Mladá zatím na ničem a po sobotním extempore ji ani mašinu řídit nenechám. Měla z prdele kliku že to odnesly jen plechy... http://gallery.mh...da-m-d-lek~ R1100GS ~
no_-_name napsal:
Mladá zatím na ničem a po sobotním extempore ji ani mašinu řídit nenechám. Měla z prdele kliku že to odnesly jen plechy... http://gallery.mh...da-m-d-lek
To vyklepeš..... Ale mřížka chladiče zůstala netknutá! Bohužel vše ostatní je na mraky. Myslím, že štěstí si už letos vybrala, motorku jí fakt nepůjčuj!
Upravil Hrabe_X dne 05.04.2012 13:13
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
no_-_name napsal:
řidičská chyba no, můžeš stokrát vysvětlovat a je to jak do dubu Ale hlavně, že je živá a neporušená
Přesně tak! Hlavně že to dobře dopadlo alespoň pro ni, když ne pro auto. Snad se poučí a příště už to dá vždy až do cíle po silnici a kolama dolu. ;-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
no_-_name napsal:
Mladá zatím na ničem a po sobotním extempore ji ani mašinu řídit nenechám. Měla z prdele kliku že to odnesly jen plechy... http://gallery.mh...da-m-d-lek
A já myslel, že jsi to takhle ozávodil ty, když jsem viděl fotky...
Když jde jen o plechy, jde o ho..o
jencekgs napsal:
KinderGS měla starou 650 a teď má dvouhrnka. Ale ona se vyjádří asi sama. No jen ta výška je taková, že nevíš jestli už stojí ve stupačkách, nebo ještě sedí
To Kinder
Vy jste si s Czuníkem vyměnili ženy?
Tata mi vždy říká ,,neříkej TA nebo ONA, ONA je řitˇ"
Takže má žena jezdí po Banditu, Dukně 996 na F 800GS- došáhne protože jsem to pustil na kluzácích o 3cm. Ale terénu se vyhýbá.....stejně jako já.
Ještě musím dodat, že jezdi velmi dobře. A vůbec všechny holky zaslouží obdiv, přece jen te síly jim schází.
Zdar moje žena sedlá Hondici vt 750 naprostá spokojenost prostě si sedli a z čopra snad dosáhne opravdu každý , takže ta počáteční jistota tam je a holky v sedle to nemá chybu
1150 gsa
jencekgs napsal:
KinderGS měla starou 650 a teď má dvouhrnka. Ale ona se vyjádří asi sama. No jen ta výška je taková, že nevíš jestli už stojí ve stupačkách, nebo ještě sedí
To Kinder
Vy jste si s Czuníkem vyměnili ženy?
Tata mi vždy říká ,,neříkej TA nebo ONA, ONA je řitˇ"
Takže má žena jezdí po Banditu, Dukně 996 na F 800GS- došáhne protože jsem to pustil na kluzácích o 3cm. Ale terénu se vyhýbá.....stejně jako já.
Ještě musím dodat, že jezdi velmi dobře. A vůbec všechny holky zaslouží obdiv, přece jen te síly jim schází.
No ženy jsme si nevyměnili, myslel jsem to spíš jako nadhoz pro Ladika, Původně jsem tam napsal že čunik jezdí na dvanáctce a taky nejde poznat jestli stojí nebo ne. Nechtěl jsem být ale urýpaný
No a nakonec to vyznělo blbě
Tímto se omlouvám Czunikovi
Upravil jencekgs dne 05.04.2012 19:49
Splněný sen moje 1100GS
Přátelé, ono to u žen není ani tolik o výšce motorky, jako spíš o odvaze...Do svých 41 let jsem všem motorkářům říkala "dárci orgánů" a motorek se bála. Pak přišel životní kotrmelec, přidělení papírů na velké motorky, první f650gs a po půl roce ježdění přechod na 12gs, ze které jsem měla pořádný respekt. No a teď, po dvou sezónách a 46 tisíc najetých km si na té velké potvoře neskutečně lebedím a lituji, že mám jen 167cm a advík je mi tedy zapovězen. Jinak mám motorku s normální výškou, sedlo standardní, od sedláře jen o 1,5cm vybrané a zúžené - to zúžení mi dovolí více svěsit nohy a tak dosahnu na zem na obou stranách i když jen na špičky. Víc ale není potřeba....občas si teda motka lehne, to když si nedám pozor a zastavím na hrbolu
Jen do toho všeho ty vaše ženy a přítelkyně nenuťte - obava z motorky vede jen k chybám a nepozornosti. Prostě když ženská nechce, stojí to za prd...že jo?? A když chce, je to mazec
Tolik za jednu členku místního fóra...
Jen do toho všeho ty vaše ženy a přítelkyně nenuťte - obava z motorky vede jen k chybám a nepozornosti. Prostě když ženská nechce, stojí to za prd...že jo?? A když chce, je to mazec
Psáno ze života. Přesto to stále zkouším, ale když mě to vytočí, tak se radši sbalím a vyklidím pozice. Patřím mezi vítací typy, a vítaní je nejlepší tak po týdnu.
Po 27letech manželství se nakonec moje naučila řídit i obytné auto a loni mi přibyl celkem pravidelně baťužek. Věčnou a neřešitelnou otázkou zustává, kdy ženská chce nebo nechce, když ani neví co chce a nepřestane ,dokuď to nedostane
svatka napsal:
Přátelé, ono to u žen není ani tolik o výšce motorky, jako spíš o odvaze...Do svých 41 let jsem všem motorkářům říkala "dárci orgánů" a motorek se bála. Pak přišel životní kotrmelec, přidělení papírů na velké motorky, první f650gs a po půl roce ježdění přechod na 12gs, ze které jsem měla pořádný respekt. No a teď, po dvou sezónách a 46 tisíc najetých km si na té velké potvoře neskutečně lebedím a lituji, že mám jen 167cm a advík je mi tedy zapovězen. Jinak mám motorku s normální výškou, sedlo standardní, od sedláře jen o 1,5cm vybrané a zúžené - to zúžení mi dovolí více svěsit nohy a tak dosahnu na zem na obou stranách i když jen na špičky. Víc ale není potřeba....občas si teda motka lehne, to když si nedám pozor a zastavím na hrbolu
Tolik za jednu členku místního fóra...