k4lo: tak pokud chceš jezdit jen polňačky tak tam dej tourance nebo anakee 2 a na asfaltu to bude bomba. Jinak k ty moji kombinaci - TKC docela drží i na vodě, E-09 vůbec ne, to hrabe i na trojku v přímym směru. Ale vzadu se to dá ustát, hlavně když drží předek.
Jinak 150 bez problému... jen počítej s tim, že hučej, a sjedou se rychlejc než Tourance.
K těm E-07: spousta lidí je jezdí a nemůžou si je vynachválit, ale já bych je nikdy nenasadil, protože v terénu budou víceméně stejný jak tourance, výdrž taky podobná a když už takovou gumu, tak ať se může člověk svézt aspoň na silnici. A tam jsou Mitasky na hovn...
jardajerman@seznam.cz
Jak už se psalo v několika vláknech dříve... E-07 i E-09 za sucha docela dobrý, za mokra docela strašný. Mě se osvědčila kombinace vpředu TKC-80 a vzadu E-09 Dakar.
A co se týče e-08, snad někoho neurazím, ale horší gumu jsem na motorce snad nikdy neměl. Tak ****ně se sjíždějící gumu snad nikdo jiný ještě nevyrobil. Na předním kole se ti udělaj zuby jak na cirkuli a vzádu se mi dokonce figury sem tam natrhly
Já to nechápu, já jsem s Mitaskama vážně spokojenej. Je fakt že asi nejsem tak ostřílenej driver jako mnoho tady z vás a pojmy "polňačka" nebo "off" mi mnoho neříkají. Motorku mam na silnici, primárně když svítí slunce a je 15 °C a více. Když prší, ani mě nenapadne nasadit nepromok, který ani nemám a jet se někam projet a moc tomu ani nerozumím kdo to tak dělá, ale proti gustu Za podmínek, ve kterých jezdím já (a nejezdím každý den jako hicks do práce, to je něco jiného) je guma značky Mitas minimálně dostačující, spíš podle mě vyšší průměr a neměl jsem nikdy potřebu kupovat dražší značku. U zadní gumy je to jiné, ale na předku mně vyhovuje
Abych se ospravedlnil co se teda toho offu a "polňaček" týče, měl jsem ostrou krosku, ale tam ani nevím co jsem měl obuto za značku, tam byly samozřejmě špalky...
Pokud chces jet na motorce nekam dal, tak je na miste mit na motu gumu, na ktere se na mokru nezabijes. Mitas je dobra, ale lepsi prumer asi ne. Toť muj nazor. Jak rikam, sam ji vzadu mam.
Jinak já jezdil nejradši kombinaci Metzeler karoo2 vpředu a Mitas E09 Dakar vzadu. Za sucha se nechalo klopit až na stupačku.Za mokra sem byl opatrnej a v terénu taky dobrý.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Chimera napsal:
Já to nechápu, já jsem s Mitaskama vážně spokojenej. Je fakt že asi nejsem tak ostřílenej driver jako mnoho tady z vás a pojmy "polňačka" nebo "off" mi mnoho neříkají. Motorku mam na silnici, primárně když svítí slunce a je 15 °C a více. Když prší, ani mě nenapadne nasadit nepromok, který ani nemám a jet se někam projet a moc tomu ani nerozumím kdo to tak dělá, ale proti gustu Za podmínek, ve kterých jezdím já (a nejezdím každý den jako hicks do práce, to je něco jiného) je guma značky Mitas minimálně dostačující, spíš podle mě vyšší průměr a neměl jsem nikdy potřebu kupovat dražší značku. U zadní gumy je to jiné, ale na předku mně vyhovuje
Tak pakliže jezdíš jenom kolem komína, můžeš si počkat na počasí...
jardajerman@seznam.cz
Varan13 napsal:
Já tam mám taky E-07... jsou suprový, jen na mokru to není níc moc. V terénu si nemůžu stěžovat a na silnici v zatáčkách škrtám botou [img]http://1.bp.blogspot.com/-sql2XZQgxVI/TaOIjQfelVI/AAAAAAAABPQ/7KaBXRXnJ0Q/s1600/mitas+E07frx.gif[/i
mg]
Pokud jsou to ty co máš na obrázku a dobře vidím, tak tam máš starou směs. Proto ty problémy na vodě.
JardaFGS napsal:
k4lo: tak pokud chceš jezdit jen polňačky tak tam dej tourance nebo anakee 2 a na asfaltu to bude bomba. Jinak k ty moji kombinaci - TKC docela drží i na vodě, E-09 vůbec ne, to hrabe i na trojku v přímym směru. Ale vzadu se to dá ustát, hlavně když drží předek.
Jinak 150 bez problému... jen počítej s tim, že hučej, a sjedou se rychlejc než Tourance.
K těm E-07: spousta lidí je jezdí a nemůžou si je vynachválit, ale já bych je nikdy nenasadil, protože v terénu budou víceméně stejný jak tourance, výdrž taky podobná a když už takovou gumu, tak ať se může člověk svézt aspoň na silnici. A tam jsou Mitasky na hovn...
Nemá pravdu chlapec Od doby co se změnila směs jsem přesvědčil několik zarytých odpůrců mitasek a zatím si ještě nikdo nestěžoval, zatím. Možná bude první Servisák. Zatím nemám žádné zprávy.
Upravil joe dne 20.03.2012 19:04
JardaFGS napsal:
Nemá pravdu chlapec Od doby co se změnila směs jsem přesvědčil několik zarytých odpůrců mitasek a zatím si ještě nikdo nestěžoval, zatím. Možná bude první Servisák. Zatím nemám žádné zprávy.
No, mně ještě asi chvíli nepřesvědčíš Prostě s tim co např. Tourance vydržej a udržej, se jich budu držet dál.
Jinak proti MITASu vůbec nic nemám, na XRku mám Mitasky A DOKONCE SAMOLEPKU a na GS na cesty typu Rumunsko, Albánie mám Mitasky - E-09.
Ale na normální ježdění po silnici je nechci.
Upravil JardaFGS dne 20.03.2012 20:10
jardajerman@seznam.cz