vevis napsal:
Aldo pletes se.Ivos uz nema BMW a obcas sem nakoukne.U Winga nevime nikdo jak to je.
A Brnakuv nazor znam ja!Preposlu ti email.
Brnak mi dokonce volal..
Mirne receno.. je VELMI loajalni k foru
---
alda: ja si naopak myslim, ze umrtnost clenu tady na BMWGS je spis prekvapive nizka. Cekal bych ji vetsi...
---
jeste dovetek: kdyz je Prezi s Milosem takovy kamarad.. proc nechava tato KONTROVERZNI rozhodnuti na nem?
Upravil hicks dne 06.03.2012 14:29
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jsem už několik let a právě exhibicionismus a osobní napadání poslední rok mě dostalo do stavu že mě web zcela přestal bavit
s inzercí by to mělo jít vyřešit bez emocí, placená je jasná, sumu by si měl určovat majitel webu
ostatní neplacená inzerce jde rozlišit majitelem webu spolu s ostatními adminy na relativně nezištnou a zištnou která by se měla řešit domluvou a poté popřípadě vymazáním
asi vzniká taky tření mezi platícími inzerenty a občasnou dumpingovou přátelskou nabídkou, ale to musí majitel webu ustát
zkusme zahodit antipatie a bavit se o důležitějších věcech, například o motorkách
prezi napsal:
Stejně se mi jednou za čas stejně podaří udělat jeden a ten samý kopanec znova (např.: důvěřuju lidem víc než je zdrávo - to se dá opravdu hezky zneužít!).
l
hmmm .... do takové roviny směrovaný příspěvek jsem čekala. abych mohla k němu říct víc, musela bych použít informace z našich soukromých hovorů a ty víš, že to neudělám.
takže s touto věcí na tomto webu končím a jdu si hledat nějaké plodné diskuze o mé osmikrásce.
Jeste jednou se vyjadrim.U delal jsem asi 8 bmwgs srazu.(Dalsi delali Alda,Cycli s Milosem,Kubrt,Fifa,XL Janek)Zacalo to v Machove asi 30 lidma,minule leto jich bylo pres 80.Dnes mi lidi pisou,ze na jare urcite prijedou a pritom ja nevim,ze bych na jare neco delal.Srazy kde nebylo nutne stavet venkovni stan,vycep atd. jsem delal bez vstupneho,ostatni 100kc(zeny 0) vcetne veskereho stanovani,vybudovani vycepu,venkovniho sezeni atd.Nikdy jsem to nedelal ve sve hospode,nemel z toho provizi nebo tak neco.Nekdy jsem byl lehce v minusu,ale nekdy mi to vyslo tak,ze jsem mel komplet utratu za 2 dny zdarma a jeste mi treba 500kc zbylo.(za cca.20hodin prace a trochu nervu).
Kdyz jsem poprve vybiral tech 100kc,tak jsem mel strach z toho,aby to lidi nevzali jako komercni akci a aby prijeli.
Diky temto srazum jsem ziskal mnoho kamaradu,kteri mi nezistne kdykoli pomohou a dnes jsou to asi mi nejlepsi kamosi.
Bohuzel jsem si myslel,ze takto tento web funguje jako celek.Ani na ostatnich srazech se vstupne nevybiralo,pouze kempovne,nebo dobrovolne vstupne.
Pokud vim,tak Prezi zacal delat srazy az pod hlavickou Cenduro.Kdo tam na bmw byl,tak je chvalil.Ale srazy pro mnohe z nas to nejsou.Omezena kapacita,spani pouze v chatkach,stany si provozovatel nepreje atd.Nekomu to vyhovuje,ja bych za techto podminek sraz nedelal.Ale to neni kritika.Nekolik clenu mi reklo toto:bez manzelky do Machova,s manzelkou k Prezimu.
Ze na muj sraz nikdy Milos neprijel me trochu mrzelo,ale vzdy poslal nejake ceny,komunikace bez problemu atd.Na srazy Cenduro tusim jezdi,ale to nevim urcite.
