JardaFGS napsal:
To pipo: jsi po té sobotě nějak dolámanej, že řešíš tohle ?
Co bylo v sobotu ?
Co všechno ten brace vlastně ustojí, resp. zamezuje pohybu hlavy do stran a vzad, je tak?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Take o nem uvazuju, ale je pravda ze cena je trochu hodne vysoka. Koukal jsem spis na tu ADV verzi ktera je levnejsi, ale tam bouzel je absence nastavovani. Tak nevim nevim
3/6 Marines SEMPER FI
Zrovna ten Acerbis Cosmo to ma tak, ze se dava jakoby navrh, ale pravda, plasty zpod Leatu se odepinaji a zustava enem takova penova hmota. Packa vzadu by ale mela asi byt spise na nez pod, trochu me tlacido zad, ale jde to.
To Vjetrnik: bundicka vypada dobra, v sobotu se osvedcila vyborne, prave kvuli rukavum jsem ji chtel. Nevis o nejakem dresu ktery by s Leatt fungoval? Klasicky ma uzky krk a jak davam packu Leattu dovnitr a chci ramena vesty zahaknout za Leatt, nefachci to :-( a nejak se mi uplne nechce parat tak moc....
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
Zrovna ten Acerbis Cosmo to ma tak, ze se dava jakoby navrh, ale pravda, plasty zpod Leatu se odepinaji a zustava enem takova penova hmota. Packa vzadu by ale mela asi byt spise na nez pod, trochu me tlacido zad, ale jde to.
To Vjetrnik: bundicka vypada dobra, v sobotu se osvedcila vyborne, prave kvuli rukavum jsem ji chtel. Nevis o nejakem dresu ktery by s Leatt fungoval? Klasicky ma uzky krk a jak davam packu Leattu dovnitr a chci ramena vesty zahaknout za Leatt, nefachci to :-( a nejak se mi uplne nechce parat tak moc....
[quote]Vjetrnik napsal:
Milane, sám Leatt u svého krunýře to tak má.....
leatt to tak má, ale proto, že má ten krunýř speciálně upraven pro nošení s neck, je na první pohled vidět, že je to v místech dotyku ztenčeno na minimum, aby byl co nejblíže k tělu, což se o tvém krunýři, stejně jako o mém, říct nedá.
Milane, je rozdíl jen v hrudním krosovém chrániči a chráničové košili.
Pak jde o to naladit úhly Leattu, aby to vzájemně sedělo. Samozřejmě, že ideál je celý komplet Leatt, krční krunýř, případně vesta. Navíc k Leattu jsou popruhy, které chránič ještě fixují. Zkoušel jsem s ním hýbat, když jej mám na sobě a fakt se to nehne, je to zapřeno s košilí o sebe, takže není třeba se bát, že by nefungoval.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."