Já sem leta dělal jeskyňařinu a po čase jsem změnil jeskyně za mapování starých dolů - přeci jen mě to táhlo k technice. Z toho se pak vyklubalo to, že jsem v devadesátých letech s kámošema založil průmyslový muzeum o těžbě vápenců a všeho co se lomařiny a dolů týká. Dodneska to funguje a lidi s k nám rádi vrací: http://solvayovyl.... No a protože stará technika kouká odevšad, ještě jsem členem týhle partičky, což jsou kola prehisterická a je to nejstarší sportovní klub v mocnářství http://www.veloci...
No a k tomu ještě aspoň jedno pořádný auto, Škodu 430 z roku 1930. No a aby toho nebylo málo, koupil jsem před pár lety malou továrnu a dům z roku 1910, kam teď můžu všechny ty krámy natahat Takže mimo rekonstrukce baráku dávám dohromady pořádnou dílnu, ovšem se strojema na transmisní pohon a tak. Když je chvilka, tak potrápim nějakej ten nástroj, jako gajtru, džembe.....a pivo samozřejmě Takže je jasný, že 24hodinovej den je sakra málo
Jo, abych nezapoměl, Báwo samozřejmě No ale teď se to hodně změní, v červenci se rozmnožíme, tak půjde spousta z těhlech zájmů do depozitu
kaca napsal:
Já sem leta dělal jeskyňařinu a po čase jsem změnil jeskyně za mapování starých dolů - přeci jen mě to táhlo k technice. Z toho se pak vyklubalo to, že jsem v devadesátých letech s kámošema založil průmyslový muzeum o těžbě vápenců a všeho co se lomařiny a dolů týká. Dodneska to funguje a lidi s k nám rádi vrací: http://solvayovyl.... No a protože stará technika kouká odevšad, ještě jsem členem týhle partičky, což jsou kola prehisterická a je to nejstarší sportovní klub v mocnářství http://www.veloci...
No a k tomu ještě aspoň jedno pořádný auto, Škodu 430 z roku 1930. No a aby toho nebylo málo, koupil jsem před pár lety malou továrnu a dům z roku 1910, kam teď můžu všechny ty krámy natahat Takže mimo rekonstrukce baráku dávám dohromady pořádnou dílnu, ovšem se strojema na transmisní pohon a tak. Když je chvilka, tak potrápim nějakej ten nástroj, jako gajtru, džembe.....a pivo samozřejmě Takže je jasný, že 24hodinovej den je sakra málo
Jo, abych nezapoměl, Báwo samozřejmě No ale teď se to hodně změní, v červenci se rozmnožíme, tak půjde spousta z těhlech zájmů do depozitu
kaca napsal:
Lyze (sjezdy i behy), volejbal, tenis, kolo, motorove cluny - momentalne Adventure Vesta 500 Profesional+Evinrude 60 EFI. A samozrejme R1100GS.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Kaca: jo ale to plazení v prostoru velkém tak že jsem musel dát ruce před sebe abych se tam ramenama vešel, jsem řešil jako při potápění.... Na jeden nádech.... Ale zkušenost a zážitek k nezaplacení..... Po druhé bych.... Nevím
TAKE IT EASY
kaca napsal:
ja ti rozumím, občas je to těsnější a občas to nejni úplně sranda, ale kdyz nakonec vylezes, stojí to za to
Jako kluci jsme prolejzali taky vsechno mozny.Pamatuju,kdyz jsme se plazili po brise do nejake jeskynky,ktera se ukazalo ze konci.Byl jsem prvni,za mnou asi 3 kamosi a prostor zadnej.Tam se neslo ani otocit na zada natoz hlavou zpatky k vychodu.Tenkrat sem nemel prijemnej pocit.
A taky mam prolezlou komplet kanalizaci pod klasterem v Polici nad Metuji.Hledali jsme tam tajemne jezero!
Kačo,nedokážu si tě s tvejma 210cm představit v jeskyni,to jsi všechny proplazil. Jinak k tvýmu muzeu.Máme doma malou transmisi,Kladívkovej motor k mlátičce,Sekačku na obilí/hrsťovku/koňskou.Měli jsme obrovskej statek s jatkama,než to komanči znárodnili .Kdyby byl zájem,je to k mání.Transmise je to malá,poháněla kutry a jiný řeznický stroje.
Když je hlad,je i husa dobrá.
kaca napsal:
ja ti rozumím, občas je to těsnější a občas to nejni úplně sranda, ale kdyz nakonec vylezes, stojí to za to
Jako kluci jsme prolejzali taky vsechno mozny.Pamatuju,kdyz jsme se plazili po brise do nejake jeskynky,ktera se ukazalo ze konci.Byl jsem prvni,za mnou asi 3 kamosi a prostor zadnej.Tam se neslo ani otocit na zada natoz hlavou zpatky k vychodu.Tenkrat sem nemel prijemnej pocit.