Az po tud pro mne vse ok.Na srazu dvouventilu na Santove jsem se s Prezim seznamil osobne(byl se tam podivat a rozdaval samolepky cenduro.)Rekl jsem si,dalsi nadsenec,kterej je kvuli motorkam schopnej zanedbavat i rodinu a na Cenduro jsem se zaregistroval.Na prvnim Krocanovi jsme s Prezim dokonce spali v chatce a on se pak se mnou jeste cestou domu svezl pres Adrspach,tusim ze i Machov atd.Sice jsem na Cenduro moc nechodil,ale kdyz mi jeden kamarad rekl,ze az budu potrebovat levnejsi veci na motorku,tak radsi pres PM,ze na Cenduru se to kvuli inzerentum uz oficielne nesmi.Trochu me to vytocilo a rekl jsem si o nic nejde,mame bmwgs,Milos je pohodar a tohle se tam nikdy stat nemuze.Dost me prekvapilo,kdyz se ukazalo ze Prezi ma tady na starost inzerci.Ale respektoval jsem to a neresil.Pak prisla kauza Zetor,ukazalo se jak se po dosazeni Preziho do funkce zvedla cena inzerce,jak se dusledne hlida i soukroma inzerce a to uz bylo proste moc.
Nedivim se,ze se Morabo s Hicksem citili jako pitomci.Ja taky!
A nakonec to jeste prikrmil Paja 1 tim,ze mu z akce kalendare zbyla nejaka ta koruna,tak nabidl Milosovi,ze to posle na fungovani webu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jsem rád, že se Prezi konečně vyjádřil a i když mi jeho odpověď přijde srozumitelá, nejsem si jist, jak dalece odpovídá realitě a co nám chce básník vlastně říci. Umně stáčí debatu k domělé službě ostatním a dojemnému příběhu, kdy se všechno rodilo od píky. Podstatu a etiku problému, tedy ekonomickou prorostlost a parazitování na úspěchu bmwgs, ani několikrát mnohými samotnými zakládajícími členy cendura zmíněné zneužití jejich nadšení pro věc také neřeší. Resp. nás všechny, včetně kmenových členů, na jejichž bedrech reálný úspěch fóra leží, staví do role kdy nám naše zhodnocení a požadavky nepřísluší, protože tomu dostatečně nerozumíme, nic nám do toho není a nemáme právo se po vyjasnění a narovnání současného stavu ani pídit a místo toho nám podsouvá zástupné problémy. Škoda slov.
Jen musím s povzdechem konstatovat, že jednu všeobjímací paralelu, která se chovala podobně a pod rouškou dobra pro všechny a budováním všeobecného nadšení bez práva na otázky už jsme tady měli....
YouTube Video
Pozn.: abych předešel nedorozuměním chci upozornit, že tento příměr mi nejlépe evokuje Preziho přístup k současné situaci, nechi ale rozhodně srovnávat fungování bmwgs s komunistickou diktaturou, to by byla pochopitelně čirá hysterie. Maiali nel Fango!
Vevisi, byl jsem u Tebe na srazu jednou, potom už mi to nevyšlo. Pravdou je, že jsi jeden z Těch důležitých členů tohoto fóra a myslím si že tvůj příspěvek to celé vytihuje přesně.
Když jsem přijel do Machova, měl jsem motorku krátce a nikoho jsem neznal a přesto jsem se tam necítil sám. A byla to pohoda bez pravidel a přesto bez jakéhokoli problému. Šlo tam cítit přesně to přátelství a ten duch svobodného spolčení lídí.
Na cenduro srazech jsem byl na všech. Byly to taky super akce, ale jak píšeš všechno mělo svůj řád, což si myslím že nebylo taky špatné.
Přijde mi tento web jako sraz v Machově a to se mi líbí a nerad bych se dočkal toho, že se tu budou nastavovat zbytečná pravidla která nejsou potřeba.
PS a byl jsem svědkem, když tvůj otec nakopl dvouventila rukou. Nezapomenutelný zážitek
Splněný sen moje 1100GS
refi napsal:
hmmm .... do takové roviny směrovaný příspěvek jsem čekala. abych mohla k němu říct víc, musela bych použít informace z našich soukromých hovorů a ty víš, že to neudělám.
takže s touto věcí na tomto webu končím a jdu si hledat nějaké plodné diskuze o mé osmikrásce.
Refi, tohle cítím trochu jako nefér vůči Prezimu - sice máš nějaké své informace a asi i špatné zkušenosti, ale na druhou stranu je nechceš a nemůžeš zveřejnit (tomu rozumím). Pak bych považoval za férové vůči Prezimu to nechat ve sféře soukromé a řešit to spíše přes PM.
Naznačíš špatné úmysly a nedoložíš je důkazem = tudíž nedáš ani možnost se bránit. Nehledě na to, že to je spíš osobní záležitost a tak by to v té osobní rovině mělo zůstat. Dává to zbytečně záminky pro další osobní napadání (z jiných stran, ne z tvé) a vytváření atmosféry honu na čarodějnici Preziho...
Myslím si, že prstem bylo ukázáno už dostatečně jasně - hledejme důstojné východisko pro všechny zúčastněné strany, aby oba weby mohli fungovat dál...
PS: tím ale netvrdím, že (třeba) nemáš pravdu...
Upravil buboGS dne 06.03.2012 15:57
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal:
Naznačíš špatné úmysly a nedoložíš je důkazem = tudíž nedáš ani možnost se bránit. Nehledě na to, že to je spíš osobní záležitost a tak by to v té osobní rovině mělo zůstat. Dává to zbytečně záminky pro další osobní napadání (z jiných stran, ne z tvé) a vytváření atmosféry honu na čarodějnici Preziho...
myslim, ze toho Refi napsala na Cenduro a pod vlaknem Borisova Manifestu dostatek...
17 cm
Vím, četl jsem to. Vždy náznaky bez doložení. Chápu že nechce, nebo nemůže ventilovat soukromé rozhovory atd... Pokud je to ale soukromé, tak by to tak mělo zůstat (si myslím).
Buď řeknu je to lump proto a proto, nebo řeknu je to lump a basta.
Ale říct je to lump, kdybyste tak věděli, co mi všechno proved... To vede akorát k tomu, že si každej začne představovat všechno možný a nemožný a všechno jde do kopru...
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal:
Vím, četl jsem to. Vždy náznaky bez doložení. Chápu že nechce, nebo nemůže ventilovat soukromé rozhovory atd... Pokud je to ale soukromé, tak by to tak mělo zůstat (si myslím).
Buď řeknu je to lump proto a proto, nebo řeknu je to lump a basta.
Ale říct je to lump, kdybyste tak věděli, co mi všechno proved... To vede akorát k tomu, že si každej začne představovat všechno možný a nemožný a všechno jde do kopru...
cetl jsi i jeji prispevky na Cenduru?
Stale si myslim, ze napsala DOST.
17 cm
To je právě ono. Napsal DOST na to, aby si všichni nezasvěcení udělali ZKRESLENÝ obrázek o tom, jaký je Prezi lump. Jenže nic není černobílé.
A taky o tom ta diskuse už přece dávno není - udělat z Preziho lumpa. Celý je to o tom, jak teto web fungoval, funguje a jak možná fungovat bude. Není třeba při tom někoho ještě upálit...
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal:
Refi, tohle cítím trochu jako nefér vůči Prezimu - sice máš nějaké své informace a asi i špatné zkušenosti, ale na druhou stranu je nechceš a nemůžeš zveřejnit (tomu rozumím). Pak bych považoval za férové vůči Prezimu to nechat ve sféře soukromé a řešit to spíše přes PM.
Myslím si, že prstem bylo ukázáno už dostatečně jasně - hledejme důstojné východisko pro všechny zúčastněné strany, aby oba weby mohli fungovat dál...
PS: tím ale netvrdím, že (třeba) nemáš pravdu...
vím jak to myslíš, samozřejmě! být to v jiné situaci, tak jsem první, kdo by takové jednání napadl. jenže já jsem opravdu v pasti. nedokážu mlčet k tomu, jak se úvodním dlouhým příspěvkem v tomto vláknu má překrýt všechno, co se tady za poslední dny napsalo a ještě to zakončit do polohy "já jsem oběť" . v tomhle směru nemůžu prostě nereagovat. kdyby to bylo tak čisté, jak se to tváří v onom dlouhém vyjádření, čekala bych od autora výzvu, ať klidně ty informace zveřejním, není se přece čeho obávat.
už jsem sama unavená z toho, že vlastně pořád reaguju, i když bych to už chtěla alespoň tady uzavřít. bohužel, vyjádření je zrovna na těchto stránkách a ne na cenduru.
vnímám a maximálně vítám tvou snahu o objektivitu a pozici mediátora, ale cítím, že už ztrácím motivaci ještě něco řešit. nepamatuju si, kdy naposledy jsem žila jedním problémem tolik dní, pokud nešlo o zdraví. dále už se budu vyjadřovat jen na cenduru, není třeba to tu více pitvat a dráždit ty, co s tím nemají nic společného.
je načase přehodit výhybku, oživit třeba moravskou sekci a konečně zajet do machova
bubo napsal:
To je právě ono. Napsal DOST na to, aby si všichni nezasvěcení udělali ZKRESLENÝ obrázek o tom, jaký je Prezi lump. Jenže nic není černobílé.
A taky o tom ta diskuse už přece dávno není - udělat z Preziho lumpa. Celý je to o tom, jak teto web fungoval, funguje a jak možná fungovat bude. Není třeba při tom někoho ještě upálit...
kurna to jsi ten jeho prvni prispevek opravdu neprokouknul?!
vzdyt je to docela citelne... ma ti rvat v hlave alarm.
Upravil hicks dne 06.03.2012 17:17
17 cm
hicks napsal:
kurna to jsi ten jeho prvni prispevek opravdu neprokouknul?!
vzdyt je to docela citelne... ma ti rvat v hlave alarm.
Neprokouknul - snažím se nekoukat skrz prsty. Možná jsem naivní, možná jsem naivní ****, ale z mých zkušeností a kontaktů s Prezim nemám pocit, že by to byl chladnokrevný lump.
Dělá věci po svém (jako každý z nás) a to jeho je v některých věcech holt jiné než to moje nebo tvoje - tak se ozýváme, ale já mu nemohu upřít jeho pohled na věc a vysvětlení situace - navíc mu v tom věřím (jsem naivní ****?) - že má v ekonomice a obchodu jiný pohled na fungování věcí než já? Že to sklouzlo jinam? Ale to je život - tak se ozýváme...
A dlouho mu to nevydrželo (asi se ozýváme včas = další důkaz toho, že toto fórum se tak nějak chrání samo )
A hodnotit jeho pohnutky - jó, kdo je bez viny, ať hodí první kamenem...
EDIT: **** = bl.bec - to už to člověk nesmí napsat veřejně ani o sobě ??
Upravil buboGS dne 06.03.2012 17:50
BMW GS = stroj na radost
Souhlas s Bubem, vidím věci naprosto totožně. I to s Refi, i když si dovedu trochu jeji situaci představit. Něco podobného se událo v jiném tématu, kde jsem asi ne tak dobře jako Bubo oponoval 3X. Mě prostě,, ale já o tom vím svéŮ nestačí. A majáky jako jiným mi nespínají, možná protože Prezziho znám- půjčil mi vozík....a nic za to nechtěl...kapitalista....na několik týdnů. řekl bych takové Zetorské chování.
Mě se také nelíbí co se stalo, a líbí Vevisovy příspěvky a srazy, ale pořád nemám jasno zdali opravdu je ..? Vinen?
Z kauzy Zetor mám pocit že ctil právo inzerentů a dodnes nevím zdali Preziho na něj někdo neposlal.
Uznávám že Preziho vyjádření je očekávatelné, a snad i nejasné z pohledu financí.ale to mi trochu tlumí to že mi do toho nic není. Nemělo by se parazitovat, a tahat peníze odsud někam, a nemělo by se deformovat přátelské prostředí tlakem financí.
To je jasné, i když jak jsem psal nám do toho nic není, ale i dobrý obchodník se zajímá co si myslí jeho zákazníci-když to trošku degraduji.
bubo napsal:
Neprokouknul - snažím se nekoukat skrz prsty. Možná jsem naivní, možná jsem naivní ****, ale z mých zkušeností a kontaktů s Prezim nemám pocit, že by to byl chladnokrevný lump.
ty z toho jeho prvniho prispevku v tomhle vlaknu necitis tu manipulaci a aparatcikovost?
17 cm
hicks napsal:
ty z toho jeho prvniho prispevku v tomhle vlaknu necitis tu manipulaci a aparatcikovost?
Ne
Asi bych v Preziho situaci napsal něco hodně podobného = a myslel bych to upřímně ( - to teď není na Preziho, to mi jen tak napadl ten oranžový slogan)
EDIT: a tentokrát to to opravdu, ale opravdu nebylo myšleno na KTM
Upravil buboGS dne 06.03.2012 18:30
BMW GS = stroj na radost