Máš můj obdiv..já bych do něj naskočil už ve druhém, nebo třetím odstavci....
Hodně štěstí při rekonvalescenci, jako trenér ve fitku mohu říct, že poskozená rotátorová manžeta je pěkně na ho..o a že to může vlastně znamenta problémy na celý život...:-(
Ten chlap má kliku, že narazil na tebe. Kdyby narazil na m,ě, tak sháním ještě dva tři svědky, že mě brutálně napadl a já jsem se jenom bránil a byly by zase soudy Jsem povahy prchlivé a postavy přerostlé. Jo a taky není od věci si pořídit dobrej pepřák. Ani se ho nedotkneš a má na půl dne vystaráno a to nemluvím o ňafajících lejnožroutech Od té doby, co ho mám v každém autě, takl mám paradoxně klid.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Poučení tedy máme: "neser se do strejdy v řidiče, když mu ráno stará nedala", ale co ty? Podáváš tedy trestní oznámení za úmyslné ublížení na zdraví? Bych hned volal jeho šéfovi a zařídil mu pěkný, teplý místečko na úřadu práce....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Měli jste dědka vytáhnou z multikáry a dát mu pořádně na držku. Byl tam sám a vy dva,takže by to byla obrana před psychopatem ,kterou by jste si dosvědčili. A už by to příště neudělal... Tohle tvoje vyprávění mne akorát dokázalo n.a.s.r.a.t. jako by se to stalo mě.
A s policajtama mám taky svoje zkušenosti. Někteří zdejší členové znají celý příběh. Ve zkratce to bylo tak,že bydlel podemnou feťák kterýmu začalo hrabat. Dělal bordel v baráku,vyhrožoval dceři a opak i mě,že mě zabije a že mu vymejváme internetem mozek (jako by bylo ještě co). Tak jsem zašel na místní oddělení se zeptat co s ním. Odpověď byla doslova: "S tím nic nejde přijďte až z vás bude stříkat krev."
Po nějakým čase a teroru jsem frajera potkal v přízemí a zase začal vyhrožovat a kočil na mě. Šel jsem se zrovna projet,tak si říkám konec jsem oblečenej,tak dostaneš po hubě. Po krátký potyčce mi vyrazil helmu,taupadla a rozpadla se. A začal utíkat. Běžím za ním,stůj šmejde rozbil jsi mi helmu. Jenže on vyběhl z baráku a zabouchnul za sebou vchodový skleněný dveře. Já byl krok za ním a už jsem to neubrzdil... 4mm sklo udělalo svoje. Přeříznutý šlach ke třem prstům k tomu tepna a tak. Ještě,že jsem měl na sobě hadry na motorku. Takže krve bylo dost a co na to pakk policie,když jsem se vrátil po týdnu z nemocnice? Napadl jsem chudáka nemocnýho a budu se zodpovídat před komisí Místního úřadu.
Poučení pro příště: Nesmí utéct. A policie tě neochrání ani ti nepomůže.
Takže přeju brzký uzdravení a bez následků.
Upravil BIGR dne 10.02.2012 08:29
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
BIGR napsal:
Měli jste dědka vytáhnou z multikáry a dát mu pořádně na držku. Byl tam sám a vy dva,takže by to byla obrana před psychopatem ,kterou by jste si dosvědčili. A už by to příště neudělal... Tohle tvoje vyprávění mne akorát dokázalo n.a.s.r.a.t. jako by se to stalo mě.
A s policajtama mám taky svoje zkušenosti. Někteří zdejší členové znají celý příběh. Ve zkratce to bylo tak,že bydlel podemnou feťák kterýmu začalo hrabat. Dělal bordel v baráku,vyhrožoval dceři a opak i mě,že mě zabije a že mu vymejváme internetem mozek (jako by bylo ještě co). Tak jsem zašel na místní oddělení se zeptat co s ním. Odpověď byla doslova: "S tím nic nejde přijďte až z vás bude stříkat krev."
Po nějakým čase a teroru jsem frajera potkal v přízemí a zase začal vyhrožovat a kočil na mě. Šel jsem se zrovna projet,tak si říkám konec jsem oblečenej,tak dostaneš po hubě. Po krátký potyčce mi vyrazil helmu,taupadla a rozpadla se. A začal utíkat. Běžím za ním,stůj šmejde rozbil jsi mi helmu. Jenže on vyběhl z baráku a zabouchnul za sebou vchodový skleněný dveře. Já byl krok za ním a už jsem to neubrzdil... 4mm sklo udělalo svoje. Přeříznutý šlach ke třem prstům k tomu tepna a tak. Ještě,že jsem měl na sobě hadry na motorku. Takže krve bylo dost a co na to pakk policie,když jsem se vrátil po týdnu z nemocnice? Napadl jsem chudáka nemocnýho a budu se zodpovídat před komisí Místního úřadu.
No Romčo, mě se po jednom "leteckém" dnu v našem domě fetky začali obstojně bát. A jsem tomu rád. Naučil jsem je létat. Sice jenom na jednom schodišti.....a potom, když jich bylo víc jsem jim na uvítanou zahrál slepejma se slečnou devítimilimetrovou. Ovšem, když je mozek už fest vysmaženej, tak pomáhá pouze fixace končetin. Nejlépe trvale do vozíku. Ještě klika, že se mě vyhýbají. Čím jsem starší, tím méně času trávím zbytečnýnm vyjednáváním.
A přilba, která se rozlouskne při pádu na zem, tě zase tolik mrzet nemusí. Představ si, že by jsi v ní měl hlavu a doufal, že splní funkci.
