s tkc na hranu není problém,za optimálních podmínek drží dost dobře,nejsem závodník,ale občas jsem v zatáčkách před sebou tlačil sporty, na rovinkách mi ujeli,pak sem na lipině motorku položil a tím sem přestal blbnout,ale občas se sklouznuHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
TKC jdou na asfalte az na okraj, ja s nima skrtam ramem. Ale v terenu jsou spatny a navic na nich moc nenajedes, tim spis, kdyz za to tahas.
Právě,s nájezdem to vidím jako problém.V offroadu jsem úplný začátečník,takže TKC budou pro mě akorát.
V červenci jedu na Nordkapp,je to dle naplánované trasy 9000km,tak budu opět přezouvat.Tourance,nebo konkurenci,uvidím.
..... TKC ti musí 10.000 vydržet si teda myslím, už jsem je 6 let neměl ale mám tucha že na nich byl takový nějaký nájezd.....
TAKE IT EASY
Já jsem opatřil 2 sadu na silnici.
Mám vpředu 21TKC a vzadu Karoo. To na silnici není opravdu nic moc.
Po silnici drandím s origo kombinací a pak přehodím. Chvíli to sice zabere ale je to pak lepší. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Mam to nakombinovano takto:
Predek zadek tourance,druha sada 21 predek metzeler unicros,zadek 17 karoo.
A jeste jeden predek 19 s mitas 10.Na zadek mam jeste gumu mitas 07,ale k ni musim sehnat jeste jedno zadni kolo.Vcera moc nechybelo.
Alda napsal:
Nebudes prvni ani posledni.
Me by vadilo hlavne sundavani predniho kola.
A vlastne tak nejak celkove, nerad do takovych casti saham, to jsou veci ktery me drzej v sedle a ne na zemi.
asi tak.. idealni reseni to nebude, ani ne strasny.
uz jenom nez si treba sednou desticky atd...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2