PavelDR napsal:
Jeden z mála šťastných konců.Poklona policii.Myslel jsem si,že umí vybírat jen pokuty.
No zrovna v tomto případě "poklona" - za co?
Že přijeli na benzinku po zavolání obsluhy, že jim tam už několik hodin stojí nějaká červená motorka a nikdo se k ní nehlásí?
Miluju tendle pristup. Nadavat na ne kudy jen chodim a kdyz se neco stane, tak koho volate jako 1.?
Trochu se zkuste zamyslet taky nad tim. To ze TV Nova apod da do eteru par nevyresenych pripadu a ne zkorumpovanych policistu, neznamena ze vsichni jsou takovy a nikdo nic nedela. Proc by do TV davaly pripady co se vyresily, kdyz na ty by se nikdo nedival a nejsou medialne zajimave.
Spis nez na PCR apod bych nadaval na soudy apod. Kdyz se podivate jaky mame pravni system tak to je teprv na bliti
???
???
Snažně Tě prosím - přečti si to ještě jednou.
Nenadávám a nenadával jsem na policii kudy chodím, a nepamatuju si, že bych na ni vůbec někdy nadával.
Jsem tu na foru 4. sezonu a když tady (nebo i někde jinde) najdeš, že nadávám policistům (nebo policii jako instituci), byl bych já sám opravdu velmi překvapen.
Ale myslím, že nic takového nenajdeš.
Tak budu rád, když to třeba i dodatečně uznáš.
Díky.
Mosquito.......nech je. Naštěstí je takových dementu málo.
Jsem rád že je motorka zpět
Tos teda swate pěkně přešvihnul (viz výše).
A budu moc rád, když to uznáš a omluvíš se mi za toho dementa.
Edit: pročetl jsem si všechny Tvoje příspěvky a ano, máš pravdu......asi jsem se unáhlil a omlouvám se Ti tímto.
swat
Upravil swat dne 10.04.2012 14:11
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis