Cena je bez diskuze super - je to za polovinu.
POV má mít 2x vyšší datový tok a kratší GOP, takže se to líp stříhá.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Nedávno jsem točili něco na horách (speedriding - lyžování s padákem) s GoPro2 a kvalita je super ale když srovnám s P.O.V. Vio, tak to je jiná liga. Jen je nevýhoda ta velikost těla ale zase vidíš co nahráváš přímo za jízdy. Podle mě je VIO profesionálnější kromě aplikací, kde vadí ten kabel.
Porovnání je na youtube tuna. Přepněte pochopitelně na HD kvalitu. YouTube Video
Z ty GoPro to vypada o hodne rychlejsi, volba je tedy jasna
Maiali nel Fango!
Nějak nevím jestli svojí 960 prodat a obměnit za GoPro2.... stejně pak stříhám do 720p tak nějak nevím :/ kdybych kupoval znovu tak bych asi trochu připlatil a šel do té dvojky... takhle ale ještě asi sezónu zůstanu u 960:-) Ale z toho co je na trhu jsem ujištěn, že do ničeho jiného než GoPro bych nešel.... když to srovnám videa prakticky všech kamer do 10 000,- tak vychází obrazem opravdu nejlíp (alespoň na to co od toho potřebuji) a po roce a půl zkušeností můžu říci, že absence displaye není žádný problém - na helmě stejně bych to ani na driftu zboku neviděl :-) a díky své "širokoúhlosti" když zamířím požadovaný objekt kolmo na čočku tak se trefím opravdu pokažné... když jsem přijel domů z dovolené byl jsem překvapen, co všechno se do záběru vešlo a vždy bylo natočeno to co jsem chtěl...
Minulý týden na střeleckých závodech v Mikulově jsem narazil na firmu z Třebíče která vozí do ČR jednu zajímavou kameru EAGLE EYE Full HD (model OceanHD) 1080p na americkém trhu prodávaná pod názvem Sports-Vue. Poskytují plný servis, což je velká výhoda. Podle ofic. testů poráží GoPro 2 HD jak v obraze, tak i ve zvuku a cenově je někde jinde, údajně asi na 5500,-Kč. Pořizuje fotografie v rozlišení 4000x3000 12 Mpx. Plná vodotěsnost je zaručena i s ovladačem do 5 m. Další výhodou je fakt, že na její zapnutí dálk. ovladačem nemusí být kamera v pohotovosti, tedy zapnutá. To zajistí delší životnost zdroje. To jen kdyby se někdo rozhodoval. Odtestujeme příští týden s Tondou a spol. v Alpách.
Koupil sem si v týdnu Kodak ZX5, vodotěsná do 3 metrů, nárazuvzdorná, závit na stativ, takže pohodlně na řidítka YouTube Video
stála mě nová necelý 2tis i s poštou, normálně je ale tak za 2500,- myslim, že za tu cenu na korunka.cz ještě jednu maji.
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mam aj ja dlhsiu dobu Kodak ZX5. za tu cenu to podla mna je ok. mrzlo tam nieco ale po update firmware je to ok. vyzera ako mobil takze velkost a vaha sa mi paci.ovladanie tiez. ma to dialkove ale funguje na infra- co znamena ze to treba namierit na kameru zpredu
pripomienky by som mal k to tomu ze uhol zaberu je len jeden- teda meni sa posla HD kvality. najsirsi je pri 720p. da sa kupit siroky objektiv rybie oko http://store.koda....221487400 v cine to stoji par euro. co sa mi ale nepaci velmi je to ze ten objektiv na kamere drzi iba na magnete takze ked sa niekde drgne alebo zavadi tak odpadne. co si neviem pri jazde na moto predstavit ako by tam drzal. aj som rozmyslal ho prilepit ale potom ho uz nikdy nedam dolu a dost vycnieva. a po okrajoch obrazu je obraz rozmazany. skusim niekde nasjt dake video a dat na youtube ak by niekto chcel.
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
JOE: akosi nemozem najst ktora to je
nasiel som tuto stranku ale ta ocean tam nie je http://www.sports...meras.htmlKed niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
xNOKIAx napsal:
mam aj ja dlhsiu dobu Kodak ZX5. za tu cenu to podla mna je ok. mrzlo tam nieco ale po update firmware je to ok. vyzera ako mobil takze velkost a vaha sa mi paci.ovladanie tiez. ma to dialkove ale funguje na infra- co znamena ze to treba namierit na kameru zpredu.
tak to mi přijde docela logický, kde jinde by to mělo být než zepředu?
mě hrozně těší ta jednoduchost ovládání a záznam je taky podle mě na ty peníze dost kvalitní, na dovolenou, pár záběrů pod vodou a z motorky ideální, jenom těch doplňků k dokoupení neni moc
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Joe napsal:
Minulý týden na střeleckých závodech v Mikulově jsem narazil na firmu z Třebíče která vozí do ČR jednu zajímavou kameru EAGLE EYE Full HD (model OceanHD) 1080p na americkém trhu prodávaná pod názvem Sports-Vue. Poskytují plný servis, což je velká výhoda. Podle ofic. testů poráží GoPro 2 HD jak v obraze, tak i ve zvuku a cenově je někde jinde, údajně asi na 5500,-Kč. Pořizuje fotografie v rozlišení 4000x3000 12 Mpx. Plná vodotěsnost je zaručena i s ovladačem do 5 m. Další výhodou je fakt, že na její zapnutí dálk. ovladačem nemusí být kamera v pohotovosti, tedy zapnutá. To zajistí delší životnost zdroje. To jen kdyby se někdo rozhodoval. Odtestujeme příští týden s Tondou a spol. v Alpách.
Však to je Drift HD170 stealth ne ? Akorát že v USA se to asi jmenuje jinak asi...i cena by odpovídala.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ukaž foto kde to máš na motorce, předpokládám že na RAM držák. Ten závit je zespoda?
Joe napsal:
Však to je Drift HD170 stealth ne ? Akorát že v USA se to asi jmenuje jinak asi...i cena by odpovídala.
Ne, ne to není drift nabízí to jako 360. U nás dáš do vyhledávače OceanHD a najdeš ji. Přímo v odkazu na ní je srovnáni s GoPro2HD. Na našem trhu Cel-tech HD 129 (našel jsem to na netu pod tímto názvem). Kurde co jiný kraj to jiný název.
Upravil joe dne 08.06.2012 15:28
mirekcinan pokial je wireless ovladac tak je to jedno je to ako radio nemusis mierit presne na kameru. ale pokial mas infra tak to je ako tv- musis namierit zpredu na kameru. problem moze byt pokial mas napr kameru na prednom blatniku. to by si asi musel vystupit z moto a zapnut tak s ovladacom swat nemam to na moto. pouzivam to len tak obcas ked nieco tocim zatial. este som nerozmyslal ako to uchytit. ma to zospodu zavit ako na fotak- ten isty Joe to porovnanie kvality s gopro sa mi nezda doveryhodne na tej stranke. gopro2 je podla mna o hodne lepsia ako starsia verzia. tu je porovnanie v tme YouTube Video Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
tu som ansiel jedno kratke video z brna na vystave. robene kodakom zx5 s rybim okom na kamere YouTube Video Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Joe napsal:
Ne, ne to není drift nabízí to jako 360. U nás dáš do vyhledávače OceanHD a najdeš ji. Přímo v odkazu na ní je srovnáni s GoPro2HD. Na našem trhu Cel-tech HD 129 (našel jsem to na netu pod tímto názvem). Kurde co jiný kraj to jiný název.
Dělají nám v tom akorát bordel co už jsem ji našel. No nevypadá zle....jdeš do ní?
Joe napsal:
Dělají nám v tom akorát bordel co už jsem ji našel. No nevypadá zle....jdeš do ní?
Zatím ji mám na test do Alp a jsem rozhodnut ji odkoupit a svoji HD Poseidon prodat, mám ji měsíc. Nic lepšího jsem za ty peníze neměl a zatím ani neviděl. Jak se vrátíme hodím sem nějaké video. Všechna přímá konkurence je řádově o tisíce dražší.
Mám asi týden Hero2 a asi bych to shrnul: "GoPro or StayAmateur" Kamarád mi jí dovezl z USA za 5900,- a opravdu paráda
Upravil HonzaGS-SV dne 01.10.2012 07:36