Jenže já mám pocit, že i na klice mám jiný průměr řemenice, než je do roku 2007.. Takže i když nechám původní řemenici, tak stejně budou otáčky jiné...
U mě je řemenice pevná a mám pocit, že všechna GS měla Denso, jen se to právě lámalo v roce 2007 ohledně velikosti řemenic... Jenže jestli jenom změnili převodový poměr, nebo ve sutečnosti je změna i v samotném alternátoru, to nevím...
macman napsal:
Jenže já mám pocit, že i na klice mám jiný průměr řemenice, než je do roku 2007.. Takže i když nechám původní řemenici, tak stejně budou otáčky jiné...
U mě je řemenice pevná a mám pocit, že všechna GS měla Denso, jen se to právě lámalo v roce 2007 ohledně velikosti řemenic... Jenže jestli jenom změnili převodový poměr, nebo ve sutečnosti je změna i v samotném alternátoru, to nevím...
Co to změřit a porovnat s někým, kdo má stejný ročník?
Upravil Fojtik Design dne 14.03.2022 18:17
Abych nenechal své téma otevřené, nakonec se mi podařilo sehnat prakticky nový kousek z RnineT, který je totožný.. Leskne se novotou, tak snad chvilku potrvá, než znovu vyhnije.. :-) Takže žádný experimenty, je tam to, co tam patří..
díky za rady...
macman přiložený následující obrázek:
zdravim.kolik km najede v prumeru altik(spise by mela otazka smerovat na uhliky)u vasich GS.ja treba na osobnim aute BMW x5 z roku 2003 preventivne vyndal altik na cca 350tis km a uhliky uz byli zrale na vymenu.mam na svem GS 1200DOHC z r.v.2010 najeto 108tis km tak jestli neni cas se tam taky kouknout.