Nazdar hosi, asi tak sedim nad necim takovym, ale ty tecky jsou diky psani ze Samsungu a tam je blizko tecka mezerniku a uz se mi to nechce opravovat tak sorry. Hrubky jsou protoze jsem hold takovej cestina mi nikdy nesla tak se taky omlouvam.
ma nedostatek... nejde kombinovat s retezem jako 8000ka, presto ale stoji celkem ranec..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
Nazdar hosi, asi tak sedim nad necim takovym, ale ty tecky jsou diky psani ze Samsungu a tam je blizko tecka mezerniku a uz se mi to nechce opravovat tak sorry. Hrubky jsou protoze jsem hold takovej cestina mi nikdy nesla tak se taky omlouvam.
takze s tim OOP jsem se trefil?
17 cm
ma nedostatek... nejde kombinovat s retezem jako 8000ka, presto ale stoji celkem ranec..
to jo, ale na bezny tahani sebou mi 8000 prisla desne velka a tezka. Doufam, ze 7000 postaci. Nebo jeste lip - ze funkcnost nebude testovana
ja nevim.. prijde mi, ze je bohuzel vyrazne min univerzalni... ten retez to zasadne upgraduje imho.
17 cm
jasne, ale zas mas ten retez jen na predni kolo ne? pokud jde prekonat montazni penou kolo se odmontuje a je to, kdyz das zamek k ramu nebo tak, tak asi tezko nekdo bude demontovat
ja si rikal ze si koupim ABUS DETECTO 7000 RS3 cenu mam 1450,- pak retezovej zamek ABUS DISKUS CHAIN SET cenu mam 750,-
Upravil schrek dne 09.04.2012 23:00
schrek napsal:
jasne, ale zas mas ten retez jen na predni kolo ne? pokud jde prekonat montazni penou kolo se odmontuje a je to, kdyz das zamek k ramu nebo tak, tak asi tezko nekdo bude demontovat
ja si rikal ze si koupim ABUS DETECTO 7000 RS3 cenu mam 1450,- pak retezovej zamek ABUS DISKUS cenu mam 750,-
kdo rikal, ze to jde snadno prekonat montazni penou? podle mne asi uplne snadno ne.
Navic ta kombinace zamek + alarm + primo retez je myslim pomerne neprijemna. Dokud to budes montovat, alarm bude rvat.
samozrejme, ze to neni vsespasne reseni a panove a teleleverem to maji trochu lepsi, muzou tam zamek dobre provliknout.
---
Pokud chces vic bezpecnosti, chyt ten retez nekde nahore.
jinak srackovej retez za 750 ti nejspis prestipnou jeste rychleji, nez odmontuji kolo
17 cm
Tu xenu jsem mel. Oproti Abusu (mam tu 8000) to bylo jak detska hracka. Ale hlavne, neustale v tom dochazely baterky, takze jsem ho mel casto i v rezimu nealrmovej zamek a taky na nej diky tomu parkrtak zapomnel a rozjel se...
Granit detecto je jina liga, sice je to obrovsky a tezky, ale to k tomu proste patri a hlavne si na to clovek zvykne. Jinak jezdim bez topcasu, jen s BMW rolkou s pevnym dnem, a presto, ze retez davam jen na noc, tak ho vozim taky (nemam ho kde nechat). A v pohode. Zatim jsem nevidel lepsi alternativu.
Maiali nel Fango!
jjj dneska jsem se dival je to peknej macek, ja proc sem resil vubec kotoucak s alarmem jek kvuli pojisteni jelikoz tam potrebuju mit jak retez tak alarm , tak sem to chtel dat vsechno dohromady v jednom udelatku, coz ten abus je
schrek napsal:
oki juknu ve CT na ten ABUS s retezem, kurna to jsou palky (4600) , jinak jsem uz videl hodne alarmu , jako jejich siren zalepenych montazni penou
Pitbull: proc mas lepsi cenu , ja ho dokazu sehnat jeden kus dokonce za 4295,- a pak bezne sezenu v nemecku za 5029,- (pocitam stavajici kurz eura), ale ted jsme dostal nabidku za 4750,- zalezi na kurzu
Kde kluci ten Abus se řetězem vozíte??Jako do kufru by se dal dát ale často tam strčím někde helmu a pak už na něj místo nebude.Tedy pokud ho nepoužiju rovnou..
tom3