ono je taky pikantni, ze panoe z TT jsou pomerne husti motorkari... takze vytahnout vylozene CESTOVANI v diskuzi s nimi bych cinil veelmi opatrne
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jezdíte kvůli sobě, nebo co na to řeknou druhý? TT věci (mám asi 3-4 doplňky) mám z důvodu jejich funkčnosti (a také, že třeba v porovnání s konkurencí vypadají inteligentně), některý věci jsem si dělal na motorce sám, že nikdo je nedělá v takovém provedení, které se mi líbí atd... ale pořád je pro mě důležitější funkčnost a jestli se to líbí mě... ne co na to řeknou ostatní
Možná jsou některé doplňky až zbytečné, ale některé jsou až téměř nutné... (ať už výztuha převodovky na GS1100, dorazy řízení prakticky na všechna velká GSa atd...). Hlavně alespoň co se týče TT CZ, tak Tomáš vždy rád poradí např. s montáží a mnoho dalších věcí... Nevím proč pomlouvat...
Upravil HonzaGS-SV dne 24.03.2012 09:09
ono vubec NEMLUVIT u motorek o pozerstvi je pikantni a tuplem u dvanactkaru.
Stezovat si na plasty podle mne taky spis napovida cloveku, co se na moto vic kouka, nez na ni jezdi.
17 cm
..musíš ale hledat v sekci "Držáky-stojánky" a NE v sekci "Držáky RAM MOUNT"
Mají to domotaný
dik.. prave jsi mi usetril asi 3 kila...
koupil bych ti čoko, ale asi na to zapomenu
17 cm
Po přečtení hlavně první stránky je mi na blití z některých příspěvků. Je to tady poslední dobou jak hon na čarodejnice. Nevím proč se někdo musí stále do někoho nebo něčeho navážet. Když se mi nelíbí TT, tak si od nich nic nekoupím a hotovo. To samé platí o lidech. Když někoho nemusím, tak s ním nediskutuji. Chlapi běžte radši jezdit, to je větší adrenalín, než blbě kecat.
Upravil hobr dne 24.03.2012 11:14
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To je debata,pokud se mi něco líbí,tak si to koupím,je mi jedno co na to druzí,kupuji to pro sebe a ne pro druhé.Jsem pouze on-road jezdec,občas polňačka a šotolina,je to snad důvod,abych nic nekoupil,když to nevyužiji?Jezdím jenom pokud je venku hezky a sucho,protože si to užiji nejvíc,jsem schopen ujet 500-600 km za jeden trip po ČR.Jestli je to pozérství,tak se k tomu veřejně hlásím,protože jízdu na motocyklu miluji.Každý to prožívá jinak,někdo si to užívá s blátem za ušima,někdo na suchý silnici,ale všechny nás spojuje láska k motocyklům a ten pocit z jízdy.Takže pojďme si to užít,sezóna začíná a ať si každý koupí,co se mu líbí.
Dum spiro,spero.
jo vytahovani se, ze jezdim off jsem taky v zivote nepochopil.
Da se tam ale lip skryt, kdyz nekdo neumi.. ze se nekde vleces lesem 3km/h vetsinou neni videt
Predlonsky TTTE byl jasnym dukazem.. na startu tezky frajeri, vsude drapy, Hix pripo* ... na trati NEUVERITELNY chyby... vetsina nas zdrzovala, a to jsme jeli ve 2 a na Touranckach. Zadni jeta.
NEcekany zpomalovani, malo plynu... rozbiti si dr*ky na lehce vlhky rovince, pomala jizda do kopce atd..
17 cm
Bedo napsal:
Vazne gulam ocami nad niektorymi komentarmi. nie je vam hanba? Co vas do toho co si kto kupuje a od akej firmy. Pristup chalanov v TT je max profesionalny. Poradia,vysvetlia. Nikdy nikomu nic nenutia. Co vas ostatnych do toho ci ma niekto na motorke plno TT veci a nie je fanusik offroadu? No a? Preco riesite kolko to stoji? Ked ma niekto spickove oblecenie a lyze na svahu musi zakonite byt skialpinista? Podobnych pripadov a oblasti je kopec. Cudujem sa vam preco im tu zasierate vlakno p........i Vzdy tu na fore chalani z TT poradili ak sa ich niekto na nieco pytal. Niektori mi tu pripadate ako klbko zavisti, stale potrebujete niekomu niecovysvetlovat ake je nieco drahe, zbytocne....... Zamyslite sa nad svojimi reakciami, nad tym ci ste niecim pozitivnym prispeli v tomto fore okrem drizgania na inych.
Milý pane,tento příspěvek se vám moc nepovedltohle vlákno jestli jste si ve své vznešenosti všiml se jmenuje "názor"(na TT) a názor může mít každý jaký chce nebo na Slovensku to méte jinak?
hobrnos napsal:
Po přečtení hlavně první stránky je mi na blití z některých příspěvků. Je to tady poslední dobou jak hon na čarodejnice. Nevím proč se někdo musí stále do někoho nebo něčeho navážet. Když se mi nelíbí TT, tak si od nich nic nekoupím a hotovo. To samé platí o lidech. Když někoho nemusím, tak s ním nediskutuji. Chlapi běžte radši jezdit, to je větší adrenalín, než blbě kecat.
Moc pěkně jsi to napsaljenže jsi v tom nadšení zapoměl že se tohle vlákno jmenuje "Názor"nebo se můžou psát pouze pozitivní názory?
Nechtěl jsem reagovat....ale musíííím (tato věta je tady na tom fofru nějak přetížená)
Cestuju na moto celkem dlouho a nigdy jsem doplnky tt nebo w nepotřeboval neříkám že člověk kterej cestuje na moto kterej to vymysel je frajer ......ale dělat s toho něco nepředstavitelnýho vyrobenýho z kosmickejch materiálů .....mě to příjde uhni!!!!
Potažmo že majitel firmy taky začínal v garáži a ted tady .........a se zaplacenou rekamou???
Upravil smazak73 dne 24.03.2012 19:58
hicks napsal:
jo vytahovani se, ze jezdim off jsem taky v zivote nepochopil.
Da se tam ale lip skryt, kdyz nekdo neumi.. ze se nekde vleces lesem 3km/h vetsinou neni videt
Predlonsky TTTE byl jasnym dukazem.. na startu tezky frajeri, vsude drapy, Hix pripo* ... na trati NEUVERITELNY chyby... vetsina nas zdrzovala, a to jsme jeli ve 2 a na Touranckach. Zadni jeta.
NEcekany zpomalovani, malo plynu... rozbiti si dr*ky na lehce vlhky rovince, pomala jizda do kopce atd..
smazak73 napsal:
Nechtěl jsem reagovat....ale musíííím (tato věta je tady na tom fofru nějak přetížená)
Cestuju na moto celkem dlouho a nigdy jsem doplnky tt nebo w nepotřeboval neříkám že člověk kterej cestuje na moto kterej to vymysel je frajer ......ale dělat s toho něco nepředstavitelnýho vyrobenýho z kosmickejch materiálů .....mě to příjde uhni!!!!
Potažmo že majitel firmy taky začínal v garáži a ted tady .........a se zaplacenou rekamou???
a jak mas chycenou navi?
17 cm
hobrnos napsal:
Moc pěkně jsi to napsaljenže jsi v tom nadšení zapoměl že se tohle vlákno jmenuje "Názor"nebo se můžou psát pouze pozitivní názory?
tohle vlakno se jmenuje "moje nazory jsou mimo jakoukoliv kritiku"?
17 cm
Bedo napsal:
Vazne gulam ocami nad niektorymi komentarmi. nie je vam hanba? Co vas do toho co si kto kupuje a od akej firmy. Pristup chalanov v TT je max profesionalny. Poradia,vysvetlia. Nikdy nikomu nic nenutia. Co vas ostatnych do toho ci ma niekto na motorke plno TT veci a nie je fanusik offroadu? No a? Preco riesite kolko to stoji? Ked ma niekto spickove oblecenie a lyze na svahu musi zakonite byt skialpinista? Podobnych pripadov a oblasti je kopec. Cudujem sa vam preco im tu zasierate vlakno p........i Vzdy tu na fore chalani z TT poradili ak sa ich niekto na nieco pytal. Niektori mi tu pripadate ako klbko zavisti, stale potrebujete niekomu niecovysvetlovat ake je nieco drahe, zbytocne....... Zamyslite sa nad svojimi reakciami, nad tym ci ste niecim pozitivnym prispeli v tomto fore okrem drizgania na inych.
Milý pane,tento příspěvek se vám moc nepovedltohle vlákno jestli jste si ve své vznešenosti všiml se jmenuje "názor"(na TT) a názor může mít každý jaký chce nebo na Slovensku to méte jinak?
Vlastimile, Vlastimile, sis právě dal sám facku. Jasně, že to všechno, co si psal i jiní je názor a vlákno se jmenuje názor. To, co na to ostatní napsali, že s tvými a jinými názory na TT nesouhlasí... to je zase jejich názor, tak jim ho neber, když už se tím oháníš.