Jestli můžu doporučit, hledej něco z čeho se dá vyndat membrána, nebo budeš hledat znova. Jinak oblečení od pardála rockway ma několik mých kamarádů a můžu doporučit. Velice dobrý oblečení ve velmi zajímavý cenový relaci a hlavně se z toho dá všechno vykuchat a není v tom v létě k chcípnutí. Kdybych potřeboval měnit oblečení tak jdu do adventure 2012 od něj uplně v klidu.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Letos jsem vyměnil oblečení na základě špatné zkušenosti z černého dvojvrstvového membránového kompletu. Záleží, na co to potřebuješ, jak chceš vypadat a kolik do toho dát peněz.
Protože já jezdím převážně v létě, v oděvu absolvuji i kratší pěší tůry (loni jsem se ve městě a následně na slunci a v zácpě přehřál, málem boural) dal jsem si následující kritéria:
- světlá barva
- bez membrán (dokoupím dodatečně, preferuji navléknutí nahoru a nesnáším navlékaní vrstev dovnitř , zároveň vrchní vrstva chrání oblek před navlhnutím, lépe se obléká)
- co nejvíce větracích otvorů, max. průdyšnost
- cena, abych si v případě, když mi to nebude vyhovovat, nebo to zničím, mohl koupit něco nového
Tak mi z toho vyšlo DIFI, dnes se dá koupit za cca 8000Kč. Nebral jsem jejich nepromoky ( nespecifikované vlastnosti, spíše proti větru ) ještě stále vybírám, dokoupím kvalitnější chrániče.
První jízda bez termoprádla ve 3st celkem OK, kvůli zateplení už to ale nezvládlo výstup v 10C na hrad Hukvaldy. Nějak jsem porostl a dost jsem se zapotil. Funkční prádlo po dojezdu domů kompletně mokré, ale nebylo mi zima. Jsem jen zvědavý, jak se to bude chovat v 35C. Takže za mně (doufám, že je to gramaticky správně) membrány nahoru.
Ja sem na GS kupoval Pharao a jsem velmi spokojen. Rekl bych, ze za ty penize je to dobra volba.
... a navic se mi to i nejvic libilo
Bohemische Motoren Werke
Starého vola novým kouskům nenaučíš. Ale snažil jsem se. To tu je už horší než ve škole. Doufám, že ortodoxní milovníci gramatiky striktně dodržují všechny pravidla a předpisy vždy a všude
Kdybych to nedal do závorky, tak bych si to neuvědomil a nezapamatoval. Teď už snad jooó. Díky za výchovný počin a přeji vám co nejméně výchovných počinů na cestách. U nás prší a zase není co dělat, takže se věnuji