Pokud do Číhoště někdo chcete něco vzít z Touratechu na prohlédnutí (nějakou konkrétní věc) nebo chcete vzít samolepky (na soutěž co jsem vyhlásil na duben) nebo katalogy apod - napište mi prosím mail (touratech@touratech.cz)
Katalogy povezu tak jako tak, vzorky oblečení rukka, stadler, companero i nové Dane.. Určitě vezmu nějaké katalogy Rukka a Stadler 2012, časopisy TravelTime a vezmu na ukázku tlumiče TracTive a nějaké další novinky, bude tam na vyzkoušení Interphone F5 atd.. Tak jestli něco konkrétně budete chtít, napište. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ani ne. Po ose Vsetín - Brno - Vsetín (10:00 - 17:00) se mi akorát u Vyškova lehce orosilo plexi, jinak celou dobu pohoda.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
To pan Medík + ostatní friends na trase Prágl-M.B.vytáhl jsem taťku na plnej úvazek našeho Emila a chceme vyjet v 9 z Benátek tak kdyby se někdo chystal na této trase můžeme se sejít
Bob napsal:
To pan Medík + ostatní friends na trase Prágl-M.B.vytáhl jsem taťku na plnej úvazek našeho Emila a chceme vyjet v 9 z Benátek tak kdyby se někdo chystal na této trase můžeme se sejít
Já mám peška Bobe. Bobše mám rozebranýho v garáži a navíc tenhle víkend nedělám na baráku, ale mám kšeft v Praze, co musí být do neděle hotovej.
Motorku snad seskládám příští víkend. Možná.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ne,jedu autobusemvlak do Číhoště nejede,jede jen do Světlé nad Sázavou
Když bys chtěl jet vlakem, abys mohl chlastat a neřachla ti prostata, tak ze Světlý od nádraží tě vezmu autem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /