Kasak napsal:
Napiš Svatce.Třeba tě nechá bourat bejky a svině v Makru.
ja bych do toho klidne sel pokud to myslis vazne. Je mi celkem jedno co budu delat kdyz si tim neco vydelam.
Tak Zetor by teď potřeboval pomoct s balením baterek,když se mu kšeft tak rozjel a když mu občas podržíš,tak dostaneš něco od cesty Stačí se pořádně nagelovat a navonět a seš jeho
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kasak napsal:
ja bych do toho klidne sel pokud to myslis vazne. Je mi celkem jedno co budu delat kdyz si tim neco vydelam.
Tak Zetor by teď potřeboval pomoct s balením baterek,když se mu kšeft tak rozjel a když mu občas podržíš,tak dostaneš něco od cesty Stačí se pořádně nagelovat a navonět a seš jeho
Sýsáku Ty jseš fakt b.u.z.n.a......
Upravil zetor dne 13.03.2012 18:51
Kasak napsal:
Sýsáku Ty jseš fakt b.u.z.n.a......
to je jen tvoje zbožný přání holečku
dotaz kde chodis do skoly a kde bydlis, ja jen jestli neshanis zbytecne brigosku Praze kdyz bydlis nekde jinde, ja bychtreba vedel mozna o brigosce v Olomouci
Paul napsal:
Bohuzel nemam co gelovat tak to bych se mu asi nelibil..
třeba si nageluj řiť,ať tě ten kanec nezadře,jak vosmikilo na zadním
Jsem z Trabice, ale pres tyden jsem porad v Praze. Jinak umim pomerne dobre anglicky a studuju mezinarodni a ekonomicky vztahy (v anglictine) ale jak sem napsal pred tim je mi celkem jedno co budu delat kdyz si tim vydelam..
Paul napsal:
Bohuzel nemam co gelovat tak to bych se mu asi nelibil..
třeba si nageluj řiť,ať tě ten kanec nezadře,jak vosmikilo na zadním
tos posral!!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Myslel jsem, že už je to jasný jak to mám, ale i přes to, že nemusím zkusím to vysvětlit. Řekněme, že rodiče problém s pěnezma nemají a můžu mít ač to zní hnusně "lepší" život. Ale ne v tom smyslu, že by mi koupili každou věc na kterou si ukážu. Vždycky něco za něco. V mém případě jsem se musel věnovat škole a až v momentě kdy jsem měl slušné výsledky mohli jsme se o něčem bavit.
To, že si jezdím v novým Passatu je sice pravda, ale je to z víc důvodů. První je bezpečnost, kdyby nedej bože se stala nějaká nehoda tak v tomhle autě mám přece jenom lepší vyhlídky než ve favoritu, kterej by se složil jak domeček z karet. Druhej, je spotřeba a samozřejmě pohodlí při cestování, který na naší D1 vážně ocením. A třetí, že tohle auto mi zůstane a dokáže mi na příštích řekněme deset let značně ulehčit život než si budu schopnej vydělat a pořídit auto za svoje vlastní peníze. Můžete říct, že můžu jezdit MHD, ale krutá pravda je, že každej kdo by si to mohl dovolit by to udělal stejně jako já.
Teď k motorce. Jak už jsem řekl, skoro polovinu jsem si zaplatil já a zbytek mi doplatili opět rodiče, ale až po tom co jsem odmaturoval. Opět, kdybych prolítnul tak na nějakou motorku i auto můžu zapomenout.
Tohle všechno mám jen díky mým rodičům a jsem si toho vážně vědom a jsem jim za to neuvěřitelně vděčnej. Jsou to pro mě nejdůležitější lidi na světě a budu jim nadosmrti děkovat za to jak mě vychovali a jak mi ulehčili život.
Teď ruku na srdce, kdo z Vás, pokud by měl možnost, by tohle pro svoje dítě nudělal?
Tak neměla to být výčitka ani projev závisti, spíš takové konstatování... Jen mi ty rozdíly přišly vtipné. Trochu mi to připomnělo kámoše, kterej v 18ti jezdil novou A6kou a když se ho někdo zeptal kde na to vzal odpověděl, že si na to poctivě vydělal přes prázdniny u táty ve firmě Já chodil celej rok mejt autům okna na benzinku a udelal jsem prachy na trochu lepši kytaru a průměrný kombo. Ale nepopírám, že by se mi tvá "problematická" situace taky líbila Ale abych nebyl tolik OT, bohužel o žádné brigádě nevím
Tak pokud tvrdí tohle tak bude asi někde problém . Já se za to nestydím, že jsem si na to nevidělal sám, jen sem chtěl ukázat, že od rodičů nedostanu všechno a že pokud chci na motorce jezdit a cestovat tak si na to musím vydělat. A to i přesto, že by mě ty peníze mohli dát.
Paul napsal:
Myslel jsem, že už je to jasný jak to mám, ale i přes to, že nemusím zkusím to vysvětlit. Řekněme, že rodiče problém s pěnezma nemají a můžu mít ač to zní hnusně "lepší" život. Ale ne v tom smyslu, že by mi koupili každou věc na kterou si ukážu. Vždycky něco za něco. V mém případě jsem se musel věnovat škole a až v momentě kdy jsem měl slušné výsledky mohli jsme se o něčem bavit.
To, že si jezdím v novým Passatu je sice pravda, ale je to z víc důvodů. První je bezpečnost, kdyby nedej bože se stala nějaká nehoda tak v tomhle autě mám přece jenom lepší vyhlídky než ve favoritu, kterej by se složil jak domeček z karet. Druhej, je spotřeba a samozřejmě pohodlí při cestování, který na naší D1 vážně ocením. A třetí, že tohle auto mi zůstane a dokáže mi na příštích řekněme deset let značně ulehčit život než si budu schopnej vydělat a pořídit auto za svoje vlastní peníze. Můžete říct, že můžu jezdit MHD, ale krutá pravda je, že každej kdo by si to mohl dovolit by to udělal stejně jako já.
Teď k motorce. Jak už jsem řekl, skoro polovinu jsem si zaplatil já a zbytek mi doplatili opět rodiče, ale až po tom co jsem odmaturoval. Opět, kdybych prolítnul tak na nějakou motorku i auto můžu zapomenout.
Tohle všechno mám jen díky mým rodičům a jsem si toho vážně vědom a jsem jim za to neuvěřitelně vděčnej. Jsou to pro mě nejdůležitější lidi na světě a budu jim nadosmrti děkovat za to jak mě vychovali a jak mi ulehčili život.
Teď ruku na srdce, kdo z Vás, pokud by měl možnost, by tohle pro svoje dítě nudělal?
klid.. prijde mi to naprosto vyvazene.
Navic jezdit ze Starce do Prahy je docela dalka a po nebezpecne silnici.. takze pokud dite prospiva tak je HRICH mu nekoupit primerene bezpecnej dopravni prostredek.
Myslim, ze se VUBEC nemas za co omlouvat, stydet ani nic vysvetlovat.
Pokud makas a neflakas se, je primerena odmena ZCELA na miste.
17 cm
Paul napsal:
klid.. prijde mi to naprosto vyvazene.
Navic jezdit ze Starce do Prahy je docela dalka a po nebezpecne silnici.. takze pokud dite prospiva tak je HRICH mu nekoupit primerene bezpecnej dopravni prostredek.
Myslim, ze se VUBEC nemas za co omlouvat, stydet ani nic vysvetlovat.
Pokud makas a neflakas se, je primerena odmena ZCELA na miste.
No konečně, takže už mu dejte pokoj a někdo mu už nabídněte tu brigádu...
Woodman napsal:
No konečně, takže už mu dejte pokoj a někdo mu už nabídněte tu brigádu...
u nas ted nic neni... klienti jsou velmi opatrni s utracenim :/
17 cm
Woodmane s prací je to těžký.Moje holka byla po matuře skoro 3/4 roku s malými přestávkami doma.Práci sehnala až teď v únoru.Má hotelovku a spoustu praxe i v zahraničí,jazykově dost dobře vybavená a nic.Není zájem.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Woodmane s prací je to těžký.Moje holka byla po matuře skoro 3/4 roku s malými přestávkami doma.Práci sehnala až teď v únoru.Má hotelovku a spoustu praxe i v zahraničí,jazykově dost dobře vybavená a nic.Není zájem.
A jak to bylo u náš? Ono potřebujíaby holce bylo 25 let měla 10 let praxe a dvě dospělé děti jinak na tebe ser.ou....
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To Paul: taky jsem student na VŠ a moc dobře vím jak to chodí a že každá koruna je dobrá. Tvé důvody chápu. Já si na motorku taky dal polovinu a druhou polovinu dal táta. Tu mu postupně z brigády zplácím a časem si zaplatím celou mašinu. Přijde mi ovšem trochu trapné od chlapů kteří si vydělávají, tady ty posměšky na jeho stranu. Chce si vidělat a ne být jak ciká.n s nataženou rukou co chce vsechno a nic nedělá. Tak ho nechte žít a pište sem spíše nabídky brigád, každý přeci od něčeho začal
Upravil FoxGS dne 14.03.2012 08:19
I cesta může být cíl...
F 650 GS (2005)
Já nemám bohaté rodiče, motorku jsem si musel koupit sám, po brigádách jsem byl od 14ti let.
Já osobně před Paulem smekám, že se snaží si najít brigádu. Myslím že kdyby doma zakňoural tak by prachy dostal.
Můj spolubydlící na kolejích dostal k 18tinám mondeo ST200, projezdil 25tis. měsíčně a když mi řekl že kdyby trochu chtěl, ušetřil by 2tis. týdně z kapesného. Když jsem se ho zeptal kolik dostává celkem od rodíčů tak řekl 50tis měsíčně.
Nikdy neměl zájem najít si brigádu. Proto můj obdiv Paulovi že se snaží.
Paule co umíš? Momentálně bych upotřebil někoho kdo umí programovat PHP/JAVA a nejsou mu cizí redakční systémy Wordpress, Joomla, a framework nette. Platím kolem 200,- Kč /hod nebo dle projektu.
Jo ještě sháním nějakého psavce se zájmem o sport (tenis, lyže, outdoor) Práce tak na 8 hodin týdně cena 6 000-8 000 Kč/měsíc
FYYFF