Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F650GS
Strana 2 z 2:   1    2  

Špeky..opravdu divná závada
lako
Přidané 06.04.2012 14:11

Registrace: 23.02.10
Cidas napsal:
Já nevyvažuji ani při výměně pneu Wink

Tím bych se moc nechlubil to musí nad 100km\h dělat pěknej bordel Sad
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

servisak
Přidané 06.04.2012 15:34

Registrace: 02.01.09
Mám na 12 vpředu TKC a vzadu 09 a ani jedna není vyvážená a ani při 160 to nic nedělá...
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

Cidas
Přidané 07.04.2012 18:39

Registrace: 18.07.08
lako napsal:
Cidas napsal:
Já nevyvažuji ani při výměně pneu Wink

Tím bych se moc nechlubil to musí nad 100km\h dělat pěknej bordel Sad

Nedělá to vůbec nic. Nic citelného. Dřív jsem taky vyvažoval, ale pak jsem dostal pocit, ze je to u tech drapaku zbytecny.

Waltr
Přidané 07.04.2012 19:01

Registrace: 27.06.08
D-A-G-R napsal:
Kydž to téma tady je tak to dám sem, mám problém taktéž s tou brzdou ale opačný, na pedál můžu šlapat jak chci, prostě de až na doraz, ale nezabrzdím
Brzdovka měněná destičky jsou jak nový jenom je trochu sjetej kotouč 3,5mm, myslel jsem si že to přestane až vyměnín kotouč, ale čím víc o tom přemýšlím, tak pochybuju, protože mám sjetej jen kotouč a destičky jsou jak nový, tak se ptám čím by to mohlo být?

Pokud nemáš prasklou manžetu ve válečku, máš někde v zahnutí (pravděpodobně blízko u válečku) vzduch.
Odvzdušni i šroubení u válečku - váleček myslím u pedálu.
Nevím jak je to tam konstrukčně řešeno, možná je vertikálně a není to třeeba, ale někde prostě bude bublina.
A manžetu - ještě před tím odvzdušňováním odšroubuj trubku u válečku, přilož prst šlápni, tlačí? Je OK. Samo pokud není nějaká pididírka, ale pokud to udrží chvilku tlak...bude to vzduch- a to si myslím že určitě bude.
Jo ještě se podívej jestli se ti vrací váleček ůplně až na doraz, pokud ne tak si nenasaje z nádobky a ty neodvzdušníš- v principu stejný problém jako kluci s stále brzdícími brzdami. A tím bych možná začal.

will
Přidané 08.04.2012 09:55

Registrace: 04.03.10
já hodně přezouvám aniž bych gumu sjel, prostě terén drapák a delší cesta polosilniční. Jak říkal kamarád, endurák si přezouvá sám. navíc mám v duši OKO proti píchnutí, tak vyvažování ani moc nepadá v úvahu. Nic to nedělá ani při 160 Km, nebo jsem si toho nevšimnul.

www.motovaky.cz
DAGR
Přidané 09.04.2012 20:06

Registrace: 14.09.11
Waltr napsal:
D-A-G-R napsal:
Kydž to téma tady je tak to dám sem, mám problém taktéž s tou brzdou ale opačný, na pedál můžu šlapat jak chci, prostě de až na doraz, ale nezabrzdím
Brzdovka měněná destičky jsou jak nový jenom je trochu sjetej kotouč 3,5mm, myslel jsem si že to přestane až vyměnín kotouč, ale čím víc o tom přemýšlím, tak pochybuju, protože mám sjetej jen kotouč a destičky jsou jak nový, tak se ptám čím by to mohlo být?

Pokud nemáš prasklou manžetu ve válečku, máš někde v zahnutí (pravděpodobně blízko u válečku) vzduch.
Odvzdušni i šroubení u válečku - váleček myslím u pedálu.
Nevím jak je to tam konstrukčně řešeno, možná je vertikálně a není to třeeba, ale někde prostě bude bublina.
A manžetu - ještě před tím odvzdušňováním odšroubuj trubku u válečku, přilož prst šlápni, tlačí? Je OK. Samo pokud není nějaká pididírka, ale pokud to udrží chvilku tlak...bude to vzduch- a to si myslím že určitě bude.
Jo ještě se podívej jestli se ti vrací váleček ůplně až na doraz, pokud ne tak si nenasaje z nádobky a ty neodvzdušníš- v principu stejný problém jako kluci s stále brzdícími brzdami. A tím bych možná začal.

Díky za radu thumbs up opravdu to bylo v tom brzdovém válečku, byl nejspíš zavzdušněný, ale pro jistotu jsem ho sundal a vyčistil

https://www.gruber-moto.cz/
Waltr
Přidané 10.04.2012 07:41

Registrace: 27.06.08
clap

michal krtek
Přidané 18.04.2012 13:12

Registrace: 18.09.11
Neda se nejak na trvalo zablokovat abs aby furt fungovalo mam asi jeblej vypinac uz me pekne s..e nejde poradne domacknout a nastavovat porad se mi ho nechce po trave stejne nejezdim tak bych mohl snad mit pokoj nebugs
Upravil michal krtek dne 18.04.2012 13:13

DAGR
Přidané 18.04.2012 21:22

Registrace: 14.09.11
michal krtek napsal:
Neda se nejak na trvalo zablokovat abs aby furt fungovalo mam asi jeblej vypinac uz me pekne s..e nejde poradne domacknout a nastavovat porad se mi ho nechce po trave stejne nejezdim tak bych mohl snad mit pokoj nebugs

Mám tohle v plánu, ale asi až v zimě tady http://www.bmwgs....ost_233552 jsem se na to taky ptal a bez odpovědihelpless

Nevím jak to chceš moc do detailu, ale v hlavě mi prolítlo, že bych oddělal ty drátky z toho spínače ABS a zeslepil, potom bych někde přerušil jeden drát od předního ABS a dal to na vypínač,musel by se vyměnit spínač ABS za vypínač, jako je na všechny 4 blinkry, sice by to hlásilo chybu na palubovce, ale dalo by se vypnout kdykoli, . Ovšem je to jenom můj první nápad takže nevím jestli by to ve skutečnosti fungovalohelpless

https://www.gruber-moto.cz/
toli
Přidané 18.04.2012 21:31

Registrace: 13.10.08
Já si čidlo abs vpředu udělal na takovej jednoduchej hliníkovej vinglík a když potřebuju tak ho odklopím.ABS hodí chybu a je nefunkční.Když najedu na silnici opět ho přihnu zpátky k abs kroužku a vše funguje jak má.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 115
Členové on-line: 1
walda

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.26 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI