MMirek napsal:
Parádní ! Taky koukám po kufrech, ale chci jedině hliníkový.
xHackerM
koukám, že máš hezky naloženo, jak se s tím vypořádává motorka?
Což motorka, ta to dává v pohodě... Ale já než si zvyknu, že jedu takhle vzadu zatíženej, tak to chce cca 1-2km zatáček a kopců... Jinak ten reflexní pruh bude i na bočních, právě je ronuvuju a už to zbývá jen nalepit... No a dát takhle motorku na centrál je snad nemožný v jedné osobě...
Upravil xHackerM dne 15.05.2012 12:21
Já jsem si natop case dal taky červenej reflexák, jako mají kamiony, ale asi jen 2cm širokej. Líbí se mi ty Big Husky...jaký objem máš bočních?
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
MMirek napsal:
Já jsem si natop case dal taky červenej reflexák, jako mají kamiony, ale asi jen 2cm širokej. Líbí se mi ty Big Husky...jaký objem máš bočních?
Husky nabízí právě 36 / 42 / 46 ... tak si říkám, že bych šel střední cestou. Někde jsem četl na fóru, že nejlíp vypadají 39
trochu OT: řešíš nějak napnutí řetězu, když to máš naložený ? Já aní nevím jak ho povolit případně dotáhnout...vím princip ale praxe nula
Upravil MMirek dne 15.05.2012 21:35
MMirek napsal:
Husky nabízí právě 36 / 42 / 46 ... tak si říkám, že bych šel střední cestou. Někde jsem četl na fóru, že nejlíp vypadají 39
trochu OT: řešíš nějak napnutí řetězu, když to máš naložený ? Já aní nevím jak ho povolit případně dotáhnout...vím princip ale praxe nula
36 vypadají strašně, 46 bych řekl, že už dost rozhodí motorku. Já jsem spokojený s tím, co mám a mohu doporučit... Řetěz jsem neřešil, ale asi by to chtělo zohlednit... Povolit osu kola a napínákama přitáhnout kolo blíž k motoru, utáhnout osu kola... Bacha, aby byly obě strany stejně...
Jinak teď jsem našel docela dobrý videa co se týká údržby v garáži. Stačí dát na Youtubu do hledáčku: F650GS Maintenance DVD