Upravil Medik dne 10.02.2012 08:35
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
BIGR napsal:
No Romčo, mě se po jednom "leteckém" dnu v našem domě fetky začali obstojně bát. A jsem tomu rád. Naučil jsem je létat. Sice jenom na jednom schodišti.....a potom, když jich bylo víc jsem jim na uvítanou zahrál slepejma se slečnou devítimilimetrovou. Ovšem, když je mozek už fest vysmaženej, tak pomáhá pouze fixace končetin. Nejlépe trvale do vozíku. Ještě klika, že se mě vyhýbají. Čím jsem starší, tím méně času trávím zbytečnýnm vyjednáváním.
A přilba, která se rozlouskne při pádu na zem, tě zase tolik mrzet nemusí. Představ si, že by jsi v ní měl hlavu a doufal, že splní funkci.
Helmě se nakonec nic nestalo jen se vycvaklo plexi.
A zapomněl jsi,že máš asi o metr a 50 kg víc,takže tím pádem i lepší pozici na vyjednávání.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Helmě se nakonec nic nestalo jen se vycvaklo plexi.
A zapomněl jsi,že máš asi o metr a 50 kg víc,takže tím pádem i lepší pozici na vyjednávání.
Jo, to máš pravdu, ale má to i své stinné stránky. Kdejakej trpajzlík "pod vlivem" má potřebu sejmout velkýho chlapa a pak, prostě vím, že když se chci trefit, tak se trefím a žel, studený obklad to nezaléčí - většinou je z toho velkej průser. Takže je prostě lepší lidi odstrkovat než mydlit, což je vede k myšlence, že to můžou zkoušet dál.... Ty si to oproti mě můžeš užít naplno, spálit adrenalin, pokud zrovna nedrtíš skleněné výplně. S blembákem jsem to pochopil, jako že ti puknul. To bych takovej blembák pohřbil bez obřadu.
Ještě že je Ježek povahy relativně klidné a užívá si bezmocný vztek na státní aparát z klidu domova a ne vazby, což by se snadno mohlo přihodit prchlivějším povahám (třeba mě).
Upravil Medik dne 10.02.2012 09:45
Pánové jste zabijáci.... já se problémům vyhýbám, takže tohle neznám, neperu se, silnějším ustupuji, slabším nepomáhám a u výslechu na policii jsem kvůli potyčce už od října nebyl.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
BIGR napsal:
Když oni ty ku.r.w.y jsou rychlí jak myši. Jdnou jsem jednoho naháněl na kole a ujel mi na nejakém zgarbu až jsem se musel stydělt. Potkal jsem ho později a skončil jsem před komisí. Tak je u nás nastavené právo.
Bohužel.
TO Medik: máš štěstí že tě nežaloval za poškození sluchu po střelbě z devítky
Splněný sen moje 1100GS
TO Medik: máš štěstí že tě nežaloval za poškození sluchu po střelbě z devítky
Jo, to máš pravdu, ale nikdo z baráku si nestěžoval a fetny měli starosti s obsahem prádla A navíc je velmi nehygienické nepoužívat při styku s kontaminovaným odpadem ochranné pomůcky. A než jsem našel rukavice..... Dneska se směju, ale holkám tehdy bylo 8a10 a akorát jsem je vedl domů.
Hrabe_X napsal:
Pánové jste zabijáci.... já se problémům vyhýbám, takže tohle neznám, neperu se, silnějším ustupuji, slabším nepomáhám a u výslechu na policii jsem kvůli potyčce už od října nebyl.
Ty jsi v ů l Málem jsem si přičůrnul Vidím, že kliďasů je tu opravdu zástup
Hrozne nerad se peru, nebo predvadim fyzickou prevahu. Proto se snazim vse ukecat a co neukacat to uvalim.
Nicmene musim uznat ze vaha je nekdy dost padnej argument
Upravil Traverz dne 10.02.2012 11:22
Hrabe_X napsal:
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
víte jak se může stát Multikára - pluh a rozsypávač soli v zimním období - vražednou zbraní? Pokud je v ruce psychopatického rozčileného řidiče kterého s.ere práce a zima a sníh a vlastě úplně všechno a všichni..? Až se vrátím z nemocnice tak napíšu podrobnosti..
Ježek má v zimě spat a ne cárat po ulici...
Kupredu spatki ni krok...
Koukám že klidných povah je tady docela hodně (jen ježek) Já bych se asi na jeho místě neudržel, na tohle není moje psychika stavěná já byl naposled u soudu když jsem musel vysvětlovat já jako napadený basebollovou pálkou jedním vyhazovačem diskotéky ,že jsem se vlastně bránil a vyhazovač se musel nakonec nechat ošetřovat v nemocnici. Takže jsem vlastně byl já u soudu za toho špatného...nakonec to ale dopadlo dobře pohádky konec, boreček co měl podmínku a několik stíhání za vydírání tak nedostal žádný trest. A to útočil de fakto zbraní kterou můžeš zabít takové jsou naše soudy....
Ježku máš muj obdiv, žes na něj nevlít já bych se asi neudržel.....u nás se stal incident podobnýho rázu loni, kdy nám sypač, co se otáčel nacouval do vrat a vyvalil je....obešlo se to nakonec taky bez rvaček a největší prča byla, když dotčenej "slaneček" zavolal poldy a přijel zrovna bejvalej spolužák
Jinak přeju brzký uzdravení!
BMW R1100GS - '98 - 70000km