Tím bych se moc nechlubil to musí nad 100km\h dělat pěknej bordel Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
D-A-G-R napsal:
Kydž to téma tady je tak to dám sem, mám problém taktéž s tou brzdou ale opačný, na pedál můžu šlapat jak chci, prostě de až na doraz, ale nezabrzdím
Brzdovka měněná destičky jsou jak nový jenom je trochu sjetej kotouč 3,5mm, myslel jsem si že to přestane až vyměnín kotouč, ale čím víc o tom přemýšlím, tak pochybuju, protože mám sjetej jen kotouč a destičky jsou jak nový, tak se ptám čím by to mohlo být?
Pokud nemáš prasklou manžetu ve válečku, máš někde v zahnutí (pravděpodobně blízko u válečku) vzduch.
Odvzdušni i šroubení u válečku - váleček myslím u pedálu.
Nevím jak je to tam konstrukčně řešeno, možná je vertikálně a není to třeeba, ale někde prostě bude bublina.
A manžetu - ještě před tím odvzdušňováním odšroubuj trubku u válečku, přilož prst šlápni, tlačí? Je OK. Samo pokud není nějaká pididírka, ale pokud to udrží chvilku tlak...bude to vzduch- a to si myslím že určitě bude.
Jo ještě se podívej jestli se ti vrací váleček ůplně až na doraz, pokud ne tak si nenasaje z nádobky a ty neodvzdušníš- v principu stejný problém jako kluci s stále brzdícími brzdami. A tím bych možná začal.
já hodně přezouvám aniž bych gumu sjel, prostě terén drapák a delší cesta polosilniční. Jak říkal kamarád, endurák si přezouvá sám. navíc mám v duši OKO proti píchnutí, tak vyvažování ani moc nepadá v úvahu. Nic to nedělá ani při 160 Km, nebo jsem si toho nevšimnul.
D-A-G-R napsal:
Kydž to téma tady je tak to dám sem, mám problém taktéž s tou brzdou ale opačný, na pedál můžu šlapat jak chci, prostě de až na doraz, ale nezabrzdím
Brzdovka měněná destičky jsou jak nový jenom je trochu sjetej kotouč 3,5mm, myslel jsem si že to přestane až vyměnín kotouč, ale čím víc o tom přemýšlím, tak pochybuju, protože mám sjetej jen kotouč a destičky jsou jak nový, tak se ptám čím by to mohlo být?
Pokud nemáš prasklou manžetu ve válečku, máš někde v zahnutí (pravděpodobně blízko u válečku) vzduch.
Odvzdušni i šroubení u válečku - váleček myslím u pedálu.
Nevím jak je to tam konstrukčně řešeno, možná je vertikálně a není to třeeba, ale někde prostě bude bublina.
A manžetu - ještě před tím odvzdušňováním odšroubuj trubku u válečku, přilož prst šlápni, tlačí? Je OK. Samo pokud není nějaká pididírka, ale pokud to udrží chvilku tlak...bude to vzduch- a to si myslím že určitě bude.
Jo ještě se podívej jestli se ti vrací váleček ůplně až na doraz, pokud ne tak si nenasaje z nádobky a ty neodvzdušníš- v principu stejný problém jako kluci s stále brzdícími brzdami. A tím bych možná začal.
Díky za radu opravdu to bylo v tom brzdovém válečku, byl nejspíš zavzdušněný, ale pro jistotu jsem ho sundal a vyčistil
Neda se nejak na trvalo zablokovat abs aby furt fungovalo mam asi jeblej vypinac uz me pekne s..e nejde poradne domacknout a nastavovat porad se mi ho nechce po trave stejne nejezdim tak bych mohl snad mit pokoj ne
Upravil michal krtek dne 18.04.2012 13:13
michal krtek napsal:
Neda se nejak na trvalo zablokovat abs aby furt fungovalo mam asi jeblej vypinac uz me pekne s..e nejde poradne domacknout a nastavovat porad se mi ho nechce po trave stejne nejezdim tak bych mohl snad mit pokoj ne
Nevím jak to chceš moc do detailu, ale v hlavě mi prolítlo, že bych oddělal ty drátky z toho spínače ABS a zeslepil, potom bych někde přerušil jeden drát od předního ABS a dal to na vypínač,musel by se vyměnit spínač ABS za vypínač, jako je na všechny 4 blinkry, sice by to hlásilo chybu na palubovce, ale dalo by se vypnout kdykoli, . Ovšem je to jenom můj první nápad takže nevím jestli by to ve skutečnosti fungovalo
Já si čidlo abs vpředu udělal na takovej jednoduchej hliníkovej vinglík a když potřebuju tak ho odklopím.ABS hodí chybu a je nefunkční.Když najedu na silnici opět ho přihnu zpátky k abs kroužku a vše funguje jak má.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.