Paul napsal:
Já je měl a dvakrát sem je reklamoval, protože se buď rozpáraly nebo se po měsíci prodřely.. Ale zas musím říct, že parádně seděly na ruce..
Jestli myslis ty Lookwell Sniper, tak mám podobnou zkušenost - perfektně sedí, ale jedny se mi rozpáraly (reklamováno-výměna) a druhé prodřely. Přesto jsem je kupil znova - jsou dobrý. Příště je ale koupím u Pardála za půlku:
Chlapi, tak sezona se rozjizdi a asi bych mel uz poresit nove rukavice, kdyz uz si to rikam dve sezony
Tak jak jste jste s testovanim tech klokanu od Pardala? Premyslim bud o tech a nebo vzit poledník GRAN TURISMO. Myslim ze nema cenu davat ranec. To je radsi za dva roky zase vymenim. Ale nerad bych aby se mi rozpadly na ruce nez nekam dojedu
I pád na hubu je pohyb kupředu
Alf napsal:
Jarys: polednik je ve vyberu už dyl, bohuzel neznam nikoho kdo by je pouzival a mohl poreferovat.
.
V enduro carbon Polednikach mam 20.000km vcetne MX jezdeni a stale drzej, grand turisma chystam pouzivat na silnicni jezdeni letos, tak dam vedet. Zatim na ne nemam spatne reference od zakazniku.
Jinak vydrz rukavic je individualni a pokud nekdo dodela rukavice za sezonu, tak predpokladam, ze se mu to bude stavat i u jinych znacek. Me carbon Poledniky drzej x sezon, kamos je meni co sezonu. Ma agresivni pot, takze kozene casti rukavic odchazeji x krat rychleji.
BMW R1150GS MY02
Já mám kožené PGI, takové obyčedjné.Jeté snad 50 000km, mockrát prochcané vodou, pořád se ne a ne rozpadnout, abych si mohl koupit nové. Sem tam je máznu na hřbetech balzámem na kůži s medem.
Alf napsal:
Ahoj, poradte mi nekdo kvalitni rukavice. Mel jsem uz troje a nevydrzely vic jak sezonu a neco, nez se prosoupali na dlanich a prstech. Pozadavky mam, kuze, karbonove popr. plastove chranice na kloubech a dlouhe tzn pres bundu. No a cenu sem chtel do 2 tis, ale asi to budu muset prehodnotit. Urcite ste uz taky neco zkusili, tak muzete porovnat a doporucit. diky moc vsem
Sice se spožděním , ale přece :-), Nakonec jsem koupil 2x rukavice od Rockway. Na konci sezóny se uvidí. Ale jak píše JonnyT asi to bude dost individuální. Stejně děkuji všem za názor
Já si teď koupil Rukky Jupiter s Gore-Texem a zatím jenom samá chvála. Před tím jsem měl BMW ProSummer taky s Gore-Texem a až na začátku pátý sezóny sem je musel vyměnit, ale nikdy nepromokly!
milanosor> Mám ty krátký MX. Zkoušel jsem i ty dlouhý ... suprově padly na ruku, příjemné a pohodlné, nicméně jsem koupil krátké MX ... jsem s nimi velice spokojený, drží, pěkně sednou, zatím se nešoupou. Uvidíme dál, ale zatím spokojenost.
Mám podobné. Když jsem je zkusil na ruce seděly O.K. Ale při první jízdě cca 500 km se v místě, kde rukama pracující lidi mají mozoly, udělal na rukavici faldík, který velmi nepříjemně tlačil, až do krve Možná se to časem poddá..
Pokd by šlo o letní, tak jsem měl Kenny a super a teď mám letní pardálovky za solidní cenu a po jedné sezoně a cca 20 tis. stále drží.
všude dobře.....doma GSA
pepanek1150 napsal:
Pokd by šlo o letní, tak jsem měl Kenny a super a teď mám letní pardálovky za solidní cenu a po jedné sezoně a cca 20 tis. stále drží.
20tis km, tak to mi vydrzi minimalne 3 sezony
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak to si kup ty Kenny , ty jsem měl tři sezony a cca 45 tis. a na cestáh Kavkaz, Turecko, Maroko...vše po ose. Pak se prošoupala místa, kde nejvíc mačkáš páčky. Jinak stále drží a s lásky k nim je používám na babeťáckých výletech
Upravil pepanek1150 dne 26.04.2012 09:29
všude dobře.....doma GSA
Ty Lookwelly jsme tady už řešili. A psal sem jak já tak buboGS máme stejnou zkušenost. Pohodlný a člověk v nich má výbornej cit, ale prostě nic nevydrží. Ale co tak čtu tak ty od Pardála budou trošku jiný a lidi s nima mají dobrou zkušenost.