Taky jsem se na to díval na netu....chtěl bych do toho jít, ale první bych to chtěl vyzkoušet. Takhle bez vyzkoušení to nejde. Každopádně musím co nejdřív do Třebíče a vyzkoušet to...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
ja mam na to stejny nazor jako pan Pivos :-)
design se mi libi, vybava dle popisu vypada uchazejici, je vsak otazkou, jak to bude vypadat nazivo, nez vyhodim 10 tisic chci to minimalne videt a zkusit aspon nasucho
takze asi budu muset taktez do trebice
Vyzkoušení je jasná věc to tady snad nebudeme rozebírat.Já už jsem více méně rozhodnutej,jen těch peněz po nákupu GSA a zimním ladění k mému obrazu je málo,tak zkouším na oblečení vymyslet nějakou slevu.Dle mého názoru to oblečení bude odpovídat své ceně.Hlavně na léto mi to připadá velice ideální řešení.Nákup bych směřoval někam na květen.Pokud si to odzkoušíte,při nějaké vyjížďce a bude se vám to zdát jako dobrý nákup,tak mi dejte vědět.Potřebuji prodejci nahlásit počet kusů,aby se mohl vyjádřit k individuální ceně,kterou slíbil.
Tak jsem to RST ADV zkoušel....nakonec ho mají i tady ve Zlíně
Na pohled dobré, ale jak jsem to na sebe nasoukal tak nějak působilo hamatně, vložky se uvnitř rukávů hrnuly přes sebe, když jsem sednul na motorku tak se mi vydula část bundy na hrudníku....jak už psal BuboGS...
Ovšem cenově je to moc pěkné....ještě popřemýšlím
Upravil Pivos dne 20.04.2012 13:54
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
moc velikostí neměl skladem, ale měl XL a XXL což mi stačilo
Upravil Pivos dne 22.04.2012 20:17
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Tak jsme si udělali včera radost a koupili si s manželkou nové oblečení na moto.Zjistil jsem,že můj bývalý kolega z trialu má ve Vysokém Mýtě v obchodě Revit Send v akci.Dále prodává právě i RST a další oblečení co mě zajímalo-Difi.U Revitu už neměl velikost na manželku a taky mi tam připadalo dost malé větrání.Cena ovšem velmi přijatelná.Bunda 5990 Kč a kalhoty myslím 3990 Kč.Ve finále vyhrálo Difi Nevada.Teď ještě uvažuju,jestli koupit i Difi nepromoky,nebo používat ty stávající.Než jsem zaplatil,tak jsem se ještě moc rozmýšlel jestli navzít to RST.RST mi připadá vážně moc propracované.Bral jsem v úvahu vaše názory a zkušenosti s Difi.Teď to musím vyzkoušet a doufám,že budu spokojený jako ostatní co v tom už jezdíte.
PavelDR: Motocentrum B&B? ... tam se taky chystám podívat 5.10.1842 www.bmwgs.cz
pivos napsal:
PavelDR: Motocentrum B&B? ... tam se taky chystám podívat
Jj.Je to můj bývalý kolega z trialu(Pavel Bidlo).Odkaž se na mě.Má tam ve velké slevě i Revit Send.Po nějakých debatách tady na foru jsme se rozhodli pro Difi.Výběr má solidní jen u toho Revitu má pár kousků.Přeju dobrý nákup.