vevis napsal:
Vzdycky jsem delal vsechno naplno.Sport,chlast,motorku atd.Na kole jsem to dotahl asi nejdal.V chlastu jsem jeste na mistrovstvi sveta nebyl!
Jsi ale blízko, 2 etapy mistrovství ČR do roka přeci už pořádáš.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vevis napsal:
Vzdycky jsem delal vsechno naplno.Sport,chlast,motorku atd.Na kole jsem to dotahl asi nejdal.V chlastu jsem jeste na mistrovstvi sveta nebyl!
Jsi ale blízko, 2 etapy mistrovství ČR do roka přeci už pořádáš.
Tam bohuzel vetsinou prepalim zacatek a brzy mi dojde!Ale posledni dobou se lepsim.Bez dobreho treninku se proste naplno neda delat nic!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já koupil kolo s 200km z 10tis slevou. (TREK 6500) - borec měl silnici za 100tis. Kamarád ho přemluvil do horáka. Při první garančce si půjčil celopéro za 65tis a moje nové kolo bylo na prodej
Kdysi meli specialku ve Svitavach.To jsou spis kola pro fajnsmekry a cenove byvali jeste o dost vys nez cannondale.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No je to dražší pravda, ale zas to má slušnou vidlu a minimálně XT. Nevím, jak dnes, mám ho od roku 2005 a tehdy už to tak bylo.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
oběhni zastavárny a třeba narazíš na kolo nějakýho závodníka.Teď je ale ještě brzo,zastavárny se začnou plnit,až se na kolech začne jezdit.Kámoš nikde jinde nenakupuje a já taky ne.Kdybys chtěl zn.bouraci kladiva nebo jinej vercajk,tak toho je tam taky spousta.Všechno je to ale levý.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
oběhni zastavárny a třeba narazíš na kolo nějakýho závodníka.Teď je ale ještě brzo,zastavárny se začnou plnit,až se na kolech začne jezdit.Kámoš nikde jinde nenakupuje a já taky ne.Kdybys chtěl zn.bouraci kladiva nebo jinej vercajk,tak toho je tam taky spousta.Všechno je to ale levý.
A klidně tam můžeš koupit i svoje vlastní kolo. Víš jak ses o něj staral, než ti ho ukradli, tak se rozmyslíš, zda se to vyplatí vzít.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kasak napsal:
A klidně tam můžeš koupit i svoje vlastní kolo. Víš jak ses o něj staral, než ti ho ukradli, tak se rozmyslíš, zda se to vyplatí vzít.
Kolo jsem odtamtud měl taky.Byl to trek v plný výbavě deore za trojku.Nekup to,když to nevemeš ty veme někdo jinej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Kolo jsem odtamtud měl taky.Byl to trek v plný výbavě deore za trojku.Nekup to,když to nevemeš ty veme někdo jinej.
mne ukradli Treka za 70k + Authora za 20k.
Kradene veci z principu nekupuju, nebot tim stimulujes nabidku.
Upravil hicks dne 16.02.2012 19:28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahooj
Nečetl jsem diskuzi celou-sory ,ale pokud chceš dobrýho horáka tak jdi do bazarovýho rád ti pomůžu. Já jezdil závodně-nic moc,ale kola mám dobrý. A taky jsme kupoval přes inzeráty a to jsem měl 10let vlastní krám s koly, a ceny přes inzeráta byly mnohdy lepší něž nákupka. Chce to jen vědět co chceš a kolik jsi ochoten do toho dát. Ňákej škrábaneček nehraje roli. Materiál rámu-komfort či "raketa"? Přemýšlej. Ju.
To Hrabe_X: A nechtěl by jsi zkusit 29"? Na tvou výšku by bylo akorát (mám 184/90 - tedy když jsem ještě jezdil...)
Mám Superior - ten lepší rám (xc 879?), výbava DEORE (náby, duté kliky, přesmyk, měnič, řazení 3x9), brzdy AVID Juicy 5 (hydr. kotoučové), vidlice ROCK SHOX Reba 29 Race (vzduch/olej, 100 mm, ve své době TOP 29" vidlice), SPD Shimano 520
Kolo stálo nové (2005) 17000 + brzdy 5000 + vidle asi 11000. Co mám motorku, tak jsem na něm v podstatě nejel (od května 2008), před tím jsem ho jezdil 3 roky, ročně jsem dal 1000-1500 km, má najeto max 5000 km. Vidlice asi 2000 km, brzdy asi 3000. Do 15000 by ses asi vešel...
