Neni to o tom, kdo kde servisuje, nebo kde motorku koupil, dokonce to neni ani o snobizmu, je to proste jako anonymni motosraz, jen maji vsichni BMW a rada lidi ne GS, coz je typove taky preci jen jina parta...
Tady se vsichni tak nejak zname a i kdyz ne hned osobne, tak vime o koho jde a kdyz se potkame treba v Machove, tak jsme proste do peti minut mezi svejma, to na beznym srazu bejt nemuze...
Byl jsem tam asi 3x a nikdy mne tohle zakoncovani a otevirani sezony moc nenadchlo, ale vzdycky jsem tam par znamych potkal, takze to takova tragedie nebyla. Clovek muze treba ocumovat, co je kdo schopen na motorku navesit
Co ale nikdy, nikdy, nikdy nehodlam opakovat je ta spolecna vyjizdka... Jezdim svizne, hodne se propletam mestem, casto offroadim i v dost krkolomnejch mistech, ale neco tak nebezpecnyho jsem v zivote nezazil! Ujel jsem z toho asi po 5ti km a klepal se jeste pul dne potom...
Maiali nel Fango!
Tý jejich společný vyjížďky jsem se nezůčastnil. Nesnáším masový akce a tak když jsem to viděl,jel jsem přesně na druhou stranu než dav.
Ono totiž společný vyjížďky jsou potencionálně průserový. Protože jedou spolu různý povahy a typy jezdců s rozdílným způsobem jízdy a vnímání rychlosti. A k tomu jich je dav...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja se omylem za svych 10 let jezdeni zucastnil asi peti takovych vyjizdek a vim, ze uz to neudelam nikdy.
Ne, ze bych se nekdy citil nebezpecne nebo spatne, ale ja si proste nekupoval motorku na to, abych stravil pul dne najetim 5ti kilometru a pokousel se v sobe najit potrebu exhibicionizmu (tvl to je slovo..)
Jednou jsem s nima vyjížďku jel, byli jsme skoro vepředu a zbytek kolony jsme ztratili ještě v Praze... je pravda, že na to kolik jelo lidí, to bylo dost svižný.
jardajerman@seznam.cz
Společná vyjížďka je fakt hrůza. Sice je to super zajištěno, ale v takovém množství motorek to haprovat prostě musí. Takže, když pojedu, na vyjížďku určitě ne-e.
Jarda, PeDR - jestli nebude od rána fest cedit, tak se tam taky ukážu, ale spíše pojedu rovnou do Milovic. Jestli ale bude od rána chcát nějak moc, tak budu raději v dílně makat a prolítnu se jindy.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
to Jarda+PeDR: co tedy stejkobraní na poledne? Že bych rezervoval stůl....podle aktuální předpovědi by dopoledne mělo vydržet bez vody...
Teď jsem se vrátil z Ústí, cestou nám GS ukazovalo celých +2,5 stupně...ještě že Rukka jde dofouknout a hefty naplno fakt topí
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Toníku, rád tě opět spatřím - kéž nám to počasí dopřeje! Jak vím, ani ty si nelibuješ v těch švancparádách a průjezdech špalírem policajtů, tudíž bychom mohli případně využít Vjetrníkova výborného nápadu a s hloučkem kamarádů (-dek) zajet na ty slibovaný stejky.
To Vjetrník,panxxlJaroušek,pan xxxlPedr,hubenour Bigr:klucí napište kde budete v sobotu na tom obědě prosím, přijedu za Váma pojedu dopoledne z dolní moravy kde máme v pátek jinou bike party
Bob napsal:
To Vjetrník,panxxlJaroušek,pan xxxlPedr,hubenour Bigr:klucí napište kde budete v sobotu na tom obědě prosím, přijedu za Váma pojedu dopoledne z dolní moravy kde máme v pátek jinou bike party
Díky Bobe za toho hubňoura,ale já o ničem nevím...
Něco se chystá?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Na snidani jsem nebyl, jel jsem se podivat az do Milovic. Nic moc se tam nedelo,motorek spousta, fronta na parek asi na hodinu, tak jsem si udelal kolecko a jel zas pryc
Upravil xavier dne 14.04.2012 19:00
Aktualne 1250 GSA HP
pavelgsxrv napsal:
Snídaně byla luxusní tak jako vždy akorát mi tam chybělo pár známých tváří
Jestli tomu dobře rozumím ty ses tam přijel hlavně najíst, známé tváře, tak to si asi budeš muset koupit brýle jestli si mě tam fakt neviděl, no, ale dlouho jsme se neviděli a tak si mě asi nepoznal.
ja jsem rano sotva lezl... na tyhle ranni sobotni akce abych si vzal na patek dovolenou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2