kdyz jsem posla fotku a uz tam neni tak to znamena ze nemela sanci a byla smazana?
ted o vekendu jedu jezdit a pres noc to necham stat venku pak nafotim foto s krasnoujinovatkou
PS: uz jsme to zjistil proc byla smazana udelam lepsi foto
Upravil schrek dne 11.10.2012 23:07
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
100bubu napsal:
1uživatel 1fotka alebo mužu i vice?
Každý může poslat kolik fotek chce, teda s rozumem.
schrek napsal:
kdyz jsem posla fotku a uz tam neni tak to znamena ze nemela sanci a byla smazana?
ted o vekendu jedu jezdit a pres noc to necham stat venku pak nafotim foto s krasnoujinovatkou
PS: uz jsme to zjistil proc byla smazana udelam lepsi foto
Žádnou přijatou fotku nemažu, pouze je přesouvám do dalších adresářů.
Chlapi, měl jsem dneska těšký den, ale udělali jste mi radost. Vypadá to hned slibněji. Díky všem co poslali....
Jedna z dnešních fotek myslím právě od 100bubu se mi líbí hoooodně.
No asi bych se měl snažit být nestranný, ale pokaždé to nejde...
Pája
Že bych poprosil Michala21, aby vyfotil tu svou ještě před dokončením???
Ono takové pozadí garáže má taky kouzlo. Myslím, že pořádný fotograf by z garáže a skorododělané mašiny vykouzlil pár nádherných fotek...
paja1 napsal:
Zatím pořád nemáme jedinou fotku dvouventilu.
Že bych poprosil Michala21, aby vyfotil tu svou ještě před dokončením???
Ono takové pozadí garáže má taky kouzlo. Myslím, že pořádný fotograf by z garáže a skorododělané mašiny vykouzlil pár nádherných fotek...
paja1 napsal:
Zatím pořád nemáme jedinou fotku dvouventilu.
...
Nedá se do toho někdo?
tak dokud mam dvouventila, tak bych neco cvaknout mohl. pristi tyden bych si vzal fotak, sice takovy plastovy cvakatko, ale neco by z toho slo dostat. ale bylo by to opet takovy "motorka za barakem", jak uz nekdo poznamenal minuly rok u me 11ky. a vlastne nejakou fotku PDcka jsem tusim minule taky posilal, tak ho muzu vzit na nejaky hezky prirodni misto kolem palavy
Vcera ve.vojenskym prosto jsem fotil rano v oparu kterym prostupovalo.slunko uvidim co vyjde a poslu
Čeština můj koníček
poslal jsem trocha fotek vyber, jinak pokdu by se nahodou nektera vybrala , tak muzu poslat v neformatovanem stavu pro pripadnou upravu
Čeština můj koníček
Zkusim o vikendu neco vyfotit,ale nic neslibuju.Casu je malo a nechci to fotit jen tak nekde pred barakem.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vzhledem k aktualnimu pocasi jsem se nepoustel do zadnych vetsich akci a parkrat jsem to nechal vyfotit jenom pred barakem.
vevis přiložený následující obrázek:
[164.37Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Vzhledem k aktualnimu pocasi jsem se nepoustel do zadnych vetsich akci a parkrat jsem to nechal vyfotit jenom pred barakem.
Fotky se povedly a nějaká z nich by se na kalendáři určitě měla oběvit...Díky
Mám teď starost, protože se se přepracoval a ochuravěr kluk, který mi slíbil kalendář tak jako vloni poskládat, ale snad se dá včas dokupy...
pokud by si byl v uzkych a mel problem s poskladanim a grafickou pripravou kalendare do tisku, tak dej vedet, muj podnajemnik se tim zivi a rad to pro me udela.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.