelituji.
Georgino přiložený následující obrázek:
Georgino napsal:
no ehm ehm...
taky jsem pro ehm ehm,jak psal o scoutech jeden klučina:neskutečný nájezd a sedí jak přibité,je si třeba uvědomit,že vždy je něco za něco
neskutčný nájezd zatím nemohu posoudit, ale je třeba si uvědomit, že se na nich musí jezdit než dělat ehm ehm je to guma kompromisní, alébrž universální, což má samo své +/-. Mě zatím podržela vždy, tak nevím proč bych haněl...
Já tu možnost měl jak na nové gs 650 tak gs 1200 více se o ní rozepisovat nebudu,své pocity jsem zdělil v létě na cenduru.cz
Georgino napsal:
no ehm ehm...
Já tu možnost měl jak na nové gs 650 tak gs 1200 více se o ní rozepisovat nebudu,své pocity jsem zdělil v létě na cenduru.cz
tam to ale nikdo necte.. hod to sem
17 cm
kaca napsal:
Fšak, co gum to hlav to motorek to názorů atd.... A když je miluješ, není co řešit
noo .. ja bych uplne nerekl. Ti co umi se pomerne casto shodnou.
Dokud tu gumu nedostanes na nejakou hranici, kdy uz napr. zacina ustrelovat.. tak proste nevis kde ji ma.
Tim chci rict ze na recenzovani uz to musis mit dost v ruce. Bezny nazory typu 'jela mi dobre', ale tourancka taky... nic nerikaji.
Dokud nepoznas v cem je jina a kde ma napr. hranice, je to diskuze o nicem.
Upravil hicks dne 06.02.2012 15:44
17 cm
To souhlas, ale kolik lidí dostane gumy na jejich doraz? Málo, myslim si. Takže pak se to hodnocení celý posunuje do oblasti normálního ježdění a o tom asi bylo i tohle vlákno. Psal jsem, že jsou určitě kompromisem ( ale samozřejmě nejsou jediný )
kaca napsal:
To souhlas, ale kolik lidí dostane gumy na jejich doraz? Málo, myslim si. Takže pak se to hodnocení celý posunuje do oblasti normálního ježdění a o tom asi bylo i tohle vlákno. Psal jsem, že jsou určitě kompromisem ( ale samozřejmě nejsou jediný )
poloz to do zatacky, naloz tomu a sleduj kdy zacne driftovat.. napriklad.
Treba mne Anakee + Touracne zacinaji v teple ustrelovat dost podobne... ale starej Trailmax RADOVE driv.. Battlewing jsem nezkousel, neb jsem byl v tu dobu pripo...
Upravil hicks dne 06.02.2012 15:53
17 cm
sandman-GS napsal:
No být tebou bych vůbec neřešil víc "silniční" gumy. Dej tam Anakeečka 2. Do zatáček drží že možeš drhnout padákama ( o zničených botech ani nemluvím)
Drží to jak přibytý, na mokru jsou taky výborný a já docela tahám a sada mě vydžela cca 12tis km.
Asi tak, to sou čistě moje zkušenosti po 2 sadách této gumy.
asi tak...
17 cm
kaca napsal:
Treba mne Anakee + Touracne zacinaji v teple ustrelovat dost podobne... ale starej Trailmax RADOVE driv.. Battlewing jsem nezkousel, neb jsem byl v tu dobu pripo...
Svěrač většinou povolí dřív než pryž.To myslím všeobecně.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Georgino napsal:
no ehm ehm...
Přesně...to je zvláštní,jak vždycky ty nejlevnější gumy mají od některých hodnocení hodný přepisu učebnic fyziky Nikdy se neojížděj a držej i kolama vzhůru
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
kaca napsal:
Svěrač většinou povolí dřív než pryž.To myslím všeobecně.
no ale ty znas neco lepsiho, nez lehce driftujici Tourancku ci Análkee? Takovej ten moment.. kdyz se to uz uz utrhava, ale jeste ne tolik aby sis prokousnul sedlo.
Je ale fakt, ze na jedne z mych poslednich cest do prace jsem si driftnul na nejspis dost studenym asfalte na najezdu na dalnicic u Mnisku... a celkem jsem to prehnal... jet asi v 80- kile tak z 1/3 bokem mne trochu zarazilo.. ale porad to jeste nebylo mimo kontrolu.
Upravil hicks dne 06.02.2012 17:57
17 cm
Vzhledem k tomu, že asi budeš do Anglie sypat, a to konkrétně npo dálnici do Calais, tak bude asi celkem putna, co tam dáš, jestli Tourannce, Anakee nebo Conti. 3 tisíce po dálnici celkem tě stejně neminou
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10