Já mám žlutou rád ale žluté mám akorát dvě kravinky od TT Hele, jak jsem koukal na fotku, tak by ti něco malého žlutého na motorce doplnilo ten mundůr. Nějaký proužek reflexního pásku někkam a už to bude ladit. Rozhodit a zase sešít hadry bych se sám bál, ale někde to musí umět. Přinejhorším, pokud jsi prase jako já a motohadry moc nepereš, byla by ta fixa nejjednodušší a nejlevnější řešení. Kup tlustou a permanentní na textil a bude.
I když já bych se na to osobně naprosto vydlábnul. Je mě fuk, jak vypadám na motorce barevně a ostatní si zvyknou.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jo jeste jsem nasel dalsi + toho myho blbyho napadu, kdyby misto zluty byla cerna nebo cervena, tak bych aspon hned na prvni pohled nezapadl mezi uchyly ve stejnokroji, to byl jedinej duvod proc jsem RP nechtel, bo je to BMW, ale takhle bych to mohl nejak skrejt
Alda napsal:
Motorku mam patej rok, menit ji nehodlam.
Hadry jsem potreboval uz docela akutne, resil jsem to celou zimu, problem byl, ze to, co se mi zdalo nejlepsi mi vadilo barevne. Chtel jsem prodysnost, nepromokavost, vyndavaci vlozku - pokud mozno jen jednu, thermo a nepromok v jednom. No a hlavne poradny chranice. Nakonec jsem proste barvu ozelel a koupil to, co jsem nejvic chtel a jediny splnovalo moje potreby, tzn. Rally3. Jsou to sice jen 2 prouzky na rukavech, ale i tak...
Rally3 je vzhledově krásná bunda,narozdíl od těch modrošedých kombinací Rally2 atp,ta žlutá tam právě sedí + ještě jako ,,reflexní" prvek. Já bych ji žádným zásahem neničil. Kdyby nestála tak zlodějský prachy tak bych do ní hned šel. Jezdi a neřeš to