Ááále...doraz řízení,kryt chladiče,stavitelnou řadičku,samolepky na vidle,kryt ABS senzoru,rozšíření brzdovýho pedálu a nějaký popruhy...chtěl jsem ještě ty chrániče na nádrž,ale momentálně nejsou...
Ááále...doraz řízení,kryt chladiče,stavitelnou řadičku,samolepky na vidle,kryt ABS senzoru,rozšíření brzdovýho pedálu a nějaký popruhy...chtěl jsem ještě ty chrániče na nádrž,ale momentálně nejsou...
Už by to bílý svinstvo mohlo jí dopryč, protože jsem kvůli tomu permanentně nasranej. Motku mám připravenou a teď si kupuju ještě kejvačku s notama abych se mohl příští rok podívat na Elefanty a neměl takovej absťák. Hicks jezdí se zataženou ručkou? Ty seš jak moje matka, ale ta na to obvykle po 50 metrach přijde
Já strávil asi pět hodin v garáži pečlivým umýváním motorky, oblečení, přilby a bot a teď jsem nas*anej, že už nemám co dělat a k tomu přemýšlím co všechno prodat abych mohl nakoupit další "životně nutný" doplňky na svoje GS.
Dvakrát denně prohlížím předpověď a asi se i začnu modlit za jeden teplejší den, kdy budu moct alespoň na pár minut vyjet..
K tomu si samozřejmě chodím často "povídat" do garáže a už mám naplánovaných nespočet tras na sezónu kam bych se chtěl podívat.
Upravil Paul dne 14.02.2012 19:44
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
na mne zatim tak, ze slusnou cast zatacek jezdim s rucni brzdou
---
ale neni to ono... uz snad jenom mesic do pravidelneho jezdeni.
]
No, kdyby jsi tu brzdu povolil, třeba by ti auto i jelo Co nemáme motor napříč a ošoupané přední pneu, vystačíme s pedálem plynu
Upravil Medik dne 11.03.2013 12:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz