já u nich taky bral svou motorku. Už je to 7 let a pořád mi parádně a spolehlivě slouží. Od té doby sem tam nebyl, mam to trochu z ruky
hlavně, že je pivo ftlamě
KUKY napsal:
Celý život jezdím na motorce a vystřídal jsem toho strašně moc. Je mi 66.Bavil jsem se veteránama , asi 20 ks , a tak jsem pořád něco sháněl a kupoval. Letos jsem si pro radost koupil starší 800GS a tak jsem zajel do TU .Ale s tím, jak se ke mně chovají v 2B moto v TU jsem se ještě nesetkal. Perfektní jednání šéfa (Jan Götz) i celého personálu , vstřícnost a rady ,i za cenu, že třeba nekoupíte, velký sortiment, super servis i dobré ceny, vzhledem ke konkurenci.
To prosím není reklama, to je moje zkušenost s 2B.
I já mám s klukama z 2B jen tu NEJLEPŠÍ zkušenost.Kam se na ně se.re Hradecký BMW...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
I za mě
Jenom kdyby příslušenství na ty brambory nebylo tak drahý. Kupoval jsem dorazy vidlí a super. Poradí, ukážou a pokud si nevybereš, tak se na tebe nemračí. A na místě přímá konzultace s mechanikem ušetří spoustu potenciálních starostí. Hned poradí, jak co namontovat, na co si dát pozor, jaké momenty, .... . prostě komplexní služba v milém prostředí. Jako by tu platilo jiný kraj, jiný mrav.
Upravil TomP dne 29.05.2013 15:37
lidicky nevite zda maji dovolenou nebo skocily? neco potrebuju a neberou telefony a maily se mi vraci
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja u nich kupoval Cagivu Canyon 500, jednani nebylo vubec slavny, opravdu jsem neodchazel nadsenej.
Jenze to byli jeste v ty tovarne nebo co to bylo a je to vic nez 10 let zpatky. V ty dobe se ani nespecializovali na BMW, bylo to v porovnani s dneskem jako uplne jina firma.
Dalsi moje zkusenost byla pred dvema lety, kdy jsem okukoval obleceni a personal se o me staral jako o vlastniho a moc dobre vedeli o cem mluvi.
Je super ze uroven stoupla, jinde casto naopak klesa
schrek napsal:
lidicky nevite zda maji dovolenou nebo skocily? neco potrebuju a neberou telefony a maily se mi vraci
j
Schreku, mechanik Jirka si na moto polámal nohy a šéf je na to sám. Volej na prodejnu Vendulku. Vše ti určitě zaŕídí. Měj chvilku strpení, jsou prima
KUKY se vrací
zkousle jsme maily a vsechyn se mi vratily asi problem se serverem, telefon mi nikdo nevbral, ale pry je na to ted sam jelikoz kolega se trocha polamal, nic nehori zejtra jim cinknu znova
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Takovou aroganci v jednání jsem ještě nezažil. Mailová komunikace děsběs, ústní jednání vše ještě vylepšilo :-)
Opravdu miluju tyto arogantní typy lidí. Sám podnikám a takto kdybych se dovolil chovat k zákazníkovi, asi bych byl brzy bez práce. Holt asi poptávka převyšuje nabídku...
Ceny řádně na výši, výměna spojkové lamely (pouze lamely + přísl.) 19000,- (materiál cca 4k?), výměna antény imobilizeru 2600,- (materiál 600? a půlhodina práce), repase ABS jednotky 15000,-
Co mě ale dostalo bylo, že mi zapomněli dotáhnout kontakty na baterce, takže dva dny po opravě a první den dovolené mi motka někde 1000 kiláků od domova nechtěla nastartovat. Jsem myslel, že mě vomejou. Naštěstí mě osvítil duch svatý a napadlo mě to.
Spojku, kterou mi chtěli opravit za 20k, jsem nakonec po telefonátu se Servisákem ani dělat nemusel, stačilo hejbnout s blastrem, aby se nedotýkal spojkové páčky a bylo to :-)
Nechápejte mě zle, každý rozumíme něčemu jinému a já rozhodně nemám problém zaplatit druhému za poctivě odvedenou práci férovou cenu. Ale jsou jisté věci, které neskousnu.
Tak to já zase napíšu svoje zkušenosti, do prodejny jezdím od r.2009 nakoupeno oblečení spousta doplňků na moto+ servis a zatím žádnej problém.
V pátek jeden servis na Rku dnes druhý servis na GSu,servisák ještě upozornil na zjištěný problémy které by se měly řešit. Cena akceptovatelná, vono už ani Ukrajinci nechtějí dělat lacino natož člověk kterej něco umí.
Dnes čerstvá registrace a už vyhrabaný 5 let mrtvý vlákno ????
Taky se mi nezdá dnešní registrace a hned taková reakce.Jezdím do Bohemiabike již od roku 2007.Jak na nákup tak na servis.Zatím plná spokojenost. Mám od nich již čtvrtou motorku.Dále zde kupuji oblečení,doplňky atd.
kdo umí ten umí,ale je nás bohužel málo
Jj, je to tak. Ja byl celej zivot zvyklej drzet hubu a vsimat si svyho, ale nejak s vekem covece me urcity veci zacinaji stvat. Zkusenost s pany z b2 byla natolik silna, ze jsem se dokonce zaregistroval, abych se mohl podelit. Jinak pan Velky je moje pata motorka, jsem spis cestovatel nez zavodnik a radsi jezdim, nez pisu po forech.
Upravil Ondrej Holan dne 15.09.2020 17:44