Emilio Alzamora napsal:
No já tam teda asi budu dřív...plánuju dorazit cca 10:00 nebudu čekat na páteční špičku D1,venóšov a spol......
OK, přijedu také, jen chci upozornit, že jistý Alzamora, nebo též Edson Arantes de Nascimento , alias Libeňský Loudil, nikdy v životě nevstal dřív, než ve 12.30 Ale dá se čekat,že díky předchozímu pracovnímu dni ho vyženou z poštovního vagonu v Libni už ve 14 hod, a tak ho (snad) uvidíme..
Pozor : na rozdíl od jiných bezdomovců Edson Emilio Arantes de Alzamora, on krabice od vína naplňuje...
Upravil bluesbery dne 06.03.2012 00:50
A kdo z Vás jede na moto? jede někdo vůbec?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
...a mozem sa i ja pridat? zoberete ma zo sebou na ten klobasek?
si dovolim spytat sa, lebo sa tu hovorilo ze okrem ineho prichadza tento web o slovenké ucastniky, ale ja tvrdim ze to tak isto nie je
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Pokud jde o slovaky, tenhle web prisel hlavne o Zahoraka, kterej se chudak vlacel pres pul sveta do Machova na sraz, kde mu ale nalitej Vevis padl do stanu, div si neodpliv a jeste Zahorakovi vynadal at ho necha spat
alda - fuuha tak to je zasluzena zoznamka vevisa som videl raz na akcii co robil xljanek mne sa zdal v poho tak newim preco furt o nom idu info ze pije ako duha
Emilio - dik za vysvetlenie, mas pravdu
takze zatim sa dohaduje ze kde sa stretne zostava o 10.00 a potom na 13.00 bude prepadnutie Pardalovho stanku?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Tak já bohuel nakonec také v pátek nepojedu
musel jsem se objednat na opravu zoubku dřív než zase odtáhnu za čáru.
Pokud pojedu, tak v sobotu ráno
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.