Tady je fotka - ještě s původním rámem (měnili mi ho v reklamaci za ten lepší - nyní jev jiné barvě) a s původní vidlicí, s V brzdama, klipsnama - původní stav po nákupu...
Tady je specifikace:
Superior XC 879 29" (XC)
Velikost : 19
Hmotnost : 14-15kg ?
Rám : Alloy 6061.T6 double butted (nyní XC 879?)
Vidlice : Suntour SF-NRX7500-LO (nyní ROCK SHOX Reba 29" Race)
Tlumič : ---
Hlavové složení : Cane Creek IHS 1-1/8
Kliky : Shimano Deore duté, čtyřhran
Středové složení : Shimano
Přesmykač : Deore
Měnič : Deore
Řazení : Deore
Převodnik : Shimano Doere 44-32-22T
Kazeta : SRAM 950 11-34T
Řetěz : SRAM PC 59
Náboj přední : Shimano HB-RM 525 Disc
Náboje zadní : Shimano FB-RM 525-9 Disc
Brzda přední : AVID Juicy 5
Brzda zadní : AVID Juicy 5
Brzdové páky : AVID
Ráfek přední : RMX Dragon double wall
Ráfek zadní : RMX Dragon double wall
Dráty : DT Stainless
Pedály : Shimano SPD-M520
Řídítka : Vlaštovky Aricle DH
Představec : Pells X57 7° 120mm
Sedlovka : odpružená Suntour SP-NCX-D3
Sedlo : Nissene CP3
Pláště : WTB Nanoraptor 2,1
Upravil buboGS dne 16.02.2012 22:30
BMW GS = stroj na radost
sem ani netušil,že koupit kolo je taková věda,ono asi když si kopíš fšecky ty vymakaný díly z číny,tak asi bude jezdit samo
koupil sem si bajk na velkých kolech a 29 rámem,na to moje přibližování od hospody k hospodě,stačídíval sem se i na kolo KTM,ale nehodlám do toho sypat chechtáky dokud se natom bude muset šlapat
bystricke přiložený následující obrázek:
Bubo dík za nabídku... ještě mám kámoše, kterej do kol sype statisíce, tak mi říkal, že mi něco vybere a cenu mi vyřeší, tak ještě počkám s čím se tedy vytasí on.
Když bych do toho měl pustit 40, jak čtu na cyklo fórech, tak bych si koupil zachovalou Hondu XR600, na který se dá slušně rozstřelit i do prudkýho kopce a na rozdíl od novýho kola si na tom většinu věcí opravím sám.
H.
40 je moc,teda na tvoje jezdeni kdyz pocitas 500km za rok. Ale minimum je tech 15 tis. aby kolo par let vydrzelo. S kotoucovkama spis 20 aby to bylo vyvazeny.
brtnik napsal:
40 je moc,teda na tvoje jezdeni kdyz pocitas 500km za rok. Ale minimum je tech 15 tis. aby kolo par let vydrzelo. S kotoucovkama spis 20 aby to bylo vyvazeny.
Mno pokud mě to chytne a občas sjedu do práce, asi to bude naskakovat.
Ale letos ještě natočím nejvíc km se zednickým kolečkem, takže to nebude nic oslnivého.
15 jsem si dal jako strop... je jasný že za 17 bude lepší a za 21 taky... vždycky narazíš na něco trošku lepšího jen za trošku víc peněz a horní hranice nějak neexistuje.
H.
kolo smrdi potem, nechte se vysetrit.. Jo a reste si to na webech k tomu urcenych vy slapky
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Hrabe_X napsal:
Bubo dík za nabídku... ještě mám kámoše, kterej do kol sype statisíce, tak mi říkal, že mi něco vybere a cenu mi vyřeší, tak ještě počkám s čím se tedy vytasí on.
Když bych do toho měl pustit 40, jak čtu na cyklo fórech, tak bych si koupil zachovalou Hondu XR600, na který se dá slušně rozstřelit i do prudkýho kopce a na rozdíl od novýho kola si na tom většinu věcí opravím sám.