Kubrt napsal:
Medík,Waltr,Toyota : hošííííí,já sem fakt marod a teď vosahávám akorát sám sebe
To mě spadl kámen u srdce. Koukej se vykurýrovat ty turisto
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubrt napsal:
A u čeho si dnes honil?
Nad videem,kde jsi sebou plácnul do tej louže... Představil jsem si nás dva,jako pstruhy v potoce
to Medik : bez vobaf pane vachmajstr
Upravil Kubrt dne 23.02.2012 17:30
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
A u čeho si dnes honil?
Nad videem,kde jsi sebou plácnul do tej louže... Představil jsem si nás dva,jako pstruhy v potoce
to Medik : bez vobaf pane vachmajstr
Já to říkám pořád, pod převislým břehem bystrý pstruh se ukrývá. I vy kujóni
bystricke napsal:
to je dobrý magor,měl sem sevřenej žaludek místo něho
Asi jsem taky starej, jak jsem na to čučel, tak jsem sebou cukal a pořád čekal, kdo to tam šoupne a nebo votevře dveře
Upravil Medik dne 23.02.2012 18:17
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Opravdu dobrá videohra. Už dlouho se mi nedělalo tak zle. Několikrát jsem ho viděl ležet. Mimochodem co to je asi za mašinu. Ovladatelnost vypadá velice slušně.
Do bezneho provozu to samozrejme nepatri,ale jinak .Ten kluk urcite neni totalni bezmozek.U toho predjizdeni podle mne dost premejslel a na brzdy umi jit taky slusne.Ze je to kravina,to je bez debat,ale jsou vetsi a nebezpecnejsi magori.
Upravil vevis dne 23.02.2012 20:25
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
lidí je jak sr.aček,takže mu to přejte ...ale musím uznat,že rusáci jsou zlatí lidi.U nás by se našlo pár deme.ntů,co by mu jen tak pro radost cukli volantem,když jel po tý dvojítý dělící čáře.To jsem si jistej
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
lidí je jak sr.aček,takže mu to přejte ...ale musím uznat,že rusáci jsou zlatí lidi.U nás by se našlo pár deme.ntů,co by mu jen tak pro radost cukli volantem,když jel po tý dvojítý dělící čáře.To jsem si jistej
Jo tak s tim jsem se taky párkrát setkal-bohužel si ty schválničkové ve své ''českosti'' neuvědomujou že tě sice zastaví a nebudeš rychlejší než oni,ale zastaví tě ve 150km/h a to už ani pro ně nebudou jen odřený dveře....
...v první chvíli mi to připadl jako zrychlené, je to mazec, já brzdi pořád za něj, nevím teda kde měl webku, ale u tohoto se mosí po.rat i silná povaha to mi nevykládejte...
..a řekl bych, že toho magora nikdo ani nezaregistruje v tom fofru natož aby mu cukal volantem
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
...v první chvíli mi to připadl jako zrychlené, je to mazec, já brzdi pořád za něj, nevím teda kde měl webku, ale u tohoto se mosí po.rat i silná povaha to mi nevykládejte...
..a řekl bych, že toho magora nikdo ani nezaregistruje v tom fofru natož aby mu cukal volantem
Myslel jsem z protisměru ty chytrej...a jestli neregistruješ,když jedeš v autě tak potěš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA