bobGS napsal:
Mám, v průtrži z Chorvatska, pak cca 100km déšť, OK, nebyl potřeba nepromok. Kvalitní oblečení, mám i boty, možná to není nejkrásnější, ale kvalitní to je. Toť moje zkušenost.
A ty máš přímo tu AFT-routing? A boty máš jaký od nich?...
Nemá někdo srovnání třeba s Rockway?
Kupoval jsem to u kamaráda, prostě to funguje, budu to prát, černé je to jak občan centrální afriky. Mám to postříkat po vyprání sprayem. Nic mě tak donře nesedělo, zeptám se kde to objednal.
Zdarec, tak se podělím o první dojmy s novým kopletem Modeka Tacoma. Najel jsem s ním za měsíc co ho mám cca 4 500 km. Hlavně ve vedrech nad 30. st. Po vyndání nepromokavých vložek, velmi příjemně větral, má přední velké odepínatelné kapsy na bundě i na kalhotech. Nemám moc zkušeností s jinými komplety, ale oproti Halvarsonu je to jiná liga co se týče větrání. Kapes má dostatek. V dešti ho zatím neumím ohodnotit, jelikož, když začíná pršet navlíkám vždy nepromok na který jsem zvyklý. Jediný mínus je to, že jsme Tacomu koupil světle šedou a po týdnu na Balkáně je jak prase..-)). Vzhledem k tomu, že nemám moc zkušeností z kvalitnějším oblečením, tak říkám, že jsme spokojen..-)
Upravil aldags1 dne 10.07.2014 23:34
BMW 1200 GS a ///M3