HonzaGS-SV napsal:
tak jako mě překvapil kšilt u mojí UVEX Enduro... nejdříve jsem měl bílou matnou (bohužel menší velikost), kde byl kšilt dostatečně tuhý... pak jsem koupil tu větší v černém laku a tam je tedy dost pružný a někdy vrže jak se nepatrně hne... tak bych uvítal doobjednání toho původního kšiltu ale nevím no...
Máte někdo zkušenost s helmou NOX - N 731 enduro ?
Přidané 27.02.2012 12:50
frantisek napsal:
Hele risknul jsi velikost, nebo jsi nekde predtim zkusil? Mam s tim trochu problem, protoze moje hlava asi neni idealni tvar, na kterej vyrobci projektujou sve prilby...
Já jsem ji nejprve zkoušel na peodejně.
Všechny dosavadní helmy jsem měl velikost L, ale tadle mi sedí v M.
Takže bacha!
Přidané 27.02.2012 12:59
To nevím, hledej googluj prodejce Icon, já ji kupoval tady na severní moravě.
Ještě se chci zmínit o bradovém deflektoru, který je vyndavací.
Pokud ho mám nasazený, blbě se mi přilba přes něj sundavá, asi je to i mým větším nosem. Ale jezdím bez něj. S deflektorem bude přilba asi ještě tišší...
Přidané 27.02.2012 13:20
tak já bych řek, že spíš celej se kroutí a vrzání jsem vypátral, že je nahoře, jak se celý ten kšilt kroutí, tak jak je nahoře ten šroubek, tak ta plocha co dosedá na helmu se lehce klouže... ale vše je vlastně způsobeno krutem toho kšiltu... jsem uvažoval že bych ho na spodní straně lehce vyztužil sklolaminátem...
Přidané 27.02.2012 13:33
HonzaGS-SV napsal:
tak já bych řek, že spíš celej se kroutí a vrzání jsem vypátral, že je nahoře, jak se celý ten kšilt kroutí, tak jak je nahoře ten šroubek, tak ta plocha co dosedá na helmu se lehce klouže... ale vše je vlastně způsobeno krutem toho kšiltu... jsem uvažoval že bych ho na spodní straně lehce vyztužil sklolaminátem...
Aha...tak mě to s Mr GS spíš cvakalo než vrzalo...
Je fakt,že ten kšilt je hodně měkej...
Upravil zetor dne 27.02.2012 13:33
Přidané 27.02.2012 21:25
ptal jsem se v prodejne na ten Dual Sport pred tydnem. Slecna nabizela nejvetsi velikost XS, prej nekde nekdo stavkuje v Italii a blembaky dva mesice nebudou. Divny, ...
Přidané 03.03.2012 21:49
jasně... to vlákno má 110g/m2 tohodle tu je sotva tak na 15g včetně pryskyřice, plniče, i barvy neni to teda tuhý jako kámen, ale dost se to zlepšilo, ono tam moc vrstev dávat nešlo, kvůli plexi (když se vyklopí tak by o to chytalo)