My chceme dat jako zahrivacku Balaton na prodlouzenej vikend a v lete Chorvatsko.. Taky mam z toho vííííítr...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
To celkem v poho dáš. Loni jsme dali z Plzně přes Železnou Rudu do Ga-Pa,tam jsme řádili na enduro trati a k večeru domů.To zhruba odpovídá tvým km a typu silnic. Akorát ty dálnice byly německý..
Praha - Nový Smokovec loni v červenci, půlka cesty v docela slušným lijáku, ale dalo se. Jel jsem "severní"trasu přes Jablunkov, Čadca, Žilina, Ružomberok, Poprad. Jinak nikdy nezapomenu na cca 900km v kuse na 929 Fireblade V roce 2001 jsem na něm dal na otočku Praha-Graz-Praha, a ještě dneska si na to vzpomenu a bolí mne všechno Sice se dalo jet po dálnicích svižně, ale do Prahy jsem přijížděl polomrtvej a Redbuly jsem krkal ještě 2 dny Na německým gauči mám rekord loni, cca 1100km za den (z Francie nonstop to Prahy) ale ten dojezd už byl taky na nic...asi už stárnu
GS 1200 R Adventure
Ehhch, v roce 2009 kus od Sofie až domů - celkem 1226km v kuse za "cha cha" 24 hodin a to prosím na jawa 350. To bylo cestou zpátky s mého tripu po turecku.
Sam na 650 asi 1200 km ( z toho jen 300 po dalnici), nebo dva dny po sobe asi 7-800 v teplotach kolem nuly. Presto to nikdy nebylo vylozene na doraz, takze tezko rict, co se da opravdu zvladnout.
Ve dvou na 1150 jsme dali nejvic asi 550, nechtel jse zenu vylozene trapit, i kdyz bychom taky dali i vic.
Nekdy je ale otrava uz po 200km, zalezi jaky je pocasi, provoz a treba i cil na ktery se clovek tesi, motivace...
Maiali nel Fango!
...na boxeru pred 4 lety s drahou polovickou cca 1200 km z Chorvat az domu do JC... Ale uz cirka od Linze me to nebavilo, mlada za mnou pospavala a jak pise kolega, redbuly jsem taky krkal 2 dny....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Ta trasa se dá za normálního počasí v pohodě ujet, ale až do Levoče tam není jediný zábavný úsek, takže to bude opruz. Buď dálnice nebo podél Váhu okreska s brutálním provozem, na SK plno policajtů s radarama a pokuty od letoška taky vyšší. Známý platil před měsícem 200 éček v 80 km/h mu naměřili 121 km/h - bylo to na čtařproudovce těsně před Žilinou směrem od Čadce. Zvážil bych cestru přes slovenské hory na Bánskou Bystricu a Brezno. Provoz docela v poho, slušný asfalt a krásná krajina, ale to je tak vyrazit ve 4 ráno.
U mě maximálka Sighisoara-Rumunsko - Frýdek-Místek 1150 km cca 19 hodin na naháči. Popravdě jezdit to každý měsíc, už bych si požádal o důchod :-)
Bolsena (Itálie)-Znojmo.Necelých 1300 km ve dvou a s plnou polní.Nejhorší bylo,ale to,že celou cestu lilo a občas pěkně foukalo.Od Vídně už jen občesný a mírný deštík.Když nás v Alpách honil boční vítr z pruhu do pruhu,říkal jsem si,že jestli tuto jízdu přežijeme,tak končím s motorkama.Je to tři roky a jezdím stále dál a letos na Sicilii.Tu,ale nedáme za jeden den.Vidím to na dva dny a na pohodu.Jinak dálnice jsou na motorku šílené,ale když některé přesuny jinak nejdou.Myslím si,že je úplně jedno kdo kolik kilometrů ujede.Hlavní je aby jsme se vždy šťastně vrátili domů a to nám všem taky přeji.
jak píší 3X a banditmark: Žilina-Ružomberok bacha, kdykoli jsem tam autem jel (přes den), tak provoz jak prase a dost divočina, takže se na to asi tamní policie zaměřila... Jinak jestli rád slovenské mléčné speciality (sýry, žinčica apod.) jako já, tak doporučuji prodejnu pod Strečnom.
Já v plné polní i s baťůžkem během jednoho dne z Toskánska až do kempu za Ga - Pa - 676km po okreskách a dalo se bez problémů, ale mám 1100 GS. Ani jsem si tu zdálenost neuvědomoval, až podle stavu na počítadle. Jel jsem v klídku, pauzičky...
R 1100 GS
Ja jel s Mosquitem tech 1600km a nic moc,zadek bolel jako nikdy. Druhej den jsem byl ale celkem v pohode
Na CBR po dalnici 900km a naprosta pohoda, pak ale 400km po alpskych serpentinach a byl jsem total rozsekanej.
Ideal denne 300-500km po dalnici 700km vic uz mne nebavi.
môj rekord zatiaľ na 650 rotax cca 1200km za cca 10 hod Prešov -Peenemünde, Nemecko - pravá ruka od plynu v prdeli a o 3 dni to isté naspäť - to som si už musel za Prahou 10 min. schrupnúť ma benzínke - už nepomáhal ani Megadeth - Symphony of Destruction
MOTIF napsal:
My chceme dat jako zahrivacku Balaton na prodlouzenej vikend a v lete Chorvatsko.. Taky mam z toho vííííítr...
Jeli jsme z Chorvatska loni v lete a to navic jeste v desnym paraku a pak zase vetru a kose cca 800km. ALe dali jsem to. Vyjezd nekdy kolem 8 rano a po 6 vecer uz jsme byli doma.Pauza na jidlo + takovani a 3x odpocinek. Ale nezda se mi to 2x idelani.Pri normalnim jezdeni bez dalnice 300km a dost.
I pád na hubu je pohyb kupředu