pavelgsxrv napsal:
Markéta už se taky na tebe těší až tě konečně pozná
No neříkej, že se na mě Marketa, tak těší, aby mě poznala, když si mi psal, že mě zná, a sprostě mi tě ukradla a teď se ještě opíra na motorce, o drahou opěrku, kterou já jsem zaplatila*pissed*, no a kam dáte to vaše dítě, to povezete v sasjdkáře.?
to zni zabavne... mohla byste jeste vic rozvest
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pavelgsxrv napsal:
Markéta už se taky na tebe těší až tě konečně pozná
No neříkej, že se na mě Marketa, tak těší, aby mě poznala, když si mi psal, že mě zná, a sprostě mi tě ukradla a teď se ještě opíra na motorce, o drahou opěrku, kterou já jsem zaplatila*pissed*, no a kam dáte to vaše dítě, to povezete v sasjdkáře.?
Tak jsme zase doma sajdkara funguje skvěle děti byly hodné a počasí super a za náma další krásné velikonoce s 880 km Tak zas za rok ted jdu slavit mám výročí
pavelgsxrv napsal:
Tak jsme zase doma sajdkara funguje skvěle děti byly hodné a počasí super a za náma další krásné velikonoce s 880 km Tak zas za rok ted jdu slavit mám výročí
no museli jste dostat poradne do tela...
ja byla vcera celej den zalezla.. zima, snih, zatazeno, hnus bledemodrej...
17 cm
pavelgsxrv napsal:
Výročí říkáš, no to můžeš rovnou přiznat, že jsi svou bývalou podváděl a nic si jí neřekl, a dověděla se to od ostatních, a teď budeš slavit výročí, tak to nepřežeň, znáš se, jo a sajdkáru si musel kouit jen kvůli tomu dítěti, to jste tahali i po hospodách!
hele Afriko.. ty mu to davas fakt solidne sezrat... co proboha proved?
Upravil hicks dne 09.04.2012 18:08
17 cm
pavelgsxrv napsal:
Také jedeme s partou od pátku do pondělí kdyby se chtěl někdo přidat večery u ohně a buřtíků přes den nějaké hrady, zříceniny nebo pod. kultura
Tak velikonoce se blíží kdyby se chtěl někdo přidat dejte vědět pošlu podrobnosti
pavelgsxrv napsal:
Také jedeme s partou od pátku do pondělí kdyby se chtěl někdo přidat večery u ohně a buřtíků přes den nějaké hrady, zříceniny nebo pod. kultura
Tak velikonoce se blíží kdyby se chtěl někdo přidat dejte vědět pošlu podrobnosti
pavelgsxrv napsal: