Já mám nastarosti technickou podporu a servis pro velkoformátový a grafický tiskárny. Takže se dá v potstatě v rozumné míře zajistit tisk na jakýkoliv materiál - papír, banerovina, plast, sklo, beton, dřevo, obkladačky a tak.....
Do 1.5 budu ještě dělat nákup leteckých dílů pro Amíky, od 1.5 budu obchodní zástupce firmy prodávající letecké vrtule
no a jako přivýdělek dělám se dřevem - pažby na pušky, modelářské stojánky atd atd.. kdyby někdo z toho něco potřeboval tak se nebojte na mě obrátit, nekoušu ;-)
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
já vstávam každý ráno do kolbenky. Programuju ( a samozřejmě obsluhuju) svařovacího robota
takže jestli někdo shání spolehlivýho,......
tak jsem k mání.... hlavně, že je pivo ftlamě
Design Engineer, prostě konstruktér... Děláme interiéry do letadel Airbus, ale také Boeing, Saab, Casa... Dělám to, co mě baví a ledacos umím navrhnout včetně kompletní výrobní dokumentace, kdyby někdo něco potřeboval...
mno a já bych byl taky nejradči na pracáku. ale hákuju ve firmě, co se zabývá prodejem hutního mat. a výrobou armovací oceli - tak kdyby jste někdo stavil,s duvěrou se obraťte - bez železa to nejde.....
Kasak napsal:
Řídím svůj kamion a nikoho nedřu,jen sebe.Kdyby někdo chtěl vozim zámkovou dlažbu + stavební komponenty BEST.
Kašáku,to zrovna potřebuju,vyjednáš nějakou slevu?
Jak by to bylo z dopravou ke mě?
Jako na zavolanou...
Doprava je v ceně zboží,slevy dávaj + že bych se přimluvil a možná by to šlo přes zaměstnance.Stav se v Nehvizdech.Sedeí tam Pavlína,taková dlouhonohá černovláska,krásná.Dej se s ní do řeči vzpomeň si na mě a dá ti ceník.Určitě povolí.
Když je hlad,je i husa dobrá.