A taky mam prolezlou komplet kanalizaci pod klasterem v Polici nad Metuji.Hledali jsme tam tajemne jezero!
Jojo, sou takový chvilky já sem začínal líst do kanálů v Praze, to bylo moc vtipný, obzvlášť když si ujel po nějakym pořádnym lejnu a vymáchal si se v ještě větší hrůze, co tekla okolo. Tenkrát nebyly žádný overaly a tak, co by tě ochránilo, takže jeden smrděl jak žumpa, když vylezl ven. Ale hrdinové to sme byli, to zas jo
Kasak napsal:
Kačo,nedokážu si tě s tvejma 210cm představit v jeskyni,to jsi všechny proplazil. Jinak k tvýmu muzeu.Máme doma malou transmisi,Kladívkovej motor k mlátičce,Sekačku na obilí/hrsťovku/koňskou.Měli jsme obrovskej statek s jatkama,než to komanči znárodnili .Kdyby byl zájem,je to k mání.Transmise je to malá,poháněla kutry a jiný řeznický stroje.
Kašáku, chlape, jen 205! Ber to tak, že na dně jámy první dosáhnu na dno a když lezu nahoru, první vidim ven Ale fakt je, že se mi povedlo se občas pěkně zadřít.
Transmiska paráda, myslim že to je dobrej nápad na návštěvu ma Báwu s ochutnávkou uzenýho a vedením důležitých pánských řečí
refi napsal:
muzika, knížky, cestování a pro kacu tu mám jedno foto ze zlatodolů kometa, jestli ví, kde to je ..
No jo, Písecko , to je jedno z mála dochovaných důlních děl starců, který jsme si nenechali zlikvidovat jakožto všem smrtelně nebezpečné....
Máme zemi z jednou z nejbohatších hornických historií na světě, ale propadáme histerii TV Znova o tom, jaká je to hrůza pro občana, když by nedejbože se jen k nějakému dolu z dálky přiblížil....
15 let sem hrál hokej na řekl bych poměrně vysoký úrovni. Hrál sem jak extraligu dorostu tak juniorů, potom jsem dal přednost studiu. Jinak lyžování, focení, auta a posledních pár měsíců hraju badminton. A moto tady snad nemusím zmiňovat..
Krom motorek i auta a vlastne vsechno, co voni benzinem a to uplne od detstvi, misto pohadek jsem si prohlizel katalogy. Snad uz je to promlceny, ale od 5ti jsem nekdy ridil tatovi na kline a v deseti, kdyz jsem dosahl na pedaly, me na chalupe naucil rozjizdet i radit a pak me nechaval i samotnyho drandit po polnackach okolo
Jinak lyze - vyhradne sjezd, tenis, kolo, vlastne jsem nikdy zadnej jinej sport nedelal, takze mi to jde snad dost slusne, ale casu uz mam teda fakt malo.
Potom jeste architektura a design a dlouhe hovory vseho druhu, cili i prace je mi konickem (nejsem real.makler, spis delame s developery, investory a tak ma clovek moznost kde co ovlivnit, jestli a kde bude stat, za jakym ucelem atd - davame napady, pomahame aby se vubec mohlo stavet atd).
A v neposledni rade moc rad papam.... no dobre, spis zeru Poustel jsem se i do vareni, ale zena mne od plotny vyhani, ze prej tam delam curbes, ci co...
Upravil morabo dne 11.03.2012 05:42
Maiali nel Fango!
Záda mě připravily o veškerou radost ze sportu- teď jen ranní cvičení+Thai-chi, abych se vůbec hýbal a lyže - už jen Alpy a upravené sjezdovky, ale stále na hraně.
Cestování - obytným autem a na motorce, hodně i služebně
Hóodně hudby přes kvalitní audio a amatérsky klavír
Fotografování a v poslední době teorie - to budu zvládat i na vozíčku
Pstruhařina - přívlač a muška. vaření ale ne podle kuchařky atd.
Střelba z luku a láká mě vše nové. Letos bych chtěl zkusit skočit padákem - neorganizuje to tu někdo nebo nepřidá se?
kaca napsal:
No jo, Písecko , to je jedno z mála dochovaných důlních děl starců, který jsme si nenechali zlikvidovat jakožto všem smrtelně nebezpečné....
Máme zemi z jednou z nejbohatších hornických historií na světě, ale propadáme histerii TV Znova o tom, jaká je to hrůza pro občana, když by nedejbože se jen k nějakému dolu z dálky přiblížil....
dneska už i kometa je neprodyšně zabedněná, ale kdo chce, cestu si najde