jjj v porovnani s tou garazi je to mazec, dneska jsme to popustil v prednich vidlich o to maximum co to de po to zuzeni coz je cca 2,6 cma a uz je to o dost lepsi s doslapem na zem
Vjetrnik napsal:
Przníš už i tak mizerný jízdní vlastnosti....
to jsou zas kecy proboha...
Upravil hicks dne 04.04.2012 22:01
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo myslim si ze tu nekdo rikal z odborniku ze se zveda predni kolo tak sem prtvrdil zadek a popustil predek , stejne jak to udelal Milanek. Nevim jak pro koho mizeny jizdni vlasnosti ja sem si teda urcite polepsil.
jinak zato nemuzu ze mi nenarostli dlouhy nohy , kdyz mi zaplatis prodlouzeni noh tak to dam nazpatek
schrek napsal:
jo myslim si ze tu nekdo rikal z odborniku ze se zveda predni kolo tak sem prtvrdil zadek a popustil predek , stejne jak to udelal Milanek. Nevim jak pro koho mizeny jizdni vlasnosti ja sem si teda urcite polepsil.
jinak zato nemuzu ze mi nenarostli dlouhy nohy , kdyz mi zaplatis prodlouzeni noh tak to dam nazpatek
s tim prednim kolem to tu hlasam ja. s tvoji vahou to plati dvojnasob...
imho ti to ted jede lip do zatacek
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja merim 175cm, ALE mam kratky nozicky musim si kupovat Motohadry se zkracenou delkou, kdyz se podivas sem http://bmw800gs.rajce.idnes.cz/Tak_konecne#DSC04666.jpg tak opravdu balancuju na spickach, posunul jsme ty predni vidle dolu a trocha dosahnu lip, ksoda ze ty vidle nejsou stejne tlusty bych to popustil jeste vic , ale je tam to vybrani
Naprosto jsem nepochopil, proč furt musíte stát všichni oběma nohama na zemi...
Já na místě nestál na dvou ani nepamatuju a jestli, tak fakt omylem. To se bavím i o komplet naložený motorce ve dvou...
Co je na tomhle za problém? Co by za to jiní dali, kdyby dosáhli jako Ty...
Tohle je v pohode, ted kdyz uz jsi to popustil,tak si to osahej, nauc se s tim a az to budes mit trochu v ruce,tak si dej zase zpatky kde to ma bejt Snizis sedlo a bude to cajk.
Mám 172cm a snižovat nic nebudu ... něco hodí motoboty a Tobě taky pomůžou ne? Zbytek je o cviku, pokud nechceš jezdit krutej terén tak to není nutný :-)
To červený sedlo je super, nešahal bych do něj osobně a radši koupil jiný na přešití ... kor u výročky.
/Flare
Je to opravdu o délce nohou,znám dva lidi jeden je o fous menší než druhej a bez problému jezdí na čemkoli a ten paradoxně vyšší nedosáhne téměř z ničeho. Je to taková jistota když dosáhneš na zem,zvlášť v nějaké nečekané situaci v provozu,při zastavení na nerovném terénu atd,kamoš z Varana dosáhne mizerně a to je vždycky nadávek když se máme někde na úzké polňačce otočit vycouváním,;jako dá se, když jsou krátký nohy na vysoké mašině ale je to omezující a otravný prvek.
Jak píše Boris: na co obě nohy na zem dávat když budeš stát v kopci a budeš se chtít rozjet tak taky daš obě nohy na zem jo? Jezdil jsem 12adv a mám taky 175cm. Už se těším na osmikilo .
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jo ho si asi to dramatizuju, ale jak pise Kim je to dost otravny, ale urcite nebudu jezdit nejakej masakr teren , jen dvakrat v roce ve vojencaku jedem na signal na kopec ale to snad zvladnu , me jde abych to opravdu nepolozil uz sem si to pekna nacvicil s minulou motorkou kdyz sem nedoslapnul nekolikrat
nadělate prdu měřim 164 co mám řikat já že nedošlapnu na zem, když spadnu tak to zvednu a jedu ne a těch pádu už bylo a moto je v pohodě a jezdim jedině terén.
pivo napsal:
nadělate prdu měřim 164 co mám řikat já že nedošlapnu na zem, když spadnu tak to zvednu a jedu ne a těch pádu už bylo a moto je v pohodě a jezdim jedině terén.
Moje řeč
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
pivo napsal:
Ta motorka musí podle toho vypadat ,nebyla by na takový zacházení lepší čistokrevná kroska nebo starej mustang ?