Presne tak. To se mi taky tak nejak 15 let vracelo.
Vyplatilo se mi az ted tech cca 30kg, ale za 3 roky. Telo si zvykne.
Dieta musi trvat hodne dlouho, min. pul roku. Nejdriv se tukovy bunky zbavujou vody, pak tuku - ale porad zijou. A az kdyz to trva dostatecne dlouho, zacnou se opravdu odbouravat a ne jen zmensovat.
edit: a samozrejme je potreba jist casto a nekaloricky, nazrat se jako prase 2x denne, tak telo veskerou energii ulozi a nezpracuje.
Upravil Alda dne 07.03.2012 11:47
Jasne, je to rychle.. Mam za cca mesic a pul 10kg.. Ale je to ten zacatek, vzdycky je to fofr.. Pak se stane to, že se to zastavi a nastane ten zminovany jojo efekt.. Uz temer mesic neco delam a porad jsem mel 119-120kg.. ha a najednou dnes stoupnu na vahu a je tam uz 118.. Spoustu lidi to v tomhle období vzda, protoze se dlouho nic nedeje.. Pak nastoupi JOJO.. Clovek musi zatnout a vydrzet..
Sadilek->> Prijde mi to taky divny.. OK, že zhubne.. Ale ten pekac.. To je masakr!! Kdybych nechodil do prace a neco bral aby nemusel spat, tak MOZNA!! :-)
Efendi napsal:
Kdyby někoho zveřejněné video oslovilo, tak http://www.uloz.t...rition-pdf si může stáhnout ten dietní program- .pdf v angličtině.
hele mohli bychom zacit skupinovy hubnuti.
Alespon bych mel nejakej motif... jakoze vas treba predehnat a tak
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Váhu mam do 100kg a vážil jsem docela dost přes, tipuju tak 110... Když jsem se rozešel s ex přítelkyní, byla na změnu životního stylu dobrá doba. Změnil jsem jídelníček, přestal jsem v týdnu pít pivo (přešel jsem na víno ) a začal jíst PRAVIDELNĚ a jiný věci než kdysi. Rohlík se salámem jsem zaměnil za jogurt a nějaký ovoce a trochu jsem se přinutil i snídat. Od září loňského roku do dneška mam "na kontě" 84-86 a jim a piju co chci a kdy chci, akorát teda vůbec ne sladký, na to mě neužilo nikdy. Původně jsem taky chtěl nějakého dietologa nebo profíka co ví jak cvičit a tak, a že začnu chodit do fitka apod. Když jsem se dozvěděl, že se za to platí přes 3000 měsíčně, vybodnul jsem se na všechny profíky a zapřel jsem se, že jsem se sám vyžral, tak i sám zhubnu... A povedlo se
Chimera napsal:
Původně jsem taky chtěl nějakého dietologa nebo profíka co ví jak cvičit a tak, a že začnu chodit do fitka apod. Když jsem se dozvěděl, že se za to platí přes 3000 měsíčně, vybodnul jsem se na všechny profíky a zapřel jsem se, že jsem se sám vyžral, tak i sám zhubnu... A povedlo se
MUDr. Kunova -- vyborna!
A stalo to naprosty zlomek.. jako konzultace.
17 cm
Chimera napsal:
hicks: já už to asi nepotřebuju, ale díky Ti
edit: mam těch 84 a výškou kousek přes 190 tak si myslím že dobrý
no kdybys to mel nekdy zase zpatky
---
ale beda jak ji nekdo prozradite, ze vypadam zas jak prase uspesne to pred ni tajim...
Upravil hicks dne 07.03.2012 12:28
17 cm
Chimera napsal:
Nestraš Koupil jsem v zimě Rallye2 na stávající figuru, takže to se nesmí stát, prostě nesmí
R2P je v poho..
je roztahovaci... ja jsem chodici priklad jak je to flexibilni.
17 cm
Bob napsal:
Kdo mě dá spolehlivej návod na hubnutí bez jojo efektu má u mě službu dovozu jeho vybrané motorky z DE za nákupku + láhev havany rumu
Nežer !!!!
A ted mi můžeš dovézt tu osmikládu jo.....
p.s.
Kdysi jsem prodal motorku abych mohl dostavět barák.....ted prodávám barák, abych mohl koupit motorku. Některý ženský jsou všechny p.i.č.e.
A kdo by chtěl v budoucnu udělat stejnou kktinu jako já, tak ať mi zavolá, já mu to vymluvím.....
Upravil swat dne 07.03.2012 13:47
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis