zdar neřeš to,kryt vem od milanka ten prvni kousek mám ja a sedi v pohodě a je lehce jiny než origo ale funkce je uplně stejna za min peněz jako davat 5000 za origo je trochu ujety.
pivo napsal:
zdar neřeš to,kryt vem od milanka ten prvni kousek mám ja a sedi v pohodě a je lehce jiny než origo ale funkce je uplně stejna za min peněz jako davat 5000 za origo je trochu ujety.
A kolik že teda stojí ?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
nemaš zač Schrek jinak nevim kolik bude stat ale tipuji tak kolem 3 ja měl jinou cenu protože jsem mu stim pomohl to dat nějak dohromady ale pro jistotu si zavolej milankovi ten ti to řekne přesně čus.
Ta motorka koukám ještě svítí,to je ještě motor v chodu v té vodě?
Nee. První, co dělám po pádu je - rychle to chcínout. A když to nechcípneš klíčem, ale jen tím tlačítkem, tak to svítí dál...
Tak dnes jsem trochu pojezdil a při zhasnutí motoru tlačítkem (páčkou) po asi 2 sec zhaslo hlavní světlo zůstalo svítit jen obrysové
JAK KDY.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
KIM: A ty z toho poznáš, že nesvítí obrysové??? Já si to už nepamtuju, ale z fotky to moc patrný neí... každopádně motor určitě neběžel... na mou duši!
kim napsal:
>Higs; myslíš že je to ročník od ročníku rozdílné ?
nevim.. mne to jednou sviti, pak nesviti
casto to sviti kdyz to tlacis..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
diaboluss napsal:
KIM: A ty z toho poznáš, že nesvítí obrysové??? Já si to už nepamtuju, ale z fotky to moc patrný neí... každopádně motor určitě neběžel... na mou duši!
Na mou duši,na psí uši se říká . No tak mě to napadlo ,vzhledem k tomu že je to ve dne a ten odraz od té trávy je docela silný tak to vypadá jako když svítí hlavní světlo ale možná je to i obrysovka z blízka do té trávy.
Upravil kim dne 24.02.2012 22:17
Zdravím panové, dneska jsem si poprve projel sve GSo,mimochodem SUPER ! - a i kdyz ješte rozmrzam doufam ze na to neumru objevim se tu častěji :-) - co se týče krytu - nestiham kvuli kufrum takze kryty neslibuju a až budou tak budou - rad bych objasnil veškeré reklamy na svoje výrobky - schrek to myslí dobře ale jako rozeny prodejce je až moc aktivní :-) - ja jsem "vyrobce" a živi mne tvrda prace - nikdy nenabizim nic co nemam a kryty momentalně prostě nemám ! - mám v plánu udělat celý vymakaný sortiment doplňku na GS800 protoťze když mi stoji v garáži je to tak nějak snadejší ale to je až budoucnost. momentálně nemám NIC a usnadním život sobě i vám když ani nic nebudu slibovat předem
Zdraví milanek - spíš ALU-Milanek :-) http://alu-milanek.webnode.cz/
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
ja koupil origo BMW kryt za 149,9E tady:
http://www.bmw-motorrad.pl/
pro info: v tom odkaze od kola... je za 52,84E jen podlozka ke origo krytu, je vlozena uvnitr..
.....
jinak ty mistni udelatka to je v nekterych pripadech fakt vytvor... ala styl hnizdil-pizdil ... jsou tam diry, ze sikovny kaminek nadela marasu az az
zajimala by me cena toho plechu od milanka, protoze origo kryt BMW se da koupit za 3,6k.
aby me oslovil, musel by stat tak do 2ky...
F800GS