asi by som isiel v 7 mesiaci a kam to este neviem a na kolko tak to tiez. Ti mas daco konkretne hmmm ak ano daj sem nejake napady budem rad a nema problem saaj prisposobit.
Nemám zatiaľ nič konkrétne, na UA som ešte nebol aj keď to mám na skok.
Uvažoval som o okruhu UA, Mold. sever RO , taka zoznamovačka s UA.
urcite ano to je mozne ale mi ratame tak max 7 dni lebo mam este na plane aj korziku tento rok a tam chcem ist tak na 10 dni ak ti to vyhovuje tak sa mozme potom dohodnut. Ak nahodov pojdes do prahy na touratech v maji tak sa tam mozme stretnut a pokecat o tom .
Lakiluk daj viedzet kedy presne idete lebo uvidim čo sa do tedy nečo zmeni.
Nemožem povedat že idem len chcem ist.Lákama Ukrajina.Musim manželku oklamat že idem na Vychodne Slovensko a išel bych s vama.Nemam žadne skusenosti jazdit v zahraniči na motorke a ani co zo sebou
ok ked sa dohodneme na niecom konkretnom hned to tu pisem pravde podobne to budeme s bubu prepberat tento vykend tak uvidim na co prideme. Lebo mam este jednu variatu kde by som chcel ist tak sa uvidi.
Obnovujem tému....
Nemá niekto čas a chuť na kratšiu cestu okolo komína ? Hrubá predstava cesty je - príchod ku mne ( možnosť prespať , grilovačka, čapák a podobne ) , pokračovať cez HU do RO smer Satu Mare ? ( cca 220 km ) Potom cesta severným RO ( cesty 3-4 trieda prípadne pozriem nejaké zaujímavé miesta na prejazd ) smer Mold. ( do Mold. je z Humenného cca 700 km ). Prejazd Mold. Na UA a späť na SK - CR.
Okruh má zhruba zhruba 1500-1700 km (+ cesta z CR na SK ) v podtste predĺžený vééékend , spanie nadivoko, termín ľubovoľne od 16.7 do 7.8 ( akurát v čase stretka na radarke podľa možnosti nie )
Glock-plastik fantastik :-)