Označení je 150/70-17 69T TL a 110/80-19 59T TL Tak kdo máte po ruce ČMN, tak studujte Zjistil sem že "-" znamená diagonální konstrukce = horší komfort, odolnější vůči špatnému povrchu (naše cesty)
miler napsal:
Označení je 150/70-17 69T TL a 110/80-19 59T TL Tak kdo máte po ruce ČMN, tak studujte Zjistil sem že "-" znamená diagonální konstrukce = horší komfort, odolnější vůči špatnému povrchu (naše cesty)
Vidíš co je tady napsané on je ten předek čerstvá novinka
neviem kde to dat tak skusim sem. skusal niekto alebo pocul o kombinacii: Mitas E-07 dozadu a dopredu HEIDENAU - K60 scout? je to velka blbost? ( mam na mysli gs 1150)
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
xNOKIAx napsal:
neviem kde to dat tak skusim sem. skusal niekto alebo pocul o kombinacii: Mitas E-07 dozadu a dopredu HEIDENAU - K60 scout? je to velka blbost? ( mam na mysli gs 1150)
Jaký by to mělo mít význam, guma stejného typu, ale od jiného výrobce? E07 ve 110/80R19 je momentálně skladem dnes minimálně u Chára sport.., tak proč to kombinovat s K60 ? Pochopil bych na předek něco ostřejšího.. Karoo, TKC, E10 apod, co by relativně "zlepšilo" vedení předku v sajrajtu, už z toho důvodu, že telelever mimo asfalt na můj vkus fakt moc odezvy nedává
HEIDENAU - K60 scout zevraj viac vydrzi a viac sa mi paci ale zas dozadu mitas je lacnejsi ved typom su obe rovnake. ale myslim ze heidenau je troska viac off road ako mitas 07
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
xNOKIAx napsal:
HEIDENAU - K60 scout zevraj viac vydrzi a viac sa mi paci ale zas dozadu mitas je lacnejsi ved typom su obe rovnake. ale myslim ze heidenau je troska viac off road ako mitas 07
Nevím jak novější verze (Scout), ale klasická Hei K60 vydržela mnohem méně než Mitaska E-07. Co se offu týče, ty vzorky jsou víceméně stejné, podle čeho soudíš, že je K60 Scout víc off?
mirekcinan napsal:
tak sem je taky pořídil, ale v pneuservisu mi radili foukat je víc než je předepsaný (2 lidi, 2 plný AL kufry, topcase a 14 dní dovolená)
na kolik byste mi doporučili foukat zadek/předek naloženýho 1150 GS?
teď je to jak kdybych jel na kolech ze dřeva jak je to tvrdý
mirekcinan napsal:
tak sem je taky pořídil, ale v pneuservisu mi radili foukat je víc než je předepsaný (2 lidi, 2 plný AL kufry, topcase a 14 dní dovolená)
na kolik byste mi doporučili foukat zadek/předek naloženýho 1150 GS?
teď je to jak kdybych jel na kolech ze dřeva jak je to tvrdý
2,5 zadek, předek 2,3
Zdar Joe. můžeš mi prosím prozradit kde aktuálně koupím obě E-07 v rozměru na 1100ctku? Všude kde jsem ji chtěl je NEDOSTUPNÁ. Přijde mi jako přízrak. Chci ji,ale nějak se mi nedaří ji koupit