Ja byl na evidencni - ne technicke prohlidce tady nekde kolem proseku a tam byl mirnejsi - pozor jen ze to byla evidencka. vtech by tato nova moto 2010 neprosla.
Ale jak tady uz nekdo zminil sli vice mene po homologaci E.
Pak se me snazil presvedcit, ze ty origos blingry nepatri k tyto moto, ze asi budou od jinaci moto.
Pak kdyby to byla tech prohlidka tak by me urco neprosli pridavna svetla od touratechu.
A ted nechci myslet na to jak by se tvarili na dieserti 3.
Ted to nemam pred sebou ale na tom asi taky nebude homologace.
fkbart napsal:
Pak kdyby to byla tech prohlidka tak by me urco neprosli pridavna svetla od touratechu.
A ted nechci myslet na to jak by se tvarili na dieserti 3.
Ted to nemam pred sebou ale na tom asi taky nebude homologace.
Nebo touratech dieserto 3 ma?
Toto sundavat no nevim...
sakrys odkud mas tyhle informace?
Des. 3 je homologovane temer urcite, co si pamatuju, to same SPRAVNE zapojena pridavna svetla.
Upravil hicks dne 31.03.2012 12:14
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já neměl na STK nikdy žádnej problém... mám tam známýho
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
glock7 napsal:
Ako ta čítam, tak to skúšanie brzd je u niektorých ako skúška požitia alkoholu na UA - fúknuť do čiapky
Tu na ďalekom východe majú normálnu stolicu na ktorej sa presne meria účinok a dokonca ju aj používajú. Inak klasika - stírače stírají, trouba hučí, svetla svíti
Len včera som si do kufra pre istotu prihodil homologizáciu od brz. kotúčov a pancierakov . Ostáva už len vymeniť nehomog. Remus Genesis za homolog. a menší Zach.
Nwm mám taky Remus Genesis a homologace na něm je vyražená
fkbart napsal:
jsou to jen postrehy z misti stk . a. na ty svetla se zameril , protoze ty od TT nemaji zadnou snackou E. alespon ji ten chlapik nenasel.
Tady sli az tak daleko ze ze vsude hledali bmw znacku: na blinkrech svetlech vsude.
Proto kazdy origos dil ma krome homologace jeste znacku bmw.
A pokud to dieserto ma homologaci tim lepe az tam za rok pojedu:-) jdu se extra podivat ven na moto jestli d3 ma Ecko
tak si to over u panu z TT, ne?
tam bych to zjistoval jako prvni.. v STK muzes narazit na totalni gumy.
Navic ty jses majitel, takze o tomhle bys mel mit prehled predevsim ty.
Kolik oni asi videli Desiert 3 na osmikile?
17 cm
fkbart napsal:
jsou to jen postrehy z misti stk . a. na ty svetla se zameril , protoze ty od TT nemaji zadnou snackou E. alespon ji ten chlapik nenasel.
Tady sli az tak daleko ze ze vsude hledali bmw znacku: na blinkrech svetlech vsude.
Proto kazdy origos dil ma krome homologace jeste znacku bmw.
A pokud to dieserto ma homologaci tim lepe az tam za rok pojedu:-) jdu se extra podivat ven na moto jestli d3 ma Ecko
tak si to over u panu z TT, ne?
tam bych to zjistoval jako prvni.. v STK muzes narazit na totalni gumy.
Navic ty jses majitel, takze o tomhle bys mel mit prehled predevsim ty.
Kolik oni asi videli Desiert 3 na osmikile?
Ale D3 to byla jedina vec kterou prehledli - pripadalo jim to jako soucast motorky.
fkbart napsal:
Tak ted sem prisel od moto Diesert 3 ,zadna vyrazena homologacni znacka.
takze az pujdu za rok na tech tak musim nekam kde to prehlizi .
mozna staci nejaky papir o homologaci od TT.
17 cm
No vcera jsem byl na STK i s D3, to jim nevadilo,ale plexi pred svetlem od TT uz ano, taky vlastne kontrolovali svetlo jestli neni nadruhou stranu. Kdyz si to tak uvedomuju, tak nevim jestli se mi to zda, ale postupem casu jsou na STK nejak duslednejsi, ale treba je to jen u nas.
xavier napsal:
No vcera jsem byl na STK i s D3, to jim nevadilo,ale plexi pred svetlem od TT uz ano, taky vlastne kontrolovali svetlo jestli neni nadruhou stranu. Kdyz si to tak uvedomuju, tak nevim jestli se mi to zda, ale postupem casu jsou na STK nejak duslednejsi, ale treba je to jen u nas.
plexi pred svetlem je znamej problem, ne?
17 cm
xavier napsal:
fkbart napsal:
No nechapu proc TT nema ty veci homolog. pro evropu. levny taky nejsou, ale snad kazdy pocita ze se to holt pro stk. sdela.
Ale toto spise na otazku pro tomaseTT nez takto nad tim neodborne lamentovat :-)
co si pamatuju, tak sortiment TT, zvlast ten novy.. homo je.
17 cm
glock7 napsal:
Ako ta čítam, tak to skúšanie brzd je u niektorých ako skúška požitia alkoholu na UA - fúknuť do čiapky
Tu na ďalekom východe majú normálnu stolicu na ktorej sa presne meria účinok a dokonca ju aj používajú. Inak klasika - stírače stírají, trouba hučí, svetla svíti
Len včera som si do kufra pre istotu prihodil homologizáciu od brz. kotúčov a pancierakov . Ostáva už len vymeniť nehomog. Remus Genesis za homolog. a menší Zach.
Nwm mám taky Remus Genesis a homologace na něm je vyražená
Kde presne ju máš ? Ja som hľadal ale nikde nič nenašiel. nemáš prípadne aj papier ?
Glock-plastik fantastik :-)