to All: těch 150 bylo určitě na německý dálnici. viď. Já jen, aby jsi neměl problém Pozor, nepřítel naslouchá. Taky jsem si tu žlutou neuměl představit, a přesně jak píšeš, začala se mě líbit. A počkej, až budou kalhoty, jak budeš vystajlovanej
To TomasTT: Je u té černé verze možnost volby, jestli budou kalhoty přes boty nebo v botách (jako u původní žluté verze)? Tuším, že jsi už kdysi psal o nějaké černé verzi bez téhle možnosti, ale ve spojitosti se značkou Stadler (nebo tak nějak )
allroad napsal:
To, že je něco drahé, ještě neznamená že to musí být dokonalé. Ale co je levné, nebudí důvěru u mě žádnou. Když jsem si kupoval R2PRO, myslel jsem si, že ji mám min. na 5 let ( taky nebyla nejlevnější ). No po 3 letech jsem viděl samé chyby, hlavně v létě. Např. po záruce mi odešel zip na bundě. U Companera 10let záruka, už to je asi garance kvality. Po 130km nemůžu dělat závěr. Navíc chtít mít jen jedno oblečení a ještě univers, je asi taky hloupost. Ročně najezdím přes 20tis. km, tak chci určitě kvalitu
Renek napsal:
Ahoj, dost se o ty hadry zajímám, tak bych rád znal osobní zkušenosti. Hlavně mě zajímá jek se to chová v chladu a dešti. Jaké jsou zkušenost???
Zatím jen dobré. přibližně od února jezdím jen v tričku. Když byly mínusy, tak jsem měl funkční prádlo a v pohodě. Jen jsem měl vždy omrzlé prsty, ale to Tě asi nezajímá. V neděli jsem jezdil bez vrchní vrstvy, to je bomba, jak kdyby jsi na sobě nic neměl. Já můžu jen doporučit.
Chtěl bych se zeptat na pozáruční (nebo mimozáruční) opravy. Pokud člověk oblečení poškodí, jak rychle mu výrobce je schopen poškození opravit?
Předpokládám, že opravy probíhají přes český Touratech (zákazník to donese k vám a vy to posíláte na opravu k výrobci).
Díky.
Podle dnešní zprávy vyhrálo Companero Black velký test oblečení v časopisu Motorrad v konkurenci 10-ti značek. Podrobnosti během odpoledne ale v testu zkoušeli nejen odolnost proti dešti a prodyšnost v extrémním horku ale např. i vlastnosti při zmrazení při simulované jízdě při teplotách kolem nuly různými rychlostmi atd.. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Pochybuju.. Ale zeptám se. Nechali si vyrobit poměrně velký počet těch žlutošedých na sklad a řekl bych, že ta šedočerná se neprodává tak dobře, jako ta původní verze a drtivá většina těch majitelů té edice ani camelbak nepoužívá a nikdy používat nebude.
Mám tady celý ten test z toho časopisu v PDF. Je to pochopitelně v němčině.
Takže pár podrobností:
V testu byly textilní komplety
Alpinestars TechRoad
Dainese Tundra/Tracker
Dane Nordborg/Lyngby
hein Gericke Summit
Held Carese/Torno
IXS Toronto/Hamilton
Rev´it Defender
Rukka R-Star
Stadler Force Pro/Ace Pro
Touratech Companero Black Edition
Cenový rozsah byl od 820 do 2250EUR za sadu bunda + kalhoty
Z celkem 100 možných bodů získalo Companero 87, Stadler 86... a nejhorší byl Rev´it se 74 body. Takže všichni "dobrý", tři značky velmi dobré. Nejvíc se ztrácely body za ochranu (třeba jen 13 z 20 možných) pokud oblečení nemělo nejvyšší třídy protektorů apod. Kupodivu to oblečení pro test redakce koupila a mohli si s ním dělat co chtěli a napsat o něm co chtějí. Takže ty protektory nechali testovat (bez ohledu na to, co na nich bylo napsané) a jsou tam i křivky nárazového testu apod. Maximální počet bodů za ochranu dostalo Companero, Stadler, Hein Gericke a Rukka. Každopádně ten text je nad mojí úrovní němčiny...