nicholas20087 napsal:
Takže blokace platební karty, dokladů a sim-karty, Dneska ještě musím zablokovat telefon.
Je jasný, že kufr nějaká svi... našla, protože ze začátku telefon zvonil a ta chvílu ho někdo vypnul. No jsem bez koruny - měl jsem v dokladech všechny zbývající peníze, bez telefonu, bez dokladů, ale JE DOMA
ja mam taky druhy origo plastak topcase.
BMW na to prodava enduro kit -- prichyceni sroubama.
Maji v Inveltu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nicholas20087 napsal:
za kolik se dá sehnat nějak takovej podobnej? Vzhledem k tomu, že s kufrem jsem přišel i o hodně peněz, tak si teď nemohu dovolit nic extra..
Asi bych si ho nějak upravil v dílně, aby bylo uchycení trochu bezpečnější...
jak jsem psal.. kup si na to tzv. "Enduro kit" = srouby.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já si taky myslím, že to není tak strašné...Hlavně je to bezpečné a víc neřeším. Ještě páteřák. A nějak pořešit TOPík :-) Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Ja mam topcase k plotne prisroubovanej uplne od zacatku. Resilo se to dostkrat a ja uz ho koupil odrenej, uz to mel taky za sebou.
Je to ale hnus, ze to v BMW proste neumej a ani po takovych problemech neresej.
Ovsem zase na uklidneni, prohlidli jste si bocni orig., kufry Crosstoureru? Ty nedrzej ani kdyz motorka nejede a asi jsou udelany z kelimku od piva
No mě to taky upadlo, pravda sice na polňačce a po projetí celkem velký díry, nicméně od té doby vozím mobil a peněženku po kapsách. Teď tam mám Givi maxia a zatím dobrý, ale kamošovi givi 2krát upadla na rovné silnici, takže taky žádná výhra
Příště už to budu řešit taky jinak a uchycení si pořeším sám v dílně...
Je to ostuda BMW..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Prosimtě...a kolik jsi tam měl jestli to neni tajný...?? Pokud je to větší obnos,tak se Ti divím,že jsi to dal do Topcasu...Já tam peněženku nedávám i když v ní nic nemám....
Jinak motorka je to hodně pěkná...až na pár malých oděrek,ale za tu cenu slušná vybava...Jsem jí byl omrknout minulej pátek....
Upravil zetor dne 11.03.2012 20:25
To znám - jedeme si to takto po Mauritánii, vymetli jsme díru (ne velkou) a koukám do zrcátka, jak si to topcase bruslí za námi po silnici. Tak jsem museli vše vyndat, trochu kufr porovnat, nasadit a modlit se, aby se to neopakovalo.
Řešení? Boční kufry už vyrábí Bystřa, topcase bude následovat. Když budeš chtít, není problém Ti je pak přenechat...
Ani se neptej...bych se nejraději trfil do hlavy. Měl jsem tam 8 000Kč, doklady a telefon.
Fakt jsem netušil, že topík stojí za takové hov...o. Navíc jsem měl na sobě kombinézu a nebylo to kam dát jinam.
Jo, je to kráska, děkuji za minulý týden že se tam byl mrknout
Právě tady hledám jiný Topcase, ale ceny jsou strašné a když není strašná cena, tak se mi to moc nelíbí. Tak jedině nechat nakreslit, nechat nahranit, snýtovat...nebo nevím Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
zetor napsal:
Jééé....Já čekal tak 20-30tkč....tak to neni zas tak strašný....to Já postrácím ročně věci tak za 20....
Jenže ty seš degén...pro tvoje zdraví je lepší,abys to postrácel,než se tím pomale zabil
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jako ja se ti vubec nedivím ja ztratit telefon jsem nasranej jak prase pač jsou čísla který dostaneš jen jednou, a ještě k tomu oblítávat ty doklady karty telefon no neeee
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Nejlepší na tom všem je fakt, že dřív, pokud došlo ke krádeži mobilu, tak kriminálka na základě IMEI čísla mohla loakalizovat, kde ten telefon jea mohla tak chytit případné zloděje. Dneska je to ústavním soudem zakázáno...
Takže telefon je sice zablokovanej (případnému "poctivému" nálezci je na hov.., ale tím to končí. Náš stát opět nahrává těm šmejdům...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Blokaci všeho jsem udělal ihned po zjištění ztráty. Ale stejně možná mohu mít problémy, protože si na to někdo může vzít půjčku od pochybných společností atd...