To PAJI : blahopřeju K SUPER CESTĚ. Co dělaly každý večer ruce a záda ? ? ?. Jestli jste tam měly delší úseky jako v BAHNO Ralsku tak potěš
Myslivec vás nehonil nikde ? ? ?
To by byl OFFROAD ZÁVODEČEK -
Trasu přes offroady ( pole, louka, les, brody, písek ap. ) proloženou kratšími ASFALTY bez většího honění po silnici. To mi přijde zajímavější než DAKAR.
Udělat cca 10 průjezdních kontrol podle GPS trasy, vstupné pro závodníky a cenu pro vítěze. Trasu každej rok měnit a tak.
Každej večer sraz na smluveném místě ( tak trochu zakalit ) a druhej den další etapa jak v Dakaru. Já bych do toho hned šel - takovej BMW ADVENTURE TRIP. ( ale jenom pro bogsery protože KROSKY nebo jednoválce by nás převálcovaly )
Pokud se to dá dohromady tak nabízím 2 dodávky jako zázemí pro odvoz věcí nebo motorek.......GDO JE PRO
Robert přiložený následující obrázek:
[87.8Kb]
Upravil Robert dne 06.05.2008 16:05
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
...to okolo hranic je super napad, loni jsme jeli takovou "light verzi" z nejjiznejsiho mista cech az po nejsevernejsi. Nejvic mne bavil usek Český les a kolem chebu...
Robert napsal:
To PAJI : blahopřeju K SUPER CESTĚ. Co dělaly každý večer ruce a záda ? ? ?. Jestli jste tam měly delší úseky jako v BAHNO Ralsku tak potěš
Myslivec vás nehonil nikde ? ? ?
Ruce a záda v pohodě. Trochu jsem ale cejtil kolena. Ono mnoho hodin denně ve stupačkách je znát. Snažím se v terénu si nevozit zadek na sedle.
Cestu jsem se nasnažil plánovat po značených turistických cestách, ale po "nezpevněných" cestách v TOPO mapě. Aby jsme co nejméně potkávali turistické kolisty a pěšáky. Žádný problém cestou nabyl. Snažili jsme se co nejméně provokovat. A když jsme asi dvakrát potkali lesníky, tak to byla spíše přijemná rozprava. Ale bylo to na Slovenské straně.
Přiznám se, že nejsem zastáncem ježdění na motorkce po lesích v chráněných územích. Tahle cesta byla pro mě silnou výzvou. Prostě jsme to chtěli s kamarádem celé za čtyři dny zvládnout ujet. Ne všechny offroadové trasy byly na "košér" a vždy to byla jen a jen naše odpovědnost se na motorce do těchto končin pustit s vědomým možných problémů. Nejsem si jist, že bych se ještě někdy do podobné akce pouštěl hromadně. V tomto ohledu vidím rozdíl mezi například Ralskem a Beskydama.
Ale už ve mě zraje nápad na podobou bláznivou akci, ale ne už v ČR.
Ahoj, super nápad. Rád bych se vydal ve vašich stopách. Můžeš mi prosím poslat trasu, nebo stopy z Garmina? Díky mooooc.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Ok Remusi. Počítám s tím.
to domluvíme. nechce to ale moc motorek najednou...... znáte ty zelenáče :-)
Kdyby nás bylo hodně, tak můžeme jet "na etapy"třeba jedni po smeru hodinových ručičeka druzí opačněNebo dva různé termíny
Každopádně bych hlasoval spíše pro spacák než penzion a zajímava by mě off náročnost:-)
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..