Mám Acerbis Active už niekoľko mesiacov, je to veľmi dobrá voľba.
Odporúčam každému. Slnečná clona je výborná, nie je moc tmavá, čo je super.
Pre mňa je ideálna kombinácia pre jazdu mestom a offroad.
Dal som tento rok aj Taliansko, Rakúske alpy... a všetko OK, žiadne problémy.
Mám aj Schubertu, ale v tej sa nedá dýchať (offroad), má iné výhody...
'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS
Co vás vede k tomu jezdit off v helme která má 1.5 kg? +
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
mám jí také (oem- od w-tec) a je to dobrý, jen do ní dost fouká, ale udělal jsem si pod bradu takovou přepážku a v pohodě, ale zase v zimě se to mlží, na léto ale super. Jinak s tou váhou, nechápu kdo řeší gramy... Jel jsem v lidl helmě (1600g +-) 650 km za den na starým eFku, kde není skoro žádný krytí před větrem a v pohodě... Nevím mě tahle přijde fakt v pohodě!
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Kamarad dela dealerstvi Acerbisu v Plzni a tuhle helmu jsme poridili loni k Vanocum Hugitce a doporucili nekolika pratelum. Helma je hodne v pohode. Ja si ji poridim take, az me prestane bavit to ****ni plexi Uvex Enduro. Jen jsme pridali bradovy deflektor. A vaha je v pohode, brejle vevnitr bezvadny...
xHackerM napsal:
Kamarad dela dealerstvi Acerbisu v Plzni a tuhle helmu jsme poridili loni k Vanocum Hugitce a doporucili nekolika pratelum. Helma je hodne v pohode. Ja si ji poridim take, az me prestane bavit to ****ni plexi Uvex Enduro. Jen jsme pridali bradovy deflektor. A vaha je v pohode, brejle vevnitr bezvadny...
můžu se zeptat, co te nebavi na plexi u Uvexky ? Tuhle Acerbis má kamarádka a upřímně řečeno, ve srovnání s Uvexkou mě teda nijak neoslovila.
jardajerman@seznam.cz
xHackerM napsal:
můžu se zeptat, co te nebavi na plexi u Uvexky ? Tuhle Acerbis má kamarádka a upřímně řečeno, ve srovnání s Uvexkou mě teda nijak neoslovila.
Uz jsem to nekolikrat psal ve vlakne o Uvexu. Proste antifog je tam knicemu a diky te vrstve nejde ani pouzivat nic jineho (napr. Muc-Off), protoze to vytvari efekt rozvlnene vodni hladiny. Jinymi slovy - originalni antifog nanic a jiny tam nejde. A plexo bez antifogu na to nedelaji.
xHackerM napsal:
kde seženu originál deflektor? mam tam takovej trapnej kus gumy, funguje ale je to trapný.... a je k tomu něco proti mlžení, hledal jsem pinlocky a nic...
Upravil firefly dne 24.10.2013 21:02
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
xHackerM napsal:
kde seženu originál deflektor? mam tam takovej trapnej kus gumy, funguje ale je to trapný.... a je k tomu něco proti mlžení, hledal jsem pinlocky a nic...
To co mame my neni original. Daroval mi to typek v Hamburku v Louisovi. Nevim z jake helmy to vzal, ale pasuje to dobre.
xHackerM napsal:
Uz jsem to nekolikrat psal ve vlakne o Uvexu. Proste antifog je tam knicemu a diky te vrstve nejde ani pouzivat nic jineho (napr. Muc-Off), protoze to vytvari efekt rozvlnene vodni hladiny. Jinymi slovy - originalni antifog nanic a jiny tam nejde. A plexo bez antifogu na to nedelaji.
aha, tak na tohle si úplně stěžovat nemůžu, pokud není úplně zima, nemám problém
pravda je, že teda většinu odjezdím v MX brejlích, je mi to tak nějak příjemnější
ještě k tomu plexi... já zase někde psal, že do Uvexky pasuje plexi z BMW Enduro, vážně je úplně stejný...
nevim jak antifog, ale pochybuju, že by BMW helma na tohle trpěla
Upravil JardaFGS dne 24.10.2013 22:10
jardajerman@seznam.cz
Hele já nevím co furt řešíte......
ad1: Ta váha je fakt kurevská 1.6kg !!! a pokud nevyzkoušíš helmu co váží kilo, nebudeš věřit. Při jízdě OFF celej den to tvoje krční páteř pozná, to se neboj.
ad2: mlžení helmy....vezmu sprchovej gel nebo tekutý mýdlo nanesu na vnitřní stranu plexi, prstem rozpatlu a pak papírovou kuchyňskou utěrkou rozleštím. Hotovo dvacet. Máte na měsíc pokoj od mlžení. Je to starej dobrej trik co používám doma v koupelně když se chci oholit a po babách je to zrcadlo celý zafuněný. Na moto vykoušeno v jízdě do -5 st .
ad3: ty barvy jsou fakt hnusný....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak dneska prisla a hned som ju aj bol vyskusat. Bude to chcet domysliet bradovy deflektor ale zatial super. Dokonca si trufam povedat ze je tichsia ako stara nolanka 103. Oproti uvex enduro sa trjto netrepe ksilt ani v tesnej blizkosti za kamionom. Testovane aj v stupackach cca 80km/h.
100bubu přiložený následující obrázek:
Xhacker. Mozes vyfotit hugitkinu prilbu odspodu ako je tam ten deflektor a pokial je a tak. Dakujem
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/