Kolínsko je "raj" i ted.. Porad jezdime Kolinsko a Kutnohorsko.. Treba tedka v sobotu hrajeme na Kanku.. Je to vdecny kraj, Moc pekne misto jsou Nove Dvory..
Mrzi me, že jsem tu Vaší dobu zakazu a podobnejch skopicin nezazil.. Znam to jen z vypraveni od lidi a od taty.. Tedka jsem na nasich webech www.markyzjohn.cz
nahral dve videa.. Jedno je z Lucerny a druhe je ze zminene Novodvorske.. Pekna podivana :-)..třeba se tam nekdo uvidite ...
Co se tyce MJ, tak je to opravdu uz snad 45let.. Je to dloooouha doba.. Tata je tam vlastne temer od zacatku.. Ja jsem se tam dostal ve 14cti, což je uz 10let.. Dostal jsem se k tomu jako slepej k houslim.. Mel jsem doma malinky Casia a tata prisel domu a slysel, jak mastim tenhle song YouTube Video .. Ja to hral jednim prstikem a vubec jsem nic jineho neumel.. Tata prisel a rekl "budes s nama hrat" a bylo... Moje malickost u dob slavy... http://www.kultur...mp;sid=391....
Casto jsme hrali s Benefitem, ale kapele se rozpadla z te temer puvodni sestavy.. Tedka moc nehraji.. Milan Vipler udelal jeste partu Hvězdna Pěchota a tak tedka jezdi hlavne s ni.. Orient.. Ten uz ma slavu asi za sebou.. Jindra Pavlista sedi kazdy rano na Opatove v drožce.. (modry Ford Mondeo)..Kapela porad mění hrace a to moc neprospiva...
Kdo bude 17.3. v Praze, tak je zvanej do rokace Kain na Žižkově... Heslo GéééééeSo a mate vstup zdarma.. Dokonce příjde i Marty (MartyMoto)...
Koukal jsem do vašeho kalendáře a určitě přijdu do Chotutic v dubnu.Jinak jsem rád,že vám to hraje.Fotr už je taky starej mazák.Určitě se přihlásím a pokydáme i se starym.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Byl jsem mimo,ale byl tam kámoš a řikal,že to bylo hustý.Hráli jste tušim s Roxorem.U nich teď zpívá Ondra Marek a je přímo z Peček.Taky dobrá banda.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Ahoj… Vzhledem k tomu, ze jsem po prodeji 1150ADV zmenil znacku, tak jsem tady nebyl x let… Nicmene po nekolika KTM, ostrych Endur, AJP PR7 az po aktualniho Diavela, jsem se vratil zpet. Koupil jsem 1200ADV LC.. Ta univerzalita je ohromujici.. Nicmene aspon prizivim tohle vlakno.. hodim Vam sem par terminu kdy budeme krizovat CR a hrat, kdyby mel nekdo zajem!
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Dostals rozum :-) Ta kapela je snad starší než já. Těch zábav.....Hele, ty vaše stránky už jsou jen nějakej reklamní plakát. Přišli jste o doménu?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz