Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 2 z 4:   1    2    3    4  

Vyzkoušení SCHUBERTH C3
morabo
Přidané 06.04.2012 14:26

Registrace: 10.09.08
lako napsal:
hicks napsal:
lukeeno napsal:
jinak ta C3 je ale dobrá helma, co? Uvažuju taky o ní pray nebo je něco lepšího?
Tahle se mi like Smile

BMW System6 je asi dustojna alternativa.

respektive stejná přilba Grin dělá se to na jednom pásu..

Dela se to v jedny fabrice, ale helma je to uplne jina! A hlavne pokud jde o kopyto, tedy tvar hlavy. C3 je lepší pro oválnější a delší hlavy, system 6 pro kulatý.
Mám C3 a jsem co do tvaru navýsost spokojenej, ale systemku nevydrzim na hlave ani 5 minut...
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
morabo
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:30

Registrace: 10.09.08
A ještě OT reakce na debatu o záměrném vracení použitého zboží.
To mi přijde jako maximální prasárna a o vychcáncích toto záměrně provozujících si tedy myslím své... Sad
To mi přijde férovější, kdyby to dotyčný v tom krámě regulerně ukradl z regálu Grin
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
lukeeno
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:31

Registrace: 23.02.12
Tak já mám lebku standardních bělošských rozměrů bez výstupků a **** mám vpředuGrinGrin takže zkusím tu co chci a i ji vemu.
Jinak půjčit si navi nebo outdoor výbavu a vrátit ji po akci s tím, že je to na **** mi taky příjde jako sprostost tongue Být pan prodejce tak takového joudu co by s tím za mnou přišel bych asi pleskl*pissed*

hicks
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:42

Registrace: 09.07.08
lukeeno napsal:
Tak já mám lebku standardních bělošských rozměrů bez výstupků a **** mám vpředuGrinGrin takže zkusím tu co chci a i ji vemu.

u nekterych je dulezitym parametrem pocet brad Grin
Upravil hicks dne 06.04.2012 14:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Darek
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:42

Registrace: 01.09.10
To Hicks: Momentálně jsem zákazník, spotřebitel a zaměstnanec, takže se na to dívám ze svého pohledu. Když jsem podnikal (přepokládám, že to je tvůj případ), řešil jsem to jako ty (a ostatní...) tak, aby to bylo v souladu se zde nastavenými pravidly.
Ale nikomu neříkám co je morální a co ne, na to jsem už moc starej...
Pokud jedna vrácená navigace (helma, ...) položí obchod, byl to hodně špatnej obchod. Pokud by vraceli zboží úplně všichni a položilo by to obchod, pak je třeba změnit pravidla.

Zkus přihodit něco k tématu - jak dlouhodobě vyzkoušet novou helmu a přitom ji nekoupit?

hicks
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:44

Darek napsal:
To Hicks: Momentálně jsem zákazník, spotřebitel a zaměstnanec, takže se na to dívám ze svého pohledu. Když jsem podnikal (přepokládám, že to je tvůj případ), řešil jsem to jako ty (a ostatní...) tak, aby to bylo v souladu se zde nastavenými pravidly.
Ale nikomu neříkám co je morální a co ne, na to jsem už moc starej...
Pokud jedna vrácená navigace (helma, ...) položí obchod, byl to hodně špatnej obchod. Pokud by vraceli zboží úplně všichni a položilo by to obchod, pak je třeba změnit pravidla.

Zkus přihodit něco k tématu - jak dlouhodobě vyzkoušet novou helmu a přitom ji nekoupit?

v tech 32 dvou bys mel spis lip poznat, co je moralni, a co ne, nemyslis?

Mne nezajima pohled podnikatele.. zajima mne, co je SPRAVNE.

Stejne jako se mi nelibi sideni zakazniku, tak ani tyhle prasarny.

---

jinak douhodoby test helmy moc nechapu... zkusil bych to na vystave nebo v obchode a hotovo.

Za 2h mmch muzes helmu fest propotit..
17 cm

Darek
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:55

hicks napsal:

No, když tu diskuzi stáčíš takhle osobně - já jsem nikdy zboží koupené přes i-net nevrátil. A když jsem podnikal, tak jsem do firemních nákladů nic osobního taky nedal. Amatér Grin Ale morální Cool

Ale kdybych zvažoval tak velkou investici, jakou Schubertka bezesporu je, chtěl bych mít možnost si ji nějak prověřit, otestovat. Čekal bych, že mi to prodejce umožní - k takovému bych se rád vracel.

Nedá se proti propocení použít kukla?

hicks
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:56

Darek napsal:
hicks napsal:

No, když tu diskuzi stáčíš takhle osobně - já jsem nikdy zboží koupené přes i-net nevrátil. A když jsem podnikal, tak jsem do firemních nákladů nic osobního taky nedal. Amatér Grin Ale morální Cool

Ale kdybych zvažoval tak velkou investici, jakou Schubertka bezesporu je, chtěl bych mít možnost si ji nějak prověřit, otestovat. Čekal bych, že mi to prodejce umožní - k takovému bych se rád vracel.

Nedá se proti propocení použít kukla?

ja myslim, ze vyzkouseni staci.

Stejne jestli je to ono zjistis az po delsi dobe... ledaze bys dal v jeden moment more a vedro + zimu v alpach.

s tou kuklou dobrej napad...
17 cm

lukeeno
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 14:57

Registrace: 23.02.12
hicks napsal:
lukeeno napsal:

u nekterych je dulezitym parametrem pocet brad Grin

při své váze 75kg mám bradu sice zarostlou, ale jednu Smile

PetrAT
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:00

Registrace: 27.05.10
Waltr napsal:
...koupil jsem C2, Bohužel mě zklamala že se mlží a to dost.
Koupil jsem teď enduro přilbu,

Na C2 se dá kuoipt plexi s pinlockem.
Pak to nemá chybu
jinak souhlas, ten jejch antifog byl pěkně naprd .

Darek
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:06

morabo napsal:
A ještě OT reakce na debatu o záměrném vracení použitého zboží.
To mi přijde jako maximální prasárna a o vychcáncích toto záměrně provozujících si tedy myslím své... Sad
To mi přijde férovější, kdyby to dotyčný v tom krámě regulerně ukradl z regálu Grin

To vrácení má pokud vím přesně stanovené podmínky - zboží se musí vrátit nepoškozené a v originálním obalu. Podle mě se takové zboží dá prodat opět jako nové. Nebo žiju v omylu? hmm!

milan enduroskola
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:06

Registrace: 11.02.09
mám záruku, že pokud ti bude, tak si ji koupíš u mě za moje ceny a ne někde na netu o pětikilo levněji?

www.enduroskola.cz
omar71
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:10

Registrace: 07.10.11
milan enduroskola napsal:
mám záruku, že pokud ti bude, tak si ji koupíš u mě za moje ceny a ne někde na netu o pětikilo levněji?

samozřejmě, vzhledem k tomu že mam vybrany companero a to budu kupovat taky u vás ( napřed ho teda musim vyzkoušet ) potom co bude jasny jaka bude barva motorky, tak ti to klidne podepíšu :-)

jencekgs
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:14

Registrace: 27.12.08
hicks napsal:
jencekgs napsal:
Dareku směřuje se k zajímavé debatě. Jen do Hickseargue

nerikej, ze jses takovej kr*ten, co si koupi zbozi.. pouziva ho a pak v zakonne lhute vrati?

Jako napr. s tema navigacema.

To schvalujes?

Hicksi neschvaluju takové vymrdávání.
Ale na druhou stranu mám čestrovou zkušenost s reklamací bot od Mojí, kdy se ji asi po půl roce totálně rozpadla bota a oni jí neuznali reklamaci. Je to jiný příklad, ale je to tak že jako spotřbitel nemám jinou možnost než podání žaloby a to je kvůli 2,5tis asi hloupost a na to spoléhají a vymrdávají s náma.

Co se týká použití něčeneho na dovolené a vrácení to se mi příčí.
Co se týká vyzkoušení helmy na dvě hodiny, tak si myslím že by to měl být standart. Není to věc levná na pořízení a měl by mít nějaký výhradní prodejce zkušební kus. Je pravda že jestli mu nabídli aby si ji nechal na hlavě v krámě, tak je jeho problém že toho nevyužil.

Já byl zkoušet Helmu u Ivana v mototravel, půjčil mi ji na krátkou projížďku.
Je to hold o prodejcích.
Pokud by mě tu helmu nenechali zkusit, klidně bych ji objednal přes net, zaplatil poštovné a kdyby mi to nesedělo, v pořádku bych ji s klidným svědomím vrátil. Obchod na tom škodný není. Poštu platíš sám.

Toď můj názor
Splněný sen moje 1100GS

Darek
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:16

milan enduroskola napsal:

Nemáš, bohužel. Nicméně pokud obchodník v kamenném obchodě přispěje radou nebo nějakou podobnou přidanou hodnotou, není důvod od něj utíkat.
Proto mě štve, že mu tu helmu na ty dvě hoďky proti záloze nepůjčily. Jak říkám, tam bych se rád vracel thumbs up

omar71
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:31

Registrace: 07.10.11
jencekgs napsal:
Je pravda že jestli mu nabídli aby si ji nechal na hlavě v krámě, tak je jeho problém že toho nevyužil.

Je to hold o prodejcích.
Pokud by mě tu helmu nenechali zkusit, klidně bych ji objednal přes net, zaplatil poštovné a kdyby mi to nesedělo, v pořádku bych ji s klidným svědomím vrátil. Obchod na tom škodný není. Poštu platíš sám.

Toď můj názor

Samozřejmě že prakticky každý by mě umožnil ji vyzkoušet na obchodě, v Geneze prý i si ji můžu půjčit na motorku ale na 1/2 hodky max. Ale vzhledem k tomu že vím jaký jsem měl doted problemy vybrat přilbu ( jak na sjezdový kolo tak na motorku ) vim že prostě pul hodka muže byt, pro mě, málo. Bohužel nemám tolik času sedět v krámě takovou dobu.

xavier
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 15:49

Registrace: 29.07.07
To jsi asi fakt nejakej atyp. Zkouska na moto 30 min. je myslim dobra nabidka. Ale jestli ti ji v TT pujci na delsi dobu, tak proc ne.

Jinak zrovna u helmy by mi nemoralni neprislo ji vratit z duvodu, ze mi nesedi. Myslim, ze s tim prodejci musi dost pocitat, to nejsou fusekle. Ja jsem v zivote zatim vracel jen 2 veci, notebook a jednou prave helmu. Tu uz bez zkouseni ale nekupujuSmile
Aktualne 1250 GSA HP

GSSG
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 16:11

Registrace: 06.04.11
omar71 napsal:
jencekgs napsal:
Je pravda že jestli mu nabídli aby si ji nechal na hlavě v krámě, tak je jeho problém že toho nevyužil.

Je to hold o prodejcích.

Toď můj názor

Samozřejmě že prakticky každý by mě umožnil ji vyzkoušet na obchodě, v Geneze prý i si ji můžu půjčit na motorku ale na 1/2 hodky max. Ale vzhledem k tomu že vím jaký jsem měl doted problemy vybrat přilbu ( jak na sjezdový kolo tak na motorku ) vim že prostě pul hodka muže byt, pro mě, málo. Bohužel nemám tolik času sedět v krámě takovou dobu.

V Genezi ve Zlíně s tímto problém není, já jsem ji loni zkoušel pouze v obchodě, koupil jsem po dohodě, že bude vrácení možné, a to se také stalo, po 1/2 hodině na motorce mě málem ochrnula půlka hlavycry a dodnes hledám vhodnou helmu..čekám na Lazer Monaco, Evoline 3 ...snad už konečně něco bezbolestně sednebugs
musicR1200GS mě fakt baví, je to vácheň thumbs up

tomaspelant
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 16:29

Registrace: 19.05.08
V USA jsem žil poměrně dlouho a bylo naprosto normální věci vrátit do myslím 90 dní,většinou bez mrknutí vrátili peníze.Jestli je to nemorální??Tod otázka ale určitě vědeli co dělají..Nicméně s helmou je to fakt problém,mě třeba sedí ok a začně mě tlačit až po hodině jízdy..což je pakárna a v obchodě nemáš šanci to zjistit.(tedy bavíme se pouze a hlavně o helmách)Smile
tom3

milan enduroskola
Vyzkoušení SCHUBERTH C3
Přidané 06.04.2012 16:51

Registrace: 11.02.09
v tom případě ti ji proti platbě půjčím, podmínka - nebude jezdit na motorce

a umeješ si před tím vlasy :-)
Upravil milan enduroskola dne 06.04.2012 16:52

www.enduroskola.cz
Strana 2 z 4:   1    2    3    4  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 54
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,713
Nejnovější člen: patrin

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.29 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI