bnechelo se vitahovat moto ven. jen tam kufr to snad vidiš. a je zavriti. a je tam nolanka. čo este? Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
PavelGSA napsal:
Ta fotka fakt nezkresluje, vzal jsem ten malej origo topcase do firmy GRAVE, tam ho odstrojili a udělali novej 50-ti litrovej korpus. Na něj pak navěsili všechny ty origo vopičárny jako úchyty, zámky, rohy.... , takže mám topcase k nerozeznání od originálního, akorát se tam toho podstatně víc vejde!
To je fajn nápad a vypadá to opravdu jako originál. Kolik to stálo celkem?
Kolik stojí původní kufr a kolik to stálo od Grave. Od Tomáše jsem měl hodně doplňků na africe.
Když mi dodáš výkresovou dokumentaci, tak Ti ho klidně udělám..
Ale musíš si to nakreslit...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
PavelGSA napsal:
Ta fotka fakt nezkresluje, vzal jsem ten malej origo topcase do firmy GRAVE, tam ho odstrojili a udělali novej 50-ti litrovej korpus. Na něj pak navěsili všechny ty origo vopičárny jako úchyty, zámky, rohy.... , takže mám topcase k nerozeznání od originálního, akorát se tam toho podstatně víc vejde!
nicholas20087 napsal:
Když mi dodáš výkresovou dokumentaci, tak Ti ho klidně udělám..
Ale musíš si to nakreslit...
Kolik by to tak vyšlo?
moje představa by byla úplně steny jako origo ale síře nim 50cm. ale dají se někde sehnat origo panty úchyty zámky atd?
díky
To nemohu takhle říct, záleží na tom, zda by sis dodal výkresy, nebo bych to musel kreslit a navrhovat já.
Jinak si myslím, že by to mohlo být tak kolem 2 000 -3 000. Ale fakt je to jen hrubej nástřel...
Jinak úchyty a zámky - mrkni na www.elesa-ganter....Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..