no vzpominam si uz jenom na tebe, tam je to ale milionkrat zaslouzene
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Docílil jsi svého,já se držel z5.Ani jednou jsem tě nenapadl jako první.
To že si začal okolo sebe kopat je známka,že jsem ťal do živého.
Jestli je tu masa které tvoje výpady nevadí tak u mě narazíš.
Bude to férový,jsme oba těžká váha!
sadilek napsal:
to Hicks:
- první příspěvek po Sadílkovi v tomto vlákně není urážlivej?
- všiml jsem si, že rád používáš "my", místo "já" (viz "takže jsi nám chtěl říct", "nás svobodných demokratů" atp...) Nezakrývej se a mluv za sebe. (je to chlapské a někoho může urážet, že ho třeba počítáš mezi "nás"
- když na tebe někdo přitlačí, vzmůžeš se na poslání do prdele (případně hrozbou žalob a mafii (moje osobní zkušenost))
- nepsal jsi, že se budeš držet zpátky?
- moje míry 187cm/110kg
Možná je to uplně mimo mísu,ale kdysi jsem chodil na motorkáře-tenkrát to snad ještě i začinalo nebo bylo v plenkách-může to bejt tak 8let....co já vím,každopádně tam chodila jistá osoba pod Nickem BORROVSKY(nebo tak nějak)
Tenhle týpek jenom rozdmíchaval hádky,slovní souboje,agresy apod....v podstatě bez jakýchkoliv věcných témat nebo odpovědí otravoval to forum všem přítomným...odpovědi byli jen ironický,útočný,výsměšný apod....
A samozřejmě docházelo k tomuhle samému jako tady-vyhrožování,návrhama na pěstní souboje apod...prostě úrpoveň nula i proto jsem odešel nebyl na motorkarich jako takovejch až do loňska.
A TADY? to začíná bejt přes kopírák-úplně to samý,nevim jestli je to tou zimou nebo čim....ale forum jde do pr...e
...ono taky dost záleží, kde těch 110 kg bude mít ...u Hickse hrozí jedinné: zavalení...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
konecne mam dostatek zajemcu o muj osobni kalendar
chcete to i s venovanim?
17 cm
pro boha dejte už pokoj. poslali jste to už dávno někam jinam než úplný původ těhlech diskusí a tímhle to určitě nevyřešíte.
a vlastně víte co, dejte si po papuli a možná bude klid do dalšího konce zimy. tady je alespoň vidět o co některým šlo.
jdi do prdele.. zacal jsi to ty, tak si dej studenou sprchu.
Ja si te nevsimam, urazet a lzive obvinovat jsi zacal ty.
Hicksi, rekl bych, ze ztracis kontakt s realitou. Plevelis tady cely web, napadas kazdeho a vsechno, posilas do p.dele, urazis lidi, ktere neznas a nic o nich nevis. Pro me jsi v tuhle chvili problemem webu ty.
Stejne jako jsem prestal reagovat na Vlastimila, ktery taky jen bezduvodne urazi a napada, budu ignorovat i Tebe, protoze jsi natolik mimo, ze ti stejne nedojde, co ti kdo pise.
Ja si te nevsimam, urazet a lzive obvinovat jsi zacal ty.
Hicksi, rekl bych, ze ztracis kontakt s realitou. Plevelis tady cely web, napadas kazdeho a vsechno, posilas do p.dele, urazis lidi, ktere neznas a nic o nich nevis. Pro me jsi v tuhle chvili problemem webu ty.
Stejne jako jsem prestal reagovat na Vlastimila, ktery taky jen bezduvodne urazi a napada, budu ignorovat i Tebe, protoze jsi natolik mimo, ze ti stejne nedojde, co ti kdo pise.
Ano, máme stejné oblíbence Jen se občas neudržím a vypotím vlastní (naprosto zbytečnou) reakci.
Upravil Medik dne 06.03.2012 07:21
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdysi,kdyz byl jeste svet skutecny a neexistovala jeho virtualni paralela,byly vztahy mezi lidmi tak nejak opravdovejsi a vyvazenejsi...kdyz nekdo nekomu neco takoveho,jako Hic Romanovi rekl v hospode,musel to ustat a nebo drzet hubu...nemyslim tim ted jiny nazor,ale osobni urazky. Dnes kdejaka nicka se sebevedomim vybicovanym anonymitou internetu svobodne a temer beztrestne dava na odiv sve virtualni svalstvo,tot fenomen doby a proto se svet v pr.del obraci...smutne a tady dvakrat...
Petr 11,sice te neznam,ale o tobe koluji doslova legendy v negativnim slova smyslu.
A to i mezi jezdci na ktm.Ze to Hicks zbytecne prehani a vyhrocuje je vec jedna,ale ze to komentujes zrovna ty je vec druha.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Petr 11,sice te neznam,ale o tobe koluji doslova legendy v negativnim slova smyslu.
A to i mezi jezdci na ktm.Ze to Hicks zbytecne prehani a vyhrocuje je vec jedna,ale ze to komentujes zrovna ty je vec druha.
vevis napsal:
no jo.. trochu to zklidnim.
Kazdopadne tentokrat jsem si fakt myslim nezacal.
17 cm
sadilek napsal:
Paráda bode BOJ......
Pokud bude zájem, dohlídnu na Vás a regule "férovosti" .... taky nejsem úplné tintítko