Hanes napsal:
Ahoj, ještě se zeptám majitelů těhle padáků. Jestli v kombinaci s nima mají ještě kryty hlav (doufám že to pojmenovávám správně). Jestli se to tam prostě vejde. A jestli ano, tak od koho máte ty kryty? Já mám přímo BMW.
Díky za odpověďi.
Mám padáky SW-motech a originál plastové kryty hlav. Myslím, že je tam dostatečná rezerva pro jakékoliv.
Staci spodek, ono vetsinou stacej i jen kryty valcu, Vrchni padak je spis na pridelani svetel a ze se to nekomu libi,pri padu se to opre o spodni padak a o riditka, to by tam musel bejt sutr nebo tak aby se to dostalo az na nadrz,ale to muze bejt zas kousek vedle vrchniho padaku a je to prast jako uhod. Podle mne je vrchni padak jen na design a zbytecny kila navic.
Aktualne 1250 GSA HP
... tak mám spodní padáky SW-Motech ... vypají celkem slušně, jen tu geometrii toho oblouku před válcem by mohli mít jinou ... při položení na bok má motorka tendenci se překulit až na řidítka ... to u mý bejvalý 1150 s padákama Wunderlich při šetrném odložení zůstala motorka opřená o padák a kola a řidítka byly ve vzduchu ...
... dotaz: mám pod padákama originál plastový kryty hlav ... má nějakou reálnou výhodu, kdybych je nahradil AL kryty SW-Motech ?
díkes
(ch)stepan
Jenom bacha, spodní SW motech nesedí s Y-svodem, kdybys jej měl nebo někdy plánoval.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Weenca napsal:
6700 komplet..
http://www.heed.com.pl/index.php/en/gmole-heed-for-r-1200-gs-04-07-full-bunker-en
tenhle týden mi přišli..
Kde jsi je prosim kupoval? Ja je nasel na aukru primo od vyrobce (ma tam primo svuj profil co odkazuje na stranky) za 6800,- Trochu se bojim ty kvality, nechce se mi nic dodelavat doma na koleni, ale asi do nich pujdu.
Premejslim taky jestli full bunker nebo jenom ten spodni (ten tam je za 3800,-). Kdyz to pujde na bok tak se uprimne obavam o leseni pod svetlama a budikama...ten horni padak je chycenej u nej. Bocni kryt na nadrz je do 4000 a vymenis ho na miste...ale s tim lesenim uz by byl asi problem
Nejaky nazory? Hrnte to na me jestli se v necem pletu
Ahoj všem, přemýšlím taky o horním padáku, ale netuším co mám za ten spodní. Nevíte někdo jak to rozeznat? Údajně na sebe pasují jen od stejného výrobce. Koupil jsem ji letos, už s tím spodním padákem (05)..
Díky, doufám že tohle vlákno už není uzavřený
martinruzicka74 napsal:
Ahoj všem, přemýšlím taky o horním padáku, ale netuším co mám za ten spodní. Nevíte někdo jak to rozeznat? Údajně na sebe pasují jen od stejného výrobce. Koupil jsem ji letos, už s tím spodním padákem (05)..
Díky, doufám že tohle vlákno už není uzavřený
Mám SW MOTECH asi tři roky,tenkrát mě stály v Eurocycles Kolín kolem 11tis.s mlhovkama.Jezdím celoročně a nějakého rezivění jsem si nevšimnul.Boční kapsy mám od Marseluse přímo pro tenhle tip padáku a spokojenost.