koukni na ceny v fc moto, já se s nima v Meteosportu před 3 rokama na ceně prostě neshodl. Ten rozdíl byl tak velkej že jsem objednal v fc, ale třeba je to teď už lepší
říkám si hurikán
vorel napsal:
koukni na ceny v fc moto, já se s nima v Meteosportu před 3 rokama na ceně prostě neshodl. Ten rozdíl byl tak velkej že jsem objednal v fc, ale třeba je to teď už lepší
Není to lepší. Jejich výstavní 20% sleva se přiblížila cenám v fc-moto natolik, že se to vyplatilo koupit jinak ne.
od revitu SAND. podla spracovania vyzera podla mna najlepsie. napr DIFFI http://www.touran...evada.html nema az tak dobre pracovanie zle nebolo ani NERVE len nema vetracie optvory na rukave
mam teraz spada http://www.spadac...re%20Black ale je mi v tom teplo strasne. to ma len teplnu vlozku a je to s nepremokavou vrstvou a cez leto sa v tom neda vydrzat
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
ja som v tom nepremoku raz zkoro umrel ked som isiel v tom cely den. a hlavne sa do toho obliect tiez nie je zabava
hlavne si to chcem vyskusat ci mi sadne velkost a potom sa uvidi. vela ludi ma sand a chvali si to. tak myslim ze na daky cas by to stacilo zatial. hvalne si to chcem skusit lebo objednavat cez hned vieme ze to nemusi sadnut
xNOKIAx napsal:
ja som v tom nepremoku raz zkoro umrel ked som isiel v tom cely den. a hlavne sa do toho obliect tiez nie je zabava
hlavne si to chcem vyskusat ci mi sadne velkost a potom sa uvidi. vela ludi ma sand a chvali si to. tak myslim ze na daky cas by to stacilo zatial. hlavlne si to chcem skusit lebo objednavat cez internet hned vieme ze to nemusi sadnut
xNOKIAx napsal:
hlavne si to chcem vyskusat ci mi sadne velkost a potom sa uvidi. vela ludi ma sand a chvali si to. tak myslim ze na daky cas by to stacilo zatial. hvalne si to chcem skusit lebo objednavat cez hned vieme ze to nemusi sadnut
Podle tohodle se to dá změřit celkem přesně http://www.revzilla.com/revit-size-chart
Scarabeus : co som skusal jednu bundu od revitu (nepamem aky model) tak sa mi zdalo ze rukavy su kratsie ako zvycajne byvaju. ked som mal normalne rukavy bunda bola zas siroka v pase a na hrudniku. preto chcem skusit sand priamo.
xNOKIAx napsal:
Scarabeus : co som skusal jednu bundu od revitu (nepamem aky model) tak sa mi zdalo ze rukavy su kratsie ako zvycajne byvaju. ked som mal normalne rukavy bunda bola zas siroka v pase a na hrudniku. preto chcem skusit sand priamo.
Tak si udělej výlet do fc-moto zatím tam Sand vychází asi o 3000 levněji než tady (a asi i na Slovensku). Já jsem bral model Cayenne v Praze na výstavě, protože byla 20% sleva tak se to dalo, ale cesta do němec mě asi nemine potřebuju toho trochu víc.
Upravil Scarabeus dne 12.03.2012 18:58
xNOKIAx napsal:
dnes som volal do METEORSPORT a zevraj budu vystavovat REVIT a aj OJ v Bratislave na inchebe tento vikemd. tak to pojdem checknut
idem to najprv tam pozriet a uvidim ako sa s nimi dohodnem
Tak to by mohla být sleva 20% jako v Praze. Možná si s nima zkus domluvit aby Ti dovezli velikosti na vyzkoušení, protože když jsem chtěl zkoušet v Praze Cayenne tak stejně neměli všechny velikosti. Takže jsem si musel velikost kalhot tipnout podle jiného modelu :-(
Ja jsem mel revit offtrack a bylo to po 2 letech a 4 pranich na vyhozeni. Vytrhali se druky s nepromokavy vlozky rozjelo se nekolik svu a nemluvim o opotrebeni materialu. Je to fakt hodne jemny. Uz bych si to znovu nekoupil. Ted mam klim traverse a neda se to kvalitou srovnat.
FYYFF
to mi chcete uplne znechutit? tak co ine si mam kupit v tej cene? este som pozeral na OJ deset
To bude podobny. Ja ti radim priplatit a koupit neco kvalitnejsiho. Revit byl dobry v zacatcich kdyz se jeste sil v eu pak to zacali sit v cine a kvalita sla dolu.
FYYFF
xNOKIAx napsal:
dnes som volal do METEORSPORT a zevraj budu vystavovat REVIT a aj OJ v Bratislave na inchebe tento vikemd. tak to pojdem checknut
Tak to by mohla být sleva 20% jako v Praze. Možná si s nima zkus domluvit aby Ti dovezli velikosti na vyzkoušení, protože když jsem chtěl zkoušet v Praze Cayenne tak stejně neměli všechny velikosti. Takže jsem si musel velikost kalhot tipnout podle jiného modelu :-(
a jak jsi velký?? já mám jeden komplet Caynne k mání je sice na prodejně u Ivánka ale je jak nový teda je nový
xNOKIAx napsal:
to mi chcete uplne znechutit? tak co ine si mam kupit v tej cene? este som pozeral na OJ deset
OJ se mi vůbec nelíbilo. Řekl bych, že od Revitu je stejně daleko jak Revit od Klimu. Když přitlačíš tak budeš mít už zmíněny Klim Traverse, ale nemá to vyndavací nepromok, má to integrovaný trilaminát.
xNOKIAx napsal:
a jak jsi velký?? já mám jeden komplet Caynne k mání je sice na prodejně u Ivánka ale je jak nový teda